- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Van pár solid works fájlom, amiben egy végtelen egyszerű modell van, de mivel nekem nincs programom nem tudom szerkeszteni, pár számot kéne benne átírni! Hálás köszi a segítséget, többi pü!
-
Gabor51
újonc
válasz
sycorax182 #1 üzenetére
Egyetemet végzett fiatal műszaki rajzolót keresek, alkalmi otthoni munkára archicad ismerettel Budapesten, 17. kerülethez közel. Tel:06205201161
-
ZajStopp
újonc
Gépészeti CAd rajzok készítésére keresünk alkalmas személyt, gépek felmérése alapján azok számítógépre vitelére.
Jelentjkezni: + 36 70 775 9065 telefonon, vagy a kovacs.laszlo@zajstopp.com e.mail címre. -
KODAL
csendes tag
Sziasztok!
Műszaki rajzok készítését vállalom, esetleges testmodell generálást is (SolidEdge).
Egyéb tervezési feladatokat ill bérmunkákat is vállalok.
3 év szakmai tapasztalattal rendelkezem a fémipari tervezés terén, mint szerszámtervező.Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed itt tudsz érdeklődni: kodal1993@gmail.com
Köszönöm!
-
muszakidok
csendes tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Nem megy a rajzolás? A Műszaki Dok. a megoldás!
Segítséget biztosítok Gépészmérnök,Villamosmérnök,Építészmérnök hallgatóknak feladatok elkészítésében.
5éves tapasztalattal rendelkezem Óbudai Egyetemista hallgatók rajzainak elkészítésében és korrepetálásban!
AutoCAD programmal szerkesztési segítséget biztosítok.
Keress bátran az alábbi elérhetőségen:
muszakidok@gmail.com -
balazs.angi
csendes tag
Műszaki rajzok (főleg gépészeti) készítését vállalom autocad vagy solid edge programmal.
Gépgyártástechnológiai technologus a végzettségem. Tanultam AutoCad-et és inventort 2015 ben országos 10. helyezést értem el a „Charles Babbage” Országos AutoCAD és Inventor Versenyen. Szorgalomból tanultam a Solid Edgeet.
Jelenleg Cad-Cam informatikát tanulok ahol Solid Edgben rajzolok. Emelet CNC-s ként dolgozok.
Ha felkeltetem az érdeklődését kérem jelezzen.
email: balazs.angi@gmail.comÜdvözlettel Angi Balázs.
-
Hóvihar
csendes tag
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki bútor szakrajz készítését vállalja Autocaddel? -
macsekok
újonc
Gépészmérnököt keresek projektmunkára másodállásban. Használható angol esetleg német nyelvtudás feltétel
-
AudioRenaiss
újonc
Sziasztok!
Több éves gyakorlattal és készség szintű AutoCAD használati tapasztalattal vállalom mély- és magasépítéssel kapcsolatos tervek szerkesztését, diplomamunkákhoz, leadandókhoz, kiviteli tervek részletrajzait, csomóponti rajzokat, 3D-s modelleket, kézi rajzokat stb.
Vállalom továbbá logók és névjegykártyák, valmaint komplett arculatokdigitális tervezését.
Ha rajzról és tervezésről van szó, biztos vagyok benne hogy meg tudjuk oldani és meg tudunk egyezni, számlaképesen, kifogástalan minőségben magánszemélyeknek vagy cégeknek egyaránt.
Csörögjetek ( 06 30 349 77 23 ) vagy írjatok ( alba.itinere@gmail.com ).
Üdv.
BP -
Produkció U
újonc
válasz
sycorax182 #1 üzenetére
Tisztelt Sycorax!
Solid Edge munkát ajánlanék, alkalmi jelleggel, amennyiben érdekli.
Köszönettel
B.Ádám
b2326@freemail.hu
-
eszterm
újonc
Keresek műszaki rajzolót, aki archicad-ben (vagy hasonló programban) készít egy méretezett alaprajzot egy 110 m2-es lakásról. A jelenlegi állapot fel van mérve pontosan, érthetően. A felvázolt 3 átalakítási tervet szeretném, ha bevinné alaprajzi szinten. Ez is elég jól meg van rajzolva papíron. Ha döntöttük, hogy melyik legyen, akkor még kelleni fog egy bontási, építési rajz és egy világítási terv, amelyhez papiron szintén küldöm a tervet.
Fentiekre kérnék árat emailen: eszterm@nekedterem.hu
Ha kérdés van, akkor szívesen válaszolok elöbb.Köszönöm.
üdvözlettel,
Molnár Eszter -
alma0003
újonc
Sziasztok!
Főállásom mellé keresek, alkalmi/mellékállásban, fémipari műszaki rajzoló, tervező munkát. Vállalom régi rajzok digitalizálását, ill. Présszerszámok, – készülékek, – célgépek tervezését is UGS NX – programmal.
Üdv: Árpi Elérhetőség: alma03@freemail.hu 06-30/65-14-962 -
Komgeri
csendes tag
Sziasztok!
AutoCAD / ArchiCAD szeretnék tanulni. Tud ebben nekem valaki segíteni? (Budapesten)
-
wamonos
csendes tag
Sziasztok!
Főállásom mellé vállalok ,fémipari műszaki rajzoló, tervező munkát. Vállalom régi rajzok digitalizálását is, Autodesk Inventor programmal. Számlaképes vagyok.
Elérhetőség:
peterszpet@gmail.com
+36 20 661 47 15 -
davemill
újonc
2 fő 3D-s tervezőt keresek folyamatos munkavégzésre, Solid Edge, Inventor ismerettel, gyakorlattal.
-
IppY
tag
CATIA V5 termékfejlesztőt keresek, Székesfehérvári munkavégzéssel, mostantól kb. három hónapra. Privátban várom a jelentkezést ill. a további kérdéseket.
Köszönöm!
-
AudioRenaiss
újonc
Sziasztok!
Több éves gyakorlattal és készség szintű AutoCAD használati tapasztalattal vállalom mély- és magasépítéssel kapcsolatos tervek szerkesztését, diplomamunkákhoz, leadandókhoz, kiviteli tervek részletrajzait, csomóponti rajzokat, 3D-s modelleket, stb.
Ha digitális rajzolásról van szó, biztos vagyok benne hogy meg tudjuk oldani és meg tudunk egyezni, számlaképesen, kifogástalan minőségben magánszemélyeknek vagy cégeknek egyaránt.Csörögjetek ( 06 30 349 77 23 ) vagy írjatok ( alba.itinere@gmail.com ).
Üdv.
BP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest