Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
hello, én voltam az aki azt írta csíkozódik a kép
De, mint írtam is, töltés közben futtatva tesztprogit jött elő néhány ilyen zavar, egyébként se játék se film alatt nem, és azóta sem.
Nálad jól mutatja a töltöttséget, mert nekem azzal is vannak gondok?
Egyrészt nem látom mi használja az aksit, csak a grafikon van, másrészt nem jól mutat, vagyis ha lekapcsoltam (nem ki, hanem csak simán alvásba) akkor 3-4 óra múlva a 70%-os töltöttségről azt mutatta, hogy lemerült 8%-ra. Kikapcs-bekapcs és visszaállt 65%-ra. Aztán meginr ez játszotta, meg azóta is.
Plusz nálam a bal oldali hangszóró hangosabb, a sarkokban bevilágítás van (elviselhető, a legrosszabb a jobb felső sarok) és van egy rizsszem méretű világos folt a kijelző jobb alsó saroktól úgy kb. 2/3-ánál.Ez meg csak világos felületen, pl. böngészés közben látni.
Az üzletből egyébként felhívtak még szerdán és még csütörtökön is, hogy miket tapasztaltam, mi a véleményem a tabról. Úgy néz ki, ki is cserélik majd.
Ettől a kis mizériától eltekintve tökéletes készülék, és ha tényleg ki lesz cserélve, azt mondom, hogy megéri, mert eddig mindent vitt bármit próbáltam.
Ezeket a hibákat pedig egyelőre betudom annak, hogy az elsők között jutottam hozzá a tabhoz most kedden.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPad topik
- Megette az internet felét az AI?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De, mint írtam is, töltés közben futtatva tesztprogit jött elő néhány ilyen zavar, egyébként se játék se film alatt nem, és azóta sem.