Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Kicsi?
Inkább ég és föld!
A wind-é használható, az eee-é még mindig nem, hiába lett nagyobb a kasztni.
A winden tudok gépelni, az eee-n is, ha nagyon muszáj, de negyed óra után kezd fájni.
Marad a wind.
(Igaz, ha a Sony csinál egy tényleg netbook árazású vaio-t lehet, hogy elcsábulok, de a wind akkor is jó lesz vésznotinak.
)Egyébként én is csak akkor kapom elő a windet, ha olyanom van, igazából az is elég, hogy van, nem az életem szerves része, elvégre csak egy vacak pc az is. Igaz, annak kicsi, nem búg és elfut rajta a MakkOS mellett az AROS is.

-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
Tanker21
üzenetére
Attól függ, hogy mekkora a kezed.

Egyébként - szerintem - maximálisan elegendő bármire, ahol nem kell sokat számolni. Arra gyenge.
Egyébként egy M$ Office-al, vagy OpenOffice-al teljesen jól elboldogul, jól pattog, meg ilyenek... ami zárlat, az a 3 cellás akksi életképessége, jó esetben max 3 órát viszi el a kis szüttyöt. Nekem az eddigi rekordom 3 óra 40 perc volt, igaz akkor csak drótos lanon, kikapcsolt kijelzővel dumpot rögzítettem a kis genyával. Bekapcsolt wifivel és minimumra állitott kijelzővel jó eséllyel meglesz a három óra - nekem konkrét rekord 3 óra 10 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Szó szerint a Holdra vinné a játékosokat az új GeForce driver
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- További aktív témák...
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- ELADÓ AcerSwift3 (14" / AMD Ryzen 5 4500U / 16GB RAM / 512GB / HU)
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Precision 7540 FHD IPS i7-9850h Radeon Pro WX 3200 32 512 magyarított bill + külső hangkártya
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB magyarított vbill gar
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest