Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
Na meg is ettem az első adagot
Nekem nagyon ízlett, pulykamelltokányt rendeltem valami sajtos tejszínes sonkás gombás szósszal és tésztával, a tészta és a szószos hús külön fakkban volt a dobozban, így a tésztát nem áztatta el. Az adag nekem pont elég volt, és ízlett is nagyon 
Desszertnek somlóit kértem. Szerintem ennél jobbat még nem ettem
Csak meg akartam kóstolni, mondom majd később megeszem, de véletlenül lecsúszott az egész, pedig a tésztával is már elég jól laktam
Pont elég volt rá a tejszínhab, és a közepén valami nem tudom milyen cucc volt, de az valami isteni volt.Képeket majd rakok fel ha hazaértem, bár a somlói magával ragadott, így annak csak a felénél jutott eszembe, hogy fotózzak

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak meg akartam kóstolni, mondom majd később megeszem, de véletlenül lecsúszott az egész, pedig a tésztával is már elég jól laktam