Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Én tisztában voltam vele, mit tud és arra is - a korábbi tulajok hozzászólásai miatt - hamar rájöttem, hogy fog még bővülni a felhasználási kör. Ahogy az ember vagy rákényszerül v. egyszerűen csak kézenfekvőbbnek tartja ezen elvégezni a melóját.
Speciel és tanulásra és munkára vettem én arra ez is bőven elég. Pl. megkértem már rá több mint egy hete az engedélyt, és szembe, kb 120 méterre van is egy számtechbolt, ahol lenne 1Gb SODIMM, de még nem raktam bele.
No nem azért mert lusta vagyok átmenni v. nincs pénzem rá, hanem eddig nem láttam szükségét. A kinyomtatott email itt csücsül a fiókban, első alkalommal ha úgy érzem szükség van rá, azonnal bepattintom. Csavarhúzót bárhol találok, 4 k-m meg csak lesz kp-ban.
Akkor kaptam agyvérzést, amikor megjelentek az első játéktesztek youtube-n, fórumban stb.
A Punto is elvisz mindenhová, de mégse visszük ki driftelni.
Szvsz nem hinném, hogy kényelmes lenne 14" alatt játszani bármivel (már amennyit én játszom, Midtown Madness, NFS U minden szökőévben) -
FefeeX
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Azért akarok ilyet, mert ofisz meg filmek futnak rajt, sztem heroes IV is, net is, másra meg a nagyot se használtam (na jó, egy időben NFS PS, WoW - de akkoriban az asztalim épp gyengébb volt)
Mondjuk kicsit olyan a dolog, hogy ha lehet miért ne legyen benn több dolog, de ez már erősen a fogyasztói társadalom hatása - mint ahogy azon gondolkozom állandóan h vegyek +2 giga memót az asztaliba, meg h ezeket is cseréljem 1066-osra - holott nem nagyon szeretem ha tuning alatt futnak a cuccok
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 5000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- ELADÓ AcerSwift3 (14" / AMD Ryzen 5 4500U / 16GB RAM / 512GB / HU)
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Precision 7540 FHD IPS i7-9850h Radeon Pro WX 3200 32 512 magyarított bill + külső hangkártya
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest