- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Úgy érzem a dolgok ismeretében, hogy a következő kiállításra, már holnaptól elkezdtem a felkészülést.
Mivel a kudarcot mint szót nem ismerem, csak a tapasztalat szerzést, és a biznyításvágyat, érzem és tudom, hogy tudok olyat alkotni ami lemossa a következő mezőnyt (hú, de nagy az egó) viszont annyi új emberrel megismerkedtem, egy merő új ötletet és tudást szippantottam magamba, amitől úgy érzem, hogy ha a következő ház építésében valamiben elakadok, lesz kitől segítséget kerjek!
Na jó, mellesleg 2 szavazotot leadtam én is
Bzoleyéhez hasonló ötletek nekem is felröppentek, mármint az azonosítást, és a közvetlenebb kérdez-feleleket említve.
Sajnos szavazással kapcsolatban max csak annyit lehet tenni, hogy a szavazókat a belépő jegy számkódjával szortírozni, és az esetleges duplikált szavazatokat kiszűrni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Nintendo Switch 2
- SSD kibeszélő
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest