- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Az, hogy egyetemen sok egyeb sallang magolos targy is van.:)
Na ez igy nem igaz.A fosuli jobban gyakorlatra van kihegyezve.
Mi pl. tanultunk orcadban halozatot tervezni, sot pic-et is programoztunk.Vlt assembly, c, pascal delphi, java, mobilosoknak meg wapoldal keszites is.
Szal annyibol jobb csak, hogy hamarabb van diplomad, es nem kutatomernok, meg prof akarsz lenni, hanem egy olyan ember akit peldaul szivesen alkalmaznak tavkozlesi, informatikai cegek.
A cegnel ahol vagyok meg a fonokom is Kandos, meg sok sok ember.
Sot mostmar cisco meg microsoft certificatekkel elegge nyomul a suli a hasznalhato tudas fele. -
NOP
csendes tag
BME-n szerintem mindenütt lenyomnak 2 félév közgázt. Az egész baromi uncsi, a végeredmény letisztázva egész évre 4 A4-es oldal, lazán írt jegyzet. A vizsga meg olyan, hogy nekem 2-esről 4-esre sikerült reklamálni, mert egy helyen elszámoltam, és a rossz eredmény ment tovább, de nem nézték meg. Másik két helyen meg hibás volt a feladatsor, vagy valami hasonló.
Quality rulez! :P -
BaLinux
tag
Ha érdekel titeket, tudok erről beszélni bőven :)
Éppen fizika vizsgára kellene készülni. Amúgy nem árt egy minél nagyobb alapképzettség matekból... és így is, ha év közben nem csinálsz normálisan feladatokat, nem jelentkezel a neked megfelelő helyre, hatalmasat szívhatsz, mint pl. én. :)
Digitális Technika I.: jó dolog, visz. könnyű
Programozás alapjai I+labor: pacal, algoritmusok. ''picit'' értelmesebb, mint amit általában máshol tanítanak.
Fizika I: felejtsd el amit tudsz fizikából, mert nem tudod. :)
Közgáz I: phűűh, közGÁZ. majd megtudod, ha ide jössz
+testnevel
+nyelvek, ilyesmi választható
asszem ennyi, egyelőre.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest