Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
MyAudio Power-re fel lehet pakolni valami értelmes fw-t? van egyáltalán jobb megoldás a gyárinál? csak mert nem valami stabil.
-
lócitrom
őstag
válasz
RoundRobin
üzenetére
ezt én értem, de ennek ellenére mégis kitették a honlapjukra frissítés címszó alatt. annyira azért nem pöpec, hogy egy hasonló gép ROM-ja van rajta gyárilag és tök más hardverinfókat ír ki így minden rendszerelemző program. továbbá hiányolom, hogy le van tiltva az az almenü, ahol ki lehet választani, hogy miként ismerje fel, ha gépre csatlakoztatom. szóval azért van itt idegesítő hanyagság.
számíthatók tőled bármiféle infóra root-olással kapcsolatban, vagy esélytelen a dolog? csak mert már nekiesnék, hogy használható legyen.
-
lócitrom
őstag
válasz
RoundRobin
üzenetére
az utánajárás megvolt. a Google ez esetben nem igazán segített ki. ráadásul nem a megfelelő modellről beszéltem. van Power, Power SD és Power +HD. mindhármat volt szerencsém szemügyre venni. na most nekem egészen pontosan a legelső van. hozzátenném, hogy nem azért vettem ilyen vasat, mert nagy vágyaim lennének. megvan az oka, hogy erre a jószágra esett a választás.
szóval a root-olása egyelőre homályos. nagyon összeszemetelni nem szeretném. Kingroot biztos jó munkát végezne, csak telesz*rná magával a rendszert kicsit. tudnál esetleg konkrét segítséget nyújtani? esetleg recovery is létezik hozzá?
továbbá az is érdekes, hogy ehhez honlapról letölthető a 4.4.2 és frissíthető is vele. viszont nemhogy javít a masinán, hanem kifekteti. több bejegyzéssel is találkoztam, miszerint "kifehéredik", meg "villog a kijelző". legszebb, hogy elméletileg hivatalosnak nevezett frissítés is ugyanezt okozza. ezt sem tudom mire vélni. pedig elviselném a 4.2.2 helyett.
-
lócitrom
őstag
üdv. rendelkezem egy MyAudio Power SD kütyüvel. érdeklődnék, hogy hogyan root-olható, és hogy van-e hozzá bármiféle recovery egyáltalán?
ja és hát még valami: nem látok semmiféle frissítési lehetőséget a menürendszerében. emlékeim szerint más MyAudio táblagépek esetében azért szerepel ez a funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi