Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- bambano: Bambanő háza tája
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
Tényleg csak vissza kell olvasni egy kicsit.
Amúgy mind1, hogy van e más a memóriakártyán. (Tapasztalat) Átmásolod a fájlokat rá, kicsomagolva. Beteszed a tab-ba. Kikapcs. Bekapcs az említett gomb párossal. Vársz míg meg nem jelenik egy zöld android robot, ami alatt tölt egy zöld csík. Ha nem jön össze próbálkozol többször. Nekem pl 5-ik próbálkozásra sikerült először. De azóta több romcserét is csináltam a tab-on. A legutolsó gadmei romot használom rootolva. És meg vagyok elégedve vele. A rootolás is majdnem ilyen egyszerű. De ennek menetét max privátba megírom.És ha sehogy se jön össze. Akkor vannak különböző indokok az oldalon, hogy mért nem.

Látom megelőztek. De legalább azt írta le ami nállam kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- VGA kibeszélő offtopik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy mind1, hogy van e más a memóriakártyán. (Tapasztalat) Átmásolod a fájlokat rá, kicsomagolva. Beteszed a tab-ba. Kikapcs. Bekapcs az említett gomb párossal. Vársz míg meg nem jelenik egy zöld android robot, ami alatt tölt egy zöld csík. Ha nem jön össze próbálkozol többször. Nekem pl 5-ik próbálkozásra sikerült először. De azóta több romcserét is csináltam a tab-on. A legutolsó gadmei romot használom rootolva. És meg vagyok elégedve vele. A rootolás is majdnem ilyen egyszerű. De ennek menetét max privátba megírom.