- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti9878
csendes tag
Hát én nekem most fejből nem tudom hogy hány giga jármű állományom van de az 10 felett van.
Amúgy szerintem is teljesen fölöslegek textet készíteni amikor ugyan úgy néz ki a az adott jármű. Feltéve ha szebb modellen van vagy máshogy néz ki a gúnyája. Na de én most nem azt mondtam hogy a másik az nem jó modell. Értitek szerintem.
"Ja értem már, mármint a logikai átszámozást secperc alatt meg lehet csinálni a con és eng fájlban, de ahhoz szükséges a fizikai átfestés, hogy szemmel látható legyen a 003 számozás."
Privibe vagy itt elmondod hogyan lehetne? Nagyon hálás lennék érte. Nyugdíjkor meg kapod a pénzt is vagy maradhatunk egy virtuális házi pálinkába.
További szép estét.
ÜDV: peti9878
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest