Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  MSI Wind

Hozzászólások

(#6401) szucsi válasza Pompi (#6400) üzenetére


szucsi
őstag

értem, köszönöm. :)

(#6402) Pompi válasza szucsi (#6401) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Táska ügyben érdemes végigscrollozni a topik oldalait, mert aki ilyenről beszámolt általában képpel együtt tette, tehát könnyebben megtalálható ;)

Feel Good Inc.

(#6403) FPéter válasza yash (#6396) üzenetére


FPéter
aktív tag

Na, akkor mázlid van, nem kell utánajárni:) Teljesen jó, ha olyan mint a víz és átlátszó, csak viselkedjen úgy mint az olaj, azaz síkosítson. Azért nem baj, hogy folyik, mert tényleg nagyon kevés kell bele. Nem fog összeállni és elfolyni, hanem remélhetőleg megmarad a fém felületén és síkossá teszi, nekünk meg kb. ennyi az elvárásunk.
Szóval vedd le a forgórészt, mindent alaposan portalaníts zsepivel, vagy fültisztító pálcikával, aztán cseppents a tengely fészkébe egy nagyon kicsi olajat, utána kend be a forgórészt is belülről. Az se rossz, ha a tekercseknél is bekened, ahol a forgórész belső oldala találkozik a fémmel.

Közben pedig vigyázz a forgórész légkeverő lapátjaira, elég vékonyak.

(#6404) FPéter válasza Shad0w (#6395) üzenetére


FPéter
aktív tag

Ahogy _seth_ kolléga is mondja, eddig mindenkinek hibázott 24%-on az internal RAM, sőt, valakinek 15%-on se indult el. Ha neked nem, az csak jó, én/mi csak azt mondjuk amit eddig tapasztaltunk. Nekem hatból hat Wind hibázott, amihez eddig közöm volt, számomra ezek, és a fórumokon olvasott többi hasonló beszámoló elég nagy statisztikai minta ahhoz, hogy lecsodabogarazzam a te windedet.

A memória meg nem lehet rossz, mert alap órajeleken nem hibázik, és végülis erre gyártották. Úgyhogy én inkább beleraktam egy jobb 2 gigást.

(#6405) magnusheron


magnusheron
tag

Hello!

Megoldódott a gondom. Azért leírom hátha más is tanul belőle!

Frissítettem a BIOS-t Win98 as bootolható pendriveról, de az akkut nem vettem ki. Ez nem is lett volna elvileg gond. De rossz leírást találtam és DOS módban nem a flash.bat-ot indítottam el hanem a az exe és a bios filet írtam be, így frissült a bios, de elszállt minden más ( USB, wifi, BT, kártyaolvasó).

OSX volt a gépen, így a reflash Windowsból kilőve...

Ilyen esetben a megoldás, hogy a HDD-t leformázzuk ( az egyik particiót) és külső házba téve egy másik PC-n bootolhatóvá tesszük a formázott particiót. HP Utility és Win 98 boot filek kellenek hozzá. Rámásolva a 3 BIOS frissítéshez szükséges filet simán bebootol a Wind és a flash.bat -ot elindítva sikerült normálisan frissíteni a BIOS-t. Természetesen akkut előtte ki kell venni, utána kihúzni a tápot és 20 mp után a biosban set all default...

Most megy minden és 24%-on van a turbo. Alaplapi memória + 1 giga Kingmax eddig nem fagyott Vista alatt. 667MHZ-s az alaplapi és a +1 giga ram is. Lehet azért nem fagy?

Viszont tegnap érdekes dolgot produkált a gép. Frissült a Windows erre mikor újraindítottam a bekapcsológomb ledje fehér lett. Hófehér. Nem működött a wifi, bt, semmi. Kikapcsolás, akku kivét után újra megy minden és a led sem fehér. Tapasztalt már valaki ilyet?

Pixelhibákra visszatérve. Egyszer vittem vissza a MM-be notebookot 1 nappal a vásárlás után pixelhibával, akkor egyből cserélték, igaz ott a képernyő közepén volt egy darab piros pixel, de az úgy világított, hogy azt mondták ez természetesen csere...

[ Szerkesztve ]

(#6406) FPéter válasza magnusheron (#6405) üzenetére


FPéter
aktív tag

Igen, nekem is volt már fehér a bekapcs. gomb, de nem kísérte semmi más különös jelenség. A restart "megoldotta". Elvileg van benne 3 led, a "narancssárga", a kék meg a zöld. Végülis ezekből fehér lesz, gondolom valami megbolondul benne és egyszerre világít mindhárom mód ledje. Nem hiszem, hogy direkt jelezne valamit a fehér szín.

Nem láttam anno, hogy írtad a hibát :(

(#6407) magnusheron válasza FPéter (#6406) üzenetére


magnusheron
tag

Milyen hibát?

(#6408) FPéter válasza magnusheron (#6407) üzenetére


FPéter
aktív tag

Megoldódott a gondom. Azért leírom hátha más is tanul belőle!
Feltételezem, hogy valahol fentebb kérdeztél, de nem láttam, úgyhogy nem tudtam segíteni. Pedig tudtam volna és akkor hamarabb meglettél volna.

(#6409) izomhod


izomhod
senior tag

gondolkodom ezen a kis wind-on

két fő kérdésem van:

1. a dvd olvasó hiánya menniyre zavaró? tudom, hogy van pendrájv, de arról nem lehet win-t és egyebet telepíteni, ha jól gondolom

2. na ezt elfelejtettem :U

(#6410) FPéter válasza izomhod (#6409) üzenetére


FPéter
aktív tag

1. Lehet usb-re csatlakoztatni egy 1-2 ezer forintos IDE adapterrel meg valami táppal, a "drágább" megoldás az, hogy veszel 4-5 ezer körül egy USB-s DVD olvasót. Engem azért nem zavar, mert az asztali gépen se nagyon használom az optikai meghajtókat.
Hab a tortán: lehet pendrive-ról oprendszert telepíteni!

2. Van benne jegyzettömb! :P

(#6411) izomhod válasza FPéter (#6410) üzenetére


izomhod
senior tag

köszi :))

éés, mik az előnyök/hátrányok a nagyobb notikkal szemben?

néztem még más ilyen kicsi 10 col körüli notikat, de valahogy ez fogott meg.

(#6412) Pompi válasza izomhod (#6411) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Előny: kisebb
Hátrány: kisebb
;]

Feel Good Inc.

(#6413) FPéter válasza izomhod (#6411) üzenetére


FPéter
aktív tag

Attól függ, hogy mire használod. Igazából én asztali gépként használom 2 hónapja. Van asztali gépem is, de egész egyszerűen nem kapcsoltam be, csak átkötöttem erre a monitort meg a többi perifériát. Böngészés, fényképek szerkesztgetése (paint shop pro x2), emailek, irodai munka, filmnézés....ezekre én bátran ajánlom. H
a játszani is szeretnél mai 3D-s játékokkal, akkor ne vegyél netbookot. Ha idegesít, hogy egy winrar állomány kicsomagolása kemény 10 másodperccel lassabban megy, mint mondjuk egy másik gépen, akkor ne vegyél netbookot.

További előnye, hogy nagyon keveset fogyaszt és sokkal kevésbé melegszik, mint egy nagyobb laptop, nem égeti le a húst a lábadról.

(#6414) Shad0w válasza FPéter (#6404) üzenetére


Shad0w
senior tag

Jó, akkor én örülök a kis windemnek. :)
De ha egyszer vkinek akinek fagyogat a gép és van 2 fölös órája nyomhatna egy memtest-et a gépén. Attól, mert sok gépen lefagy még lehet ugyanaz a hibás szériás ram mindegyikben. Amúgy nekem sentelic tácspados verzió van, ha ez számít vmit.

(#6415) izomhod válasza FPéter (#6413) üzenetére


izomhod
senior tag

nekem csak amolyan 2. gépként kéne, főleg tavasztól őszig, amikor utazgatok.

játék? minden évben egyszer végigviszem a dott-ot, ha ez mond neked valamit, szóval szinte semmi.

film lehetséges, egy hónapban egyszer kb.

tényleg arra kéne, ha utazok, wifin tudjak csatlakozni netre, meg max fényképeket rátölteni, ilyesmi. és a mérete is fontos, kis helyen elférjen. ez kis aranyos.

ahogy gondolom, ezekre megfelel.

más noti 10 col körül, amit ajánlotok esetleg? bár tudom erre van külön topik :B

(#6416) Jamy válasza FPéter (#6404) üzenetére


Jamy
csendes tag

Lehet, h nekem mázlim van, de +24%-on minden fagyás nélkül megy a wind az eredeti memoval. :C A túlhúzással már játszható sebességűvé vált a CnC ZH, így a hétvégeken akár 2-3 órát is eljátszogatok vele az ágyban fekve. Csak a venti pörög folyamatosan maxon.

HTC P3600 Trinity, MSI Wind White - XPSP3 / Windows 7

(#6417) _seth_


_seth_
veterán

"Megérkezett tegnap az akkumulátor de valami nincs rendben vele mert beraktam a notebookba és már első berakáskor is 18% elhasználódást mutat valamint kiírt ugyan 4 óra időt telepről 1,5 után kikapcsolt a gép és már be sem lehetett kapcsolni, ez 5200-as akkumulátor a gyárija 2200-as és az is többet megy.

Mit lehet tenni vele? Visszaküldjem és kicserélik?"

Így jártam.... :(

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#6418) Shad0w válasza _seth_ (#6417) üzenetére


Shad0w
senior tag

Ööö, hogyhogy lemerült? Azta töltőre kell rakni az első használat előtt. Lehethogy mégsem véletlenül szerepel ez minden használatiban? (tudom, hogy sokszor nincs belőle baj ha nem teszi meg az ember)

(#6419) RatSon válasza Jamy (#6416) üzenetére


RatSon
aktív tag

valószínű mert nekem pl 15%on is fagy vagy 10 perc után, csak a 8% stabil. mondjuk nagyon nem hat meg, de lehet így is járni ;)

mobiwia.com - AutoKiller Memory Optimizer, Autorun Manager, GPS Status

(#6420) FPéter válasza _seth_ (#6417) üzenetére


FPéter
aktív tag

Én 1-2 éve Nokia 9500-hoz vettem akkut, nem nagyon volt (ismert) márkája és ugyanezt a tünetet produkálta. Nem cserélték ki, szarnak rá igazából, gagyi és kész. 2 hét alatt teljesen tönkrement. Ja, a hab a tortán, hogy kettőt vettem egyszerre, mindkettő ilyen volt. Szóval ha kicserélték volna, gondolom akkor is ilyen hulladékot kapok.

Azért próbáld meg, hátha visszaveszik. Hol rendelted pontosan?

(#6421) FPéter válasza RatSon (#6419) üzenetére


FPéter
aktív tag

Hát igen, ez a másik véglet sajnos. :(

(#6422) _seth_ válasza Shad0w (#6418) üzenetére


_seth_
veterán

Rá volt dugva töltőre :)

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#6423) _seth_ válasza FPéter (#6420) üzenetére


_seth_
veterán

Akkuk.hu

Kiderül... még 2-3 feltöltés-merítést megvárok de már írtam nekik emailt is, hogy mi legyen (Abból idéztem :) ) vele mert ez így nem jó.

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#6424) RatSon válasza FPéter (#6421) üzenetére


RatSon
aktív tag

hát ja, mondjuk annyi hogy tutira nem a ram miatt van hanem a melegedéstől, valszeg a proci nem bírja. esetleg a hűtést lehet valahogy hatásosabbá tenni??

mobiwia.com - AutoKiller Memory Optimizer, Autorun Manager, GPS Status

(#6425) zezoka válasza FPéter (#6406) üzenetére


zezoka
őstag

Narancssárgán mikor világít a bekapcs gomb?

(#6426) Siriusb válasza zezoka (#6425) üzenetére


Siriusb
veterán

Turbo módban. Először BIOS-ban kell beállítani, s ha hálózati töltőn vagy fn+f10.

(#6427) zezoka válasza Siriusb (#6426) üzenetére


zezoka
őstag

Nálam úgy van, hogy alapból kék, turbo Battery módban meg zöld. Én még narancssárgán nem láttam.

Illetve bocsánat, készenlétben mintha tényleg narancssárga lenne!

[ Szerkesztve ]

(#6428) Jamy válasza zezoka (#6427) üzenetére


Jamy
csendes tag

Akkor nálad valami nagyon megkeveredett :F

1. Alaphelyzetben kéken világít a LED
2. Akkuról üzemelve Fn+F10 -> energiatakarékos mód - zölden világít
3. Hálózatról Fn+F10 -> Turbó mód - narancssárgán világít

HTC P3600 Trinity, MSI Wind White - XPSP3 / Windows 7

(#6429) zezoka válasza Jamy (#6428) üzenetére


zezoka
őstag

Na hát ezt mondtam én is, alapból kék, turbo batteryben (energiatakarékos) zöld, tápos turbos mód meg eddig nem volt, de most lefrissítettem az 1.09 biosra, mostmár van turbo módom, ott tényleg narancs. Eddig 1.08 biosom volt.

Úgyhogy pont olyan, mint mondod! Azzal a kivétellel, hogy nekem most gyakorlatilag nincs aksim...Úgyhogy az energiatakarékos zöldjére csak emlékszek! :-)

[ Szerkesztve ]

(#6430) yash válasza Pompi (#6399) üzenetére


yash
senior tag

Beszereztem egy XP-s drivert, de Vista alatt fura dolgokat muvel. Gyarto honlapjarol viszont csak regizett felhasznalok tudjak letolteni (es nem talaltam erre utalo nyomot, hogy lehetne). Van otleted, Vista kompatibilis Sentelic drivert honnan kell letolteni? Hatha meg van neked a linkje... erdekes, nekem turbo batteryben is mindig kek a lampa, akar akku akar halo. Ez mitol van?

[ Szerkesztve ]

(#6431) yash válasza Jamy (#6428) üzenetére


yash
senior tag

Alaphelyzet: kék
Turbo mod: piros
Turbo mod akkurol: citromsarga

viszont zoldem nincs eco modban sem, akkurol sem.

(#6432) paix válasza yash (#6431) üzenetére


paix
tag

kezdem azt érezni, hogy a piacra került windekben csak a név az azonos.. :) hallottunk már több fajta hdd-ről, tapipadról, és most már ledekről is.. sőt sok helyen nem N270-es atommal hirdetik, hanem Z530-cal (?)...

(#6433) FPéter válasza yash (#6431) üzenetére


FPéter
aktív tag

Szerintem nem más a tiéd sem, csak máshogy nevezed ugyanazokat a színeket. A zöld tényleg kicsit sárgás, de a turbo mode az távolról sem tűnik vörösnek.

(#6434) erh


erh
csendes tag

Sziasztok!

Vásárlás elött állok. Az érdekelne hogy egy 720p-s HD video 5.1-es hanggal akadás nélkül lejátszható e, pld az ingyenes VLC playerrel XP alatt! (VGA out-on keresztül nézve?)
köszönöm.

(#6435) Pompi válasza erh (#6434) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Igen.

Feel Good Inc.

(#6436) erh válasza Pompi (#6435) üzenetére


erh
csendes tag

ehhez szükség volt valami trükkre (driver, kodek csere... ) vagy egyszerűen az XP és a VLC (vagy bármely x.264-et kezelni képes progi) lejátszotta?

lehetséges hogy az Acer Asprie One A-150 nem képes erre alapból úgy, hogy a hardware főbb elemei azonosak? (atom1.6 GMA 950 1GB ram + FSB)

(#6437) FPéter válasza erh (#6436) üzenetére


FPéter
aktív tag

CoreAVC-vel ment, VLC-vel nem. Igazából a 720p-s videó az már a gép határait súrolja, kell trükközni a kodekekkel.

Mondjuk csak Vista-n próbáltam, XP biztosan több tartalékot hagy. Azért abban szerintem mindenki egyetért, hogy a 720p-s filmek már a gép határait súrolják.

[ Szerkesztve ]

(#6438) Jetyke válasza FPéter (#6437) üzenetére


Jetyke
tag

Igen egyetértünk veled abban, hogy a 720p videók a gép határait súrolják.
:DD

(#6439) erh válasza FPéter (#6437) üzenetére


erh
csendes tag

Észrevehetően segit a BIOS upgrade a MSI HD lejátszó teljesítményén?
gondolok itt arra hogy nem az atom CPU az ami a videoképet előállítja hanem a GMA 950.
A CoreAVC mennyiben rontja a képet? (hangot?)
válaszokat előre is köszönöm.

(surolják, súrolják, de mit tegyek, ezért veszem) :)

(#6440) hehe23


hehe23
tag

sziasztok. valaki le tudná írni lépésről lépésre, hogy kell biost frissíteni pendrive-val? az 1.09-es a legújabb?/legjobb? nagyon köszi a segítséget. :K

(#6441) xedos válasza erh (#6434) üzenetére


xedos
addikt

KMplayernek kissebb az igénye....

(#6442) Zola007 válasza hehe23 (#6440) üzenetére


Zola007
veterán

a legújabb és legjobb.
Bocs, ha jól gondolom nem windowsod van.Ha mégis , akkor a legegyszerűbb a winflash

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#6443) hehe23 válasza Zola007 (#6442) üzenetére


hehe23
tag

win vista sp1 van fenn. le tudnád írni nekem, hogy pontosan mit kell tenni? :)

(#6444) Siriusb válasza hehe23 (#6443) üzenetére


Siriusb
veterán

Ha letöltöd a bios-t és kicsomagolod a fájlt, lesz benne egy pdf, amibe le van írva. Hozzáértők mindenesetre javasolják akku nélkül végezni.
Röviden: készítesz egy bootolható pendrive-t, rámásolod, amit letöltöttél, boot pendrive-ról, flash.bat indít. Kikapcs, táp kihúz, táp vissza, biosban load default.

(#6445) Zola007 válasza hehe23 (#6443) üzenetére


Zola007
veterán

Számodra egyszerűbb a winflash és ez a method: [link]
esetleg kereshetsz a flash utilból újabbat ha nem mükszik. Mindent tégy légyszíves úgy, ahogy le van írva, különben csak magadnak csinálsz problémát belőle.

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#6446) FPéter válasza Zola007 (#6445) üzenetére


FPéter
aktív tag

Ennek működnie kell, az 1.09-cel is simán ment!

(#6447) Zola007 válasza FPéter (#6446) üzenetére


Zola007
veterán

Tudom, hogy működik, én is ezzel frissítettem....viszont XP-n.
A Vistaval viszont nem mindegyik verzió működik 1-2 külföldi fórum alapján, ezért írtam.

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#6448) yash válasza FPéter (#6433) üzenetére


yash
senior tag

nem viccelek, es nem rossz a szinlatasom, tuzpiros a turbo mod, nincs zoldem, az alap az kek es akkurol a turbo mod az rendesen citromsarga. zoldnek pl nyoma sincs. lehet ezekben az ujakban mar masmilyen ledek vannak meg modok. nekem 160gb-os verzio van.

(#6449) Zola007 válasza yash (#6448) üzenetére


Zola007
veterán

Szerintem ne foglalkozz ilyesmivel, a lényeg, hogy működik.
Simán előfordulhat, hogy anno becsúszott egy sárga led a zöldek közé a gyárban, s mikor forrasztották rá a lapra, akkor pont azt rakták be

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#6450) FPéter válasza Zola007 (#6447) üzenetére


FPéter
aktív tag

Én XP-n és Vista-n is próbáltam, többször is, tök jól ment mindig.

(Mármint amelyik a fentebb linkelt hozzászólásomból letölthető, más verziók lehet, hogy nem mindig mennek, de az tuti.)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  MSI Wind
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.