Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
drotifuti
aktív tag
válasz
PLaci58
üzenetére
Köszönöm szépen hogy próbálsz segíteni,de ezen az égvilágon semmi nem jön be,semmilyen billentyű kombinációra..ez kb. a 10. tab amit szoftverezésre hoztak,de eddig ilyen még nem volt..ez bekapcsoláskor csak a fekete képernyőt jeleníti meg,megvilágítva,az égatta világon semmi mást sem...nem vagyok kezdő az android világba,eddig az új telóim sem maradtak főzött rom vagy ,root,cwm nélkül,már az első percben megcsinálom rajtuk..de így még soha nem jártam...ha jól tudom a bootloader mod.-nál állt meg a tab,és nem tud tovább lépni,hiába rakom be az sd.-t a rom-mal nem frissíti,semmi sem történik. Egyik fórumon olvastam h külső tápról életre lehet kelteni,de szándékossan nem írták le a módszert,mert szézz cseszheted az alaplapot ha nem jól csinálod...olyat is írtak h,le kell forrasztani az akksi vezetéket,így mindent elfelejt,és utánna elindul,és lesz recovery..de mivel nem az enyém,így ezt sem csinálnám meg rajta szivessen..irtam a myaudionak,és még válaszoltak is..linkelték a rom-ot stb.-de nem értették meg ,h nem lehet így frissíteni..így azt írta vigyem be a szervízbe..
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest