Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jetyke
tag
Üdv!
A Windem néha furcsak hangokat ad ki. Most nem a propellerproblémákról beszélek, ezok megszűntek hálistennek. Mintha a kis hangszóróiból jönne éles, hangos, visító hang. Fél másodperc múlva meg is szűnik.
Találkozott már valaki ezzel az érdekességgel? -
siddharta
csendes tag
válasz JamesHun #6598 üzenetére
Most érkezett meg a 9-cellás (!) akksi a Windemhez. Első feltöltés után 7,5 órát bír Wifi-vel, 70%-os fényerővel. Sokkal nagyobb, mint a háromcellás, tehát megemeli jócskán a gépet hátul. Ha teljesen hátra van döntve a képernyő, akkor ugyanolyan labilis, mint eddig volt, minden más pozícióban viszont stabilabb! 76 ojró volt postázással, 8 nap alatt ért ide Kínából. Ebay-en találtam, van még bőven, több eladónál is.
[ Szerkesztve ]
-
siddharta
csendes tag
Egész kényelmes így gépelni rajta egyébként, de hosszabb tesztelésre lesz szükség egy igazi beszámolóhoz, ezek mind csak első benyomások. A leginkább azon csodálkoztam, hogy a (rendelés után 5-6 nappal) postai pecsét szerint dec. 2-án adták fel Hongkongban, és ma (3-án) délelőtt már a kezemben tartottam. Az eBay-en panaszkodtak egyesek a hosszú átfutási időre: 3-4 hétről írtak és vámköltségekről. Valamilyen szerencse folytán én ezekből kimaradtam.
[ Szerkesztve ]
-
Csapi007
veterán
Hy
Az az egyik kérdésem hogy lehet USB-ről ghostot bootolni, vagy ha nem lehet akkor hogy lehetni leghostolni a winyóját?
Másik hogy be tud lépni a wifire és lehet netezni, megy a hálózat is de mindig kiírja hogy nem talált tanusítványt.
Mi lehet a baja?"Csak úgy mondom"
-
Zola007
veterán
válasz siddharta #6607 üzenetére
És ez milyen gyártmány?
Nekem már túl ormótlan, de azért grat hozzá.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
siddharta
csendes tag
válasz Siriusb #6610 üzenetére
Én is így gondolkoztam, töltőt végre nem kell többet cipelnem, így minden elfér abban a csúnya fehér tokban amit adtak hozzá :-)
A töltő kábellel együtt szerintem bőven van annyi, mint a különbség a 3- és a 9-cellás akksik között.Ugyanakkor repülőgépen vagy vonaton is jól jöhet, ha nem merül le a gép 2-3 óra után.
Egyelőre nem bántam meg a vásárlást
-
siddharta
csendes tag
válasz siddharta #6613 üzenetére
Áh, közben rájöttem, hogy mostanában mindig áramon lógott a gép, és akkor mindig lassabban forog a ventillátor. Kicsit feleslegesnek érzem, hogy ilyen gyorsan forog, hidegebbnek érzem a levegőt amit kifúj, mint a szoba hőmérsékletét. No mindegy...
Na igen, a Mac Mininél nincs halkabb gép :-P
A legfurcsább pedig az elem töltöttségének látványa az óra mellett, csak félig van de még 4 óra hátra
[ Szerkesztve ]
-
-
Gergő_
őstag
-
Csapi007
veterán
Hy
Mivel norton ghostal nem igazán sikerült, megkérdeznélek titeket.
Szóval a feladat az lenne hogy az egész winyót, vagy csak egyes partíciókat lementeni windowsból de akár dos-os progi is lehet."Csak úgy mondom"
-
Zola007
veterán
válasz Gabor970 #6621 üzenetére
Külön tudja nyomkodni a marhája, biztos repülőszimulátoron nőtt fel és hiányzik neki a sok gomb
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Gergő_
őstag
megfogdostam ma az amilo minit
tetszik,csak az ára nem ...105k -
mindkilla
tag
Haló
Van egy kis problémám a wifivel. Routerre gyanakodtam, de aztán másik notebookkal gond nélkül ment a net, szoval ezért irom ide.
Gép bekapcs, wifi on, csatlakozik, van net. 1 percig kb. Szakad, hálozati cim lekérése, csatlakozik, ismét müködik 1 percig, majd kezdödik elölröl. wtf? -
Zola007
veterán
Nekem pl. a színkombináció sem tetszik, amerre most haladnak
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Jetyke
tag
válasz Zola007 #6630 üzenetére
Ez is igaz, túl kontrasztos; feltűnő jelenségeket próbálnak gyártani. Amúgy az U-120-at is ebbe a "háát mit is mondjak..." kategóriába sorolom.
Pedig az MSI egy ilyen jó kezdés után egy gyönyörű sorát kezdhette volna el ennek a vonalnak.Amúgy a topic meghalt nem? Úgy látszik minden probléma megoldatott.
-
Shad0w
senior tag
Ezt most hallottam a windről:
Olyan pici, hogy kikerülik a fotonok. -
Zola007
veterán
"Amúgy a topic meghalt nem? Úgy látszik minden probléma megoldatott."
addig jó , de majd 1-2 év után lesz érdemes benézni, hogy szervíztapasztalatok hogyan alakultak
-
kalapocska
csendes tag
Megjelent az új BIOS az 1.0A
http://global.msi.eu/index.php?func=downloadfile&dno=6915&type=bios
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
-
Pompi
MODERÁTOR
-
JamesHun
addikt
én is örülnék pár szavas magyarázatnak, mert épeszű dolgot nem tudtam kiszúrni amiért érdemes lenne feltenni
SeriesX: JamesSHun
-
-
Tillu
tag
Gyerekek!
Csináltam egy backup-ot a beépített programmal, majd telepítettem egy UBUNTUT a gépre, amolyan próbaképpen. Most szeretném visszatenni a windowst, de hiába fut végig a telepítő a HDD-ről nem tudd bootolni. Az Ubuntuval teljesen leformáztam a HDD-t, ez lehet a baj?
Segítsetek, pls!
KösziTillu
-
Üdv! Bekövetkezett az, amitől féltem: két hiba jelentkezett.
1.) Ventillátor kezd meghalni, egyre hangosabb.
2.) A fullra feltöltött Windet 3 napig nem használta a gazdája, levette a töltőről, és eltette. Ma reggel kapcsolnám be (akksiról), erre meg se nyikkan. Durván szivárog az akksija...Milyen tapasztalatok vannak a fehérvári szervízzel? Segítségeteket előre is köszönöm.
-
csacsa_
csendes tag
gondolom elírás, de...
az expert árlistáján megjelent a wind u120, százezernél is kevesebb magyar forintért rendelhető[ Szerkesztve ]
-
lszb19
tag
Akkor ez is elírás?
[link] -
Zola007
veterán
válasz csacsa_ #6644 üzenetére
azért véletlenül nem hiszem, hogy azt írjék, hogy "fekete/fehér"
De szerintem erőteljesen előrendeléses dolog, hiszen még a nagy külföldi webshopokban sem lehet rendelni sem[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz csacsa_ #6647 üzenetére
Nincs hozzáférésem az árlistához, csak a terméklistát néztem meg
De rákérdezek ismerősnél, hátha tud rá vmit mondaniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Tillu
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest