Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
válasz devians #4398 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod! Ez végleg eldöntötte a kérdést. Ha lesz Wind, akkor VX Nano is lesz mellé...
kelzsoca: Köszönöm neked is! Nézegettem már az oldalt amit linkeltél, csak az a bajom, hogy a házakba épített meghajtók szerintem rendkívül is teljesítményűek (szvsz).
Csak arra kellene a meghajtó, hogy ha a suliban vagy valahol DVD-n /CD-n adna valaki filmet, zenét, akármit, akkor azt rögtön használni is tudjam. De ilyen árért (LG USB-s cucca) lemondok róla. Körülményesebben ugyan, de meg lehet valahogy oldani. Meg hát ha már sok kis cuccal rohangásznék (Wind, töltő, egér, külső DVD) akkor majdhogynem elveszti az értelmét a kis méret.
Remélem töltőt nem is kell magammal hurcibáljak, ha a 6 cellás akksival veszem majd...
(= Zala =)
-
Zalaymate
senior tag
-
aramis00
tag
válasz Zalaymate #4397 üzenetére
Én is épp vezeték nélküli egeret nézegetek, és ezt találtam Logitech V470. Éppen nem a legolcsóbb darab, de elég jónak tűnik (lézeregér) és pl. van fehérben is, ha fehér wind-et szeretnél!
phpmoli: milyen Logi egér volt, ami tönkrement? Nekem kb. 3 éve ugyanaz van az irodában+otthon, igaz ezek még kábelesek (usb-s)!
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.
-
kelzsoca
félisten
válasz Zalaymate #4401 üzenetére
Ugye azok amik vannak szettek nálam alapból cd-olvasó van!
Namost van akinek ez elég, de ez szerintem is kevés!
Ezért mondtam hogy tudok segíteni egy megfelelő író választással (hp, toshiba, pioneer, sony stb.. szokott lenni) vagy dvd olvasó combo-t is tudok hozzájuk adni! -
-
FefeeX
veterán
válasz kelzsoca #4405 üzenetére
Na nem mintha egyik is komoly példány lenne egy asztalihoz képest -nehari...
Ilyenből olvasó bőven elég, komoly minőséget írni ezekkel (elég sokkal volt már tapasztalatom) - nem lehet, így arra érdemesebb egy külső keret meg egy asztali író...Nekem viszont ez magában elég is lenne, az útközben CD-zés, DVD-zés már úgysem divat, helyette van Sandisk Cruzer Contour 8Gb pendrive 25/18MBps
-
kelzsoca
félisten
Azért az az ár egy kinti ár, mire ide behozod már nem annyiba fog kerülni
Az sem mellékes ha valami gond lesz a cuccal és vissza kell küldeni nem lesz olcsó mulatság!FefeeX:
arra érdemesebb egy külső keret meg egy asztali író...
Hát a keret meg az író súlyban már majdnem üti is a wind kisgép tömegét, és azért azt cipelni stb..
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz aramis00 #4404 üzenetére
Logitech cuccok szinte nulla meghibásodással rendelkeznek, DE nekem az első egerem 5 hónap után ment szervizbe... Mondjuk azóta egyik Logitech cuccom se ment tönkre (pedig jópár van) - ami tönkrement azt is 2 nap alatt javították (MX310-es egér - az sem volt olcsó)
Szóval előfordulhat, de akkor nagyon peches vagy ha valami Logiteched tönkremegy...Akinél 6 megy tönkre az meg szerintem vagy rossz helyről veszi (mint a vizesbolt ahol a szutykot eladják újra újnak - hátha másnak nem sz@r), vagy valamit ő rontott el. Ilyen téren a legmegbízhatóbb cég, nem csak az én véleményem szerint...
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz kelzsoca #4411 üzenetére
Bene volt az is hogy ezt otthon kell tartani mert a cipelésben megszakadsz, de minek is cipelni az írót... Ott a vinyó ha másolni akarsz...
(Volt benn kb egy hasonló bekezdés is de az eltünt...)
Amúgy nézhetnél nekem egy külső komolyabb DVD keretet - már ha azt is tudsz-, ami nem ilyen kis szutyi, mert a régebben favorizált Coolink-et most sehol sem találom...
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
sorry, elsiklottam felette, annyi hsz keletkezett rövid idő alatt, hogy csak gyorsba átnézem
(#4402) phpmoli: lehet, hogy van gond a logitech-kel is, de amit most vettem, arra legalább van 3 év garancia, így annyira nem aggódom. Ha el is romlik, el vagyok nélküle egy darabig
bluetoothos néha összeakad a wifivel, de inkább az otthoni hálókkal.(#4404) aramis00 : épp v470-re panaszkodtak többen, hogyha le van terhelve a wifi, akkor szaggat az egér
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz Zalaymate #4410 üzenetére
Szerintem jobban jártok, ha itt Mo.-on vesztek egy külső LG DVD-írót. Nagyon jó cucc, van teszt róla a PH!-n, keressetek rá.
Egér téma: szerintem ne kockáztassatok BT egérrel, nagyon ki kell fogni, hogy tényleg stabilan működjön. A nano a legjobb választás, igaz jó drága, de minőségi darab.
-
Zalaymate
senior tag
Már csak azt mondjátok meg, hogy mikorra várható a 6 cellás akksis Wind, illetve hogy úgy mennyi lesz a várható üzemidő!
Olvasgattam én is össze-vissza, de most már inkább összezavarodtam, mint megtaláltam volna!
(= Zala =)
-
icezozo
addikt
én arra lennék kíváncsi hogy mikor és hol lesz kapható a 6 cellás akksi?
és milyen áron?http://qwankido.hu/
-
válasz icezozo #4424 üzenetére
Nem tudni róla semmit. Nemrég az MSI magyarországi képviselője azt nyilatkozta, hogy az sem biztos, hogy Mo.-ra egyáltalán szállítanak-e 6 cellás akksival szerelt verziókat. Külföldön, az USA-ban még csak most indul be az értékesítés. Szerintem, ha jön Mo.-ra, szeptember végénél hamarabb nem érkezik meg.
-
Gabor970
addikt
egér ügyben: Wind vásárlással együtt egy Genius Navigator 900 BT egeret is vettem, nekem bevállt. Mindenképp BT-sat akartam, hogy ne kelljen adapter. Minek, ha tudja a noti a BT.t?!
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Zola007
veterán
válasz Gabor970 #4426 üzenetére
Én spec v450 nano-t vettem, ami sima 2,4-es wireless és azért:
- mert elég sokan írták, hogy akad a wifivel a bt-s
- annyira nem tetszett a v470 kékje sem (fehér meg végképp nem passzol a fekete windhez)
- ez olcsóbb volt a v470-nél
- a Geniust 1 év garival tudtam volna, ezt 3
- illetve más géppel is tudom használni, ahol esetleg nincs BTMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Gabor970
addikt
válasz Zola007 #4427 üzenetére
tapasztalatból mondhatom, hogy egyáltalán nem akad a BT a Wifivel. izlésről nem tudok vitatkozni. A Nano az ici-pici adóvevőjével még elmenne nekem is, de semmiképp sem dugnék a gépbe nagyobb kiálló vevőegységet. Amúgy tényleg azért választottam ezt, mert BT. Mindenképp azt akartam, hamár tudja a gép-
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Zola007
veterán
válasz Gabor970 #4428 üzenetére
mint írtam a tapasztalatok alapján hálózatfüggő. Főleg a gyengébb wifi kártyákkal és a nem túl erős (pl. házi) adók mellett van gondja és főleg a v470-nel kapcsolatban olvastam több esetet.
Ezek szerint neked jól álltak össze a csillagok. örülök, hogy jól működikMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Gabor970
addikt
a friss wifi driver viszont szar nekem, már kétszer elment a kapcsolatom egy kis időre....
-
Zola007
veterán
válasz Gabor970 #4430 üzenetére
a régivel működött? járt utat....
nekem simán megy a gyárival, de akkor nem is piszkálom.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Gabor970
addikt
-
Gabor970
addikt
már jön
-
Gabor970
addikt
érdekes mód, mióta írtam, nem szakadtam meg. Nemtom mi lehet. Két dolog változott közben. Ki lett kapcsolva a másik notebook, amiről neteztek, illetve nem futtatom a google új böngészőjét.
-
kalapocska
csendes tag
Sziasztok!
Most lettem egy fehér 120GB-os MSI Wind boldog tulajdonosa...
Tudna nekem segíteni memória bővítéssel kapcsolatosan?
Üdv
-
hanee
senior tag
Nem jött meg a Wind-em
-
phpmoli
tag
válasz aramis00 #4404 üzenetére
nem hasznaltak voltak & vigyazni szoktam a cuccaimra.
Ilyen téren a legmegbízhatóbb cég, nem csak az én véleményem szerint...
ez a legenda. amiota meselem masoknak is, mastol is hallom, persze eddig nem verte'k nagydobra, mert errol nem illik beszelni, mivel ilyen nem tortenhet meg egy logitechkel... -
kelzsoca
félisten
válasz kalapocska #4441 üzenetére
Mit szeretnél tudni a memória bővítéssel kapcsolatban?
-
kelzsoca
félisten
válasz kalapocska #4445 üzenetére
Garanciával kapcsolatban:
idézet egy korábbi hozzászólásból:
"most beszéltem az Albacomp központi szervízzel, azt mondták hogy minden további nélkül elvégezhető a RAM bővítés otthon is, ha bármilyen garanciális probléma van akkor úgyis hozzájuk kerül a készülék és ha nem a ram szakszerűtlen beszereléséből adódik a probléma akkor természetesen a garancia érvényességének lejártáig javítják"
Ram: hát ehhez igazán nem tudok hozzászólni, ugye a gépbe max még 1Gb-ot tehetsz, ami szerintem ddr2 667MHz max (igen tudom volt aki már tett bele 800MHz-es memóriát is), márkára, kingston, kingmax, samsung stb..
Páran már cseréltek memóriát, nem nagy dolog
neten is találsz róla videókat![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13" Retina 2020 (M1 Chip / 256GB SSD / 8GB RAM / Magyar)
- Lenovo T14
- HP EliteBook 830 G8 i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD, magyar világítós billentyűzet
- Lenovo x250 üzleti notebook, i5 / 8GB / SSD / 3G gyári magyar bill, töltő, táska, egér
- Asus ROG Zephyrus G14 Ryzen 4900HS, RTX 2060, 40 Gb ram, 1 Tb SSD Playstation 5 beszámítással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest