- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
-
LOGOUT
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dinter
üzenetére
Ezért a pénzért "játékra" lévő gépet nem kapsz.
Kompromiszumos a dolog, mert erős procit kaphatsz, de akkor vidikari gyengus lesz, esetleg valami C50-C60-as procival ellátott gép, melyben van egy normálisabb videókártya (HD 6250), de az is 10" méretben van 45 körül, vagy még valamilyen IBM gép... -
válasz
nonames
üzenetére
Amit linkeltél az sokkal gyengébb annál amit én linkeltem, multimédiás teljesítményben pláne.
Netbook: ~10-13" méret, illetve a könyebb hordozhatóság a méretből adódóan, annak aki szeret pl. ölben is gépezni, annak jobb ezen méret
Notebook: ~15"-tól felfele, nagyobb méret -> átláthatóbb, viszont hordozhatóság szempontból maceraNetezésre, torrentre, flash-re az általam linkelt megfelel.
-
válasz
miklos0308
üzenetére
Hát azért az árért felejtős, 70.000 Ft körül ugyanezt a teljesítményt megkapod kb egy Asus 1015 BX-szel, de 11.6"-ban meg egy Acer 725-től 80.000 Ft.
-
válasz
ScomComputer
üzenetére
A C50/C60-es gépekben van 1 normális képességű grafikus kártya, ami jól jön akár csak 1 "sima" internetes oldal betöltésénél is, az N2600-as proci mellett semmi nincs, illetve csak 1 gyenge vidikari.
Miért Acer ?, hát mert szerintem jobb minőség. -
válasz
ScomComputer
üzenetére
Acer-re is 2 év gari van már !.
Ha választani kell, akkor Acer-t, ha azonos (hasonló) -
válasz
trabirider19
üzenetére
Talán ahonnan kellene
-
válasz
helikon192
üzenetére
Ebben gyengébb videókártya van mint az általam linkeltben, ill. nincs HDMI kimenet ha jól látom.
Illetve ilyesmi gép is megfelehet neked, igaz ez használt, de ebben is pl. C50-es proci van.
KMT: Fogalmam sincs

-
válasz
helikon192
üzenetére
80.000 Ft-ig ezt az Acer-t
Erősebb teljesítmény netezésnél, "akár játékra" is. 11.6" kijelző
-
válasz
Bigemperor
üzenetére
Nem futárgaris ?
-
válasz
Moonwolf
üzenetére
Xp-hez ahogy nézem nincs driver, szóval az nem fog menni elvileg rajta jól, illetve nem fog működni ez, az.
Win 7-ből elég neki a Home Premium, Aero-t kikapcsolod és úgy már jó lesz szerintem (egyébként nekem is ilyen lesz, kérdés mikor (runner: nincs fejlemény))UI: Ahogy nézem megy lefele az ára, eddig 68 volt, most már csak 65,3.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Bevallom, ha nem lett volna a vaterán ez a hirdetés, akkor innen rendelek

C'est la vie -
válasz
runner 125
üzenetére
Na ja, a másik emberke akit átvert, meg itt található, ahogy nézem, neki már volt bőven tapasztalata a vaterán, mégis beleesett, sőt korábban mint én
-
Na ma kiderült más is vett volna tőle (vatera eladó infó), szóval nem csak én vagyok ennyire "marha", holnap rendőrség.
Vatera meg kapja be, miért nem ellenőrzi a boltként való regisztrálókat !!!!Most nézem 2 telószám is van neki:
06-30 508 - 02 - 76
06-30 508 - 42 - 76Nem csodálom miért nem értem el, mert eddig az 1. telószámot próbáltam csak, a 2. legalább kicsöng
-
válasz
NathanCullen
üzenetére
Visszaírt:
"Ha a pénzt valóban elutalta és megérkezik akkor meg fogja kapni, felfüggesztették a
nevet egy jóakaronak köszönhetően de remélem a hét elejére megint aktív lesz. ha
ideér a pénz rögtön jelzem és ha véletlen a hétvégén nem ér el az nem azt jelenti
nem is fog többet. "Kiváncsi leszek, ha visszakerül a hirdetése, akkor nem kamu, ha a termék megjön -> tojok bármire is
-
válasz
runner 125
üzenetére
Sajna nem, de ami a nem semmi kategória, rámírt arra a kérésemre, hogy szóljon, hogy mikor érkezik a pénz, azt írta, majd csak Hétfőn tudja majd megmondani. hát elvileg (kérdés mikor könyvelt ma az Erste) pedig már rajta van a számláján. Nem értem, aki csaló, az minek írna vissza, írná, hogy "nyugi", mikor már kibukott a dolog, ilyen esetben szerintem tojnia kellene az emberre.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Felhívtam az Erste-t ott van a bankszámlája (a név is stimmel), és még él a a számla, egyébként meg én pl. szóltam a vaterának, hogy nézzenek utána, és lám ki is bukott a dolog.
Grenyó Miklós
ERSTE Bank
Számlaszám: 11600006 - 00000000 - 56584949
Tel: +36 - 30 / 508 - 02 - 76MOD: mit tud ellenőrizni, azt, hogy ez a cég létezik-e, ha igen, akkor ő tette-e fel...
-
válasz
runner 125
üzenetére
Még jó hogy írta, nem fogja törölni
Mindegy pár napon belül, ki fog bukni a dolog úgy érzem. -
válasz
runner 125
üzenetére
Mondjuk 10-en terméket hirdet, vagy ez nem számít, a többi terméke azért nem annyira olcsó, vagy igen ?
-
válasz
NathanCullen
üzenetére
Valaki nem kérdezne rá, hogy miért nincs visszajelzés, illetve honnan tudni, hogy ez nem átverés ?
-
válasz
NathanCullen
üzenetére
A 4-et ? Onnan elvileg, hogy meghirdetett már 3 db-ot, és láttam hogy fogyott a termék, és nem olyanok vették emlékeim szerint, akik "0" naposak, illetve itt is 3 volt, de már csak 1 van.
-
Pár napon belül tulaja leszek egy ASUS 1015BX C50-es gépnek. Mire érdemes figyelni, milyen driver, szoftvert érdemes felrakni (persze a gyári progikra gondolok, nem op. rendszer, az majd Win 7 HP megy elvileg, vagy Ultimate), hogy jól működjön minden ?
Ja és a lényeg, új, 2 év garival, 2GB memóriával: 57.990 Ft -
válasz
NathanCullen
üzenetére
Nos igen, hardveraprón ki lehet fogni, egyébként még több is

-
válasz
NathanCullen
üzenetére
+runner: Valami N570+ION páros, de az is csak prociban jobb, és mint írtam az is 10-el több
-
Ejnye már, béke van fiúk/lányok.
60-70.000 Ft-ért nem kapsz mást ez tény, a "konkurencia" 80.000 Ft-nál kezdődik, szóval ha valaki ilyen áron akar, akkor nem marad más, max mondani kell neki, hogy +10-ért kap erősebbet.
Vissza lehet olvasni, én is kerestem(ek) gépet, és nekem is a 1015BX C50 marad, mert az kerül annyiba ami van rá. -
Hello
Egy Acer D270 netbook mennyire jobb mint az Asus 1015BX netbook, értem ezalatt, teljesítményben. -
válasz
Andyka0908
üzenetére
Nem ajánlott márka, jobban járnál egy ASUS netbook-kal, igaz 11.6"-nál ez jóval többe fog kerülni, de ha elég a 10", akkor pl. ASUS 1015BX a neked való
-
válasz
runner 125
üzenetére
Az viszont kicsit gáz (nem magyar bill.), rákérdezek.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Tessék, tudtam hogy ráharaptok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
UI: Egyébként innen akarok rendelni nemsokára
Normális hely alatt mire gondoltok ? utánvéttel venném, csak 990 lenne a díja, gari ASUS futáros, szóval hidegen hagyna, hogy honnan van, csak a garancia éljen. -
ASUS Eee PC 1015BX netbook C50 proci, 2GB Ram-mal 67.828 Ft-ért

-
válasz
runner 125
üzenetére
A 75k-s ár na az kicsit visszás, mert nem bruttó árra kell gondolni, hanem nettó ár felett

Mondjuk ez elvileg belefér kb. illetve ez
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Akkor tudsz ajánlani valamit, ami belefér ebbe az árba (75.000 Ft)
A Win7-re én is kiváncsi vagyok, mert azért pár GB hely jó lenne még mellette, az SSD csábító -
Egy Asus K51AC SX001D laptop helyett vennék 1 kisebb méretű netbookot, mert igazából csak netre, filmnézésre (akár HD felbontásban) és netes játékra használom.
Mit ajánlanátok kb. 65.000 ft körül (használt/új, de garival kéne lehetőleg), mert az Asus kb. ennyit ér (jó akksi + 2GB memória benne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)