- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
-
chipesz
őstag
A design-változtatásokba beletörődtem, talán nem is baj egy kis frissítés, csak a ronda részeket, meg a helykihasználást javítsák, ne legyenek majd üres terek, szürke sávok.
Persze még nagyon bugos, de mintha a memóriakezelése jobb lenne, mint 8.1-en, valahogy sokkal kevesebb Folytatás...-t látok. -
törölt tag
-
chipesz
őstag
A Windows 10 preview topikban olvasottak alapján igencsak készülékfüggő. Valaki 1320-as 1GB-os készülékre panaszkodik, hogy rosszabb mint az előző build, én meg az 512-es 625-ömmel úgy vagyok, hogy sokkal használhatóbb. Természetesen meg sem közelíti a végleges változatot, vagy a 8.1 megbízhatóságát, de nem rossz. Fő telefonon van, igazából elvagyok vele, netezésre, telefonálásra és pár alkalmazás futtatására használom főképp. Nem igazán játszom. Ezekre a feladatokra elég tűrhető.
-
-
törölt tag
Nem lenne rossz, csak a nem átlátszó csempék belerondítanak kissé. Én épp ma rendeztem át az egész kezdőképernyőmet, hogy csak átlátszó legyen (elöl-hátul átlátszó) a tetején, a nem átlátszóak mind az alján vannak. A fő bajom az, hogy találok egy tök jól kinéző képet, de mikor berakja háttérbe, akkor alapból fakóbb, élettelenebb lesz az egész (ez nyilván szoftveres ok), mint eredetileg.
A sötét képekkel is ez a baj, hogy berakva azt már gyakran alig lehet kivenni. Amúgy mindig cserélgetem a hátteret, pl. kipróbáltam a halálcsillaggal is:Ezzel is az a gondom, hogy magán a telefonon (ami egy lumia 530, tehát a vacak kijelző adott) már nem az igazi. Az eredeti képpel még jó lenne, de sajnos nem érintetlenül teszi be háttérnek a rendszer.
(#1782) cattus: Sajnos ezen is "életlenített" a rendszer, az eredeti képpel (pedig amúgy a mérete a kijelzőnek megfelelő) ez is szebb lenne, de azért kösz.
-
cerb
tag
Először, és utoljára csináltam ilyet, de most nyertél egy fokkal használhatóbb kivitelt a képedből:
Meg van tükrözve lefelé, és felfelé a kép, plusz egy kis content avare fill hogy ne legyen szupereggyértelmű.
Lehetne még rá nyomni átmenetes homályosítást lefelé, és felfelé, hogy eltakarja az ismétleseket, de ezt már rád bízom
-
vakond5
őstag
Képarány miatt sajnos nem megoldható, mivel álló kijelzőre szeretnél fekvő képet. Kivágtam a kisfickót a képről, és levettem a szélességét 768-ra, így a magassága csak 781 az 1280 helyett, de adj neki egy esélyt, nézd meg, hogy mutat a telefonon
Tessék. Jópofák amúgy ezek a szurikáták. -
Burt1793
veterán
Jól néz ki.
A transparency tiles nevű app átlátszóvá tud tenni pár ikont, illetve van olyan is, hogy, ha nem az alkalmazáslistából tűzöl ki egy ikont, hanem az alkalmazáson belülről, akkor átlátszó ikont rak ki...Sajnos a háttereid nem fullhd-sek, ezek a háttér letöltő appok mindig a készülék felbontásához töltik le a képeket. Amúgy jó képek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airsoft
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest