Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eskuel
újonc
megcsináltam, mükszik. teli volt szeméttel a db, ezért állandóan hibaüzit küldött. Letisztitottam, most már fut amit írtam.
-
eskuel
újonc
Szia,
sajnos ez egy kapott anyag. Nem én készítettem. És ez csak egy példa volt. Tul.képpen a neten kommenteket (sorok) és kommentelőket (oszlopok) kell számolgatnom. Annyi sorom van, ahányszor kommenteltek egy kommentre. Ha a kommentelő az adott témához szólt, akkor kapott egy 1-es értéket.
Nekem arra lenne szükségem, hogy az összes kommentelő összes kommentjét megszámolja. Tehát kommentenként lássam a kommentelő dbszámát minden egyes kommentre.
Remélem, érthetően fogalmaztam. És ha tényleg triviális, akkor bocsi... majd veszek leckéket... most még nagyon zöld a fülem
-
eskuel
újonc
nemér! elcsúszott a táblám. Szóval a filcímek a rekorsorok, a kommentelők az oszlopok
-
eskuel
újonc
Sziasztok,
lenne egy MS SQL-es kérdésem:
van egy táblám filmcímekkel és kommentelőkkel. Meg kellene számolnom, hogy egyes filmre ki hányszor kommentelt.
valahogy így néz ki:
józsi gizi peti géza
piroska és a farkas 0 1 1 0
piroska és a farkas 1 1 1 0
piroska és a farkas 0 0 1 0
farkasember 1 0 0 0
a 3 kismalac 0 0 0 1
a 3 kismalac stb....annyi filmcím sor van, amennyiszer kommenteltek
Nekem arra lenne szükségem, hogy a filmcímek csak 1x szerepeljenek és a kommentelőknél lássam, hogy hányszor kommenteltek.
így:
józsi gizi peti géza
piroska és a farkas 1 2 3 0
farkasember .....
valakinek vmi ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest