Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  MSI Wind

Hozzászólások

(#4651) Kata7806 válasza Octi (#4646) üzenetére


Kata7806
csendes tag

3 évig dolgoztam a Magyar Postánál. Véletlenül pont a csomagos részlegen. És nem védem őket. Tudok 1-2 dologról, ami azt bizonyítja, hogy a postában nem szabad megbízni. De a ragszámmal rendelkező, értékbiztosítással feladott csomagok sosem vesznek el!!! Viszont a vámnál szúrópróbaszerűen felbontanak csomagokat és ha olyat találnak benne, hááát...akár el is tűnhet. De a nyomonkövethető (könyvelt) csomagban lévő cuccost nem cserélhetik féltéglára, mert akkor bukta lenne nekik.

(#4652) Petya357


Petya357
csendes tag

Sziasztok!
Már legalább egy hónapja olvasom ezt a fórumot, eddig nagyjából minden kérdésemre találtam választ... sőt, gyakran a nemlétező kérdésekre is :D
Kb 3 hete boldog empájr blek Wind tulajdonos lettem, és a döntéseben a fórumtagok nagyon sokat segítettek. Naponta nyúzom a gépet, megy mint a szél! Amióta megvan, az asztalit inkább csak az asszony használja. Win XP és Ubuntu dual boot lett a vége (wifi driver kézi buherával). Egy 250GB WD Passportot is vettem, de így utólag meggondolva talán meglennék nélküle, el lehet férni a 80 gigán. Hordáshoz sok keresés után egy kisméretű Samsonite válltáskára esett a választás, igaz nem olcsó (10k körül), de nagyon jó a Windhez.
2 kérdésem van:
- Használt már valaki a Winddel BT headsetet Skype-hoz? ...neeeem, nem vagyok exy :)) Visszakerestem a hozzászólásokat, de csak általánosságban volt róla szó... :U Kinéztem egy Motorola H375 nevű csodát, mert BT 2.0, mini-USBn keresztül tölthető (nem akarok még egy töltőt), és csak 6k pénz. Viszont elolvastam egy pár review-t az amazon.com-on, és írták, hogy a BT és a WiFi könnyen összeakad. Pls help, a Winden kinek milyen konkrét tapasztalata van BT headsettel bekapcsolt WiFi mellet? külön hab a tortán, ha Linux alól :B
- Ubuntu alatt hogy lehet a tapipad érzékenységét állítani? WinXP-ben jól be tudtam konfigurálni a Sentelic tapit, Ubuntu alatt is működik, de kissé túl érzékeny.
Élőre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#4653) Octi válasza kelzsoca (#4650) üzenetére


Octi
aktív tag

Sajnos kevés ember van aki meg tudja rendelni, hozatni külföldről a terméket, és nem tud mit csinálni megveszi drágábban

Azzal a kártyával amivel a multinál fizet, fizethet a külföldinek is :U

Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T

(#4654) miniapu válasza Octi (#4648) üzenetére


miniapu
tag

Még mindig nem vagyunk egy malomban. Ideírom neked a lényeget:

Nem akkor van gond ha a hazai márkaszervíz elfogadja a nemzetközi garanciát. Akkor van gond, ha nem fogadja el.

Mivel nekem már megvolt a saját rossz tapasztalatom, én nem szeretnék kockáztatni. El szoktam menni a kérdéses márkaszarvízbe mielőtt vásárolnék és az illetékes vezetőtől (nem a pult mögötti semmit sem tudó kiszolgálótól) megkérdezem mire számíthatok. Nem reklámoznám, hogy kik nem vállaják el, de annyit mondhatok, hogy az én személyes statisztikám szerint többségük sajnos nem vállalja el.

Egyébként egyet lehet érteni a beírásoddal. Nincs gond amíg nincs gond. :)

(#4655) ^Clown


^Clown
veterán

Gyerekek, 3 napig nem olvasom a fórumot, aztán termeltek 200 hsz-t. Ami szép és jó lenne, ha a 200-ból 160 nem off lenne. Néhányan már leírták, most csatlakozom én is: full HD, gagyilaptop, meg mittudomén milyen témákat legyetek szívesek mellőzzük. Ezekre is megvannak a megfelelő topic-ok, ott meg lehet beszélni ezeket a dolgokat is. Előbb-utóbb úgyis ide fog tévedni egy modi, de annak nem lesz jó vége. Én szóltam.

Sajnos kezd zuhanni a topic színvonala, ami abból is látszik, hogy néhány Wind tulajdonos, akik rendszeresen írtak, eltűntek.

(#4656) phpmoli válasza miniapu (#4495) üzenetére


phpmoli
tag

huu, nagyon off, de kinat nem szabad lebecsulni, dobbenetes, hogy meg egy ilyen olimpia utan is tarthatja magat az a nezet, miszerint kina vackokat gyart. kina azt gyartja, amit kernek tole: ha olcsot, akkor szar lesz, mas kerdes, hogy ezt megis dragan adjak el a nyugati vallalatok, mert igy meg tobbet kereshetnek. a kinai belso piacra onmaguknak a kinaiak tokeletes minosegu arut termelnek, ami mar reg sokkal jobb, mint barmely kanadai vagy belga gyar minosege.

Mert ha mindent kína csinál, mit fogunk csinálni például mi?

nyugdijasan ulunk otthon. de ez miert baj? a gyengebbet eltapossak, igy van ez rendjen. mutatni kellene valamit, dehat europa regota nem tud.

[ Szerkesztve ]

(#4657) phpmoli válasza Petya357 (#4652) üzenetére


phpmoli
tag

gsynaptics esetleg tpconfig csomag, de ezt irhattam volna az ubuntu topikba is, hiszen ennek semmi koze a windhez es raadasul akkor tuti nem talaltal volna ra erre a valaszra.

[ Szerkesztve ]

(#4658) Zola007 válasza Octi (#4646) üzenetére


Zola007
veterán

Én úgy tudom, hogy nem útközben került bele a tégla, mert rajta volt a zárószelvényen (vagy mi a fenén, én még nem rendeltem, csak németből) az amcsi pecsét.
De a többit passzolom és én is gondolkodtam már ,hogy onnan kellene megvenni egy-két elektrokütyüt, de végül mindig máshogy alakultak a dolgok. Vagy vártam rövid ideig és lement az itthoni ára is nem sokkal a kinti környékére, vagy megváltoztattam a döntésemet a márkát/típust illetően.
Nem régóta kerültem egyáltalán kapcsolatba az internetes vásárlással, bikóz parasztfalváról származom és mondjuk 2008 márciusára elérte azt a szintet a falu, hogy bekötötték a 0,5 Mbites kábelnetet. :W :R
Inkább kíváncsi voltam, hogy mi a ti véleményetek ezekről, de ne induljon már megint lavina.

Szerintem csináljunk egy "MSI Wind OFF minden mennyiségben" társtopicot.

ja én nem haver mondta, hanem egyik fotós fórumtárs még 1-2 éve

Egyébként nemzetközi garanciával sok magyar szervíz előtt mehetsz a sóhivatalba. Vannak normális gyártók, tény s való, de pl a Fuji se szervizeli a nem itthoni gépeket, ami azt hiszem áll a Samsungra is. Pedig mindkettő garilevelén ott virít a WorldWideWarranty felirat. Legalábbis a f.gépem és a discmanem-én nagybetűkkel.

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#4659) rohammokus válasza Petya357 (#4652) üzenetére


rohammokus
csendes tag

Arra a részére válaszolnék hogy a BT és a Wifi könnyen összeakad.
Mert ez szerintem nem igaz. Évek óta használok itthon Wifi-t, a szomszéd Wifi-je is "átlóg" hozzánk. BT-s headset-em van, számítógépezés közben mindennap használom, illetve a PC és mobiltelefon kapcsolat is BT-n megy.

Nekem eddig semmi problémám nem adódott egyik rendszerben sem.

[ Szerkesztve ]

Double posters deserve to die!

(#4660) FefeeX válasza rohammokus (#4659) üzenetére


FefeeX
veterán

Mondjuk az egérnek jóval komolyabb BT kapcsolat kell mmint a headsethez vagy a telefonhoz, sőt még a billentyűhöz is jóval gyengébb jel is elég, azonban az egér az egész más...

(#4661) Petya357 válasza rohammokus (#4659) üzenetére


Petya357
csendes tag

rohammókus: ez megnyugtató. T.i. a kinézett headsetnél zsinórban 2 db vásárlói visszajelzésben is az volt, hogy a BT és a WiFi eszközön belül összeakadt - igaz, blackberryvel, de elkezdtem aggódni a Wind miatt, mert máshol is olvastam ilyen gondról. És Te konkrétan Winddel használod a headsetet és WiFi-t, vagy más-más géppel? Köszi! :R
megnugtató lenne a tudat, hogy valaki konkrétan kipróbálta... :)

phpmoli - köszönöm a segítséget, a gsynaptics lessz a nyerő, már telepítettem. Még küzdöm vele, nyúzom a guglit, mert xorg.conf-ot kell szerkeszteni és nics benne pont olyan sor amit a gsynaptics hibaüzenete szerint "true"-ra kellene állítani a teljes boldogsághoz... tetszik a Linux, de nem vagyok informatikus, X év júzerkedés alatt elkényelmesedtem, és elszoktam a command line parancsoktól :F

...és elnézést kérek, hogy ezeket itt kérdeztem, de úgy érzem, még mindig több köze van a Windhez, mint a fullHDnek, vagy a kínai gazdasági csoda részletes elemzésének :))

(#4662) Gabor970 válasza FefeeX (#4660) üzenetére


Gabor970
addikt

de jelentem az sem akad össze.....

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#4663) r0ll3r


r0ll3r
csendes tag

Üdv,
az alábbi elmekirohanásom volt az elmúlt percekben:
Miért nincs 6 cellás akku az MSI Windhez? Keressünk, keressünk, hátha már van...
Gugli, msi wind battery, az elmúlt 1 hónapban, nézzük a cikkeket...modaco.com

Nocsak. Azt írják, hogy az egyik MSI Wind klónnak, a Medion E1210-nek van rendelhető 6 cellás aksija. No. Nézzük: Medionshop.co.uk
(Search: battery, találatok között: Notebook battery). Szállítási határidő... több mint 15 munkanap...affene.
Holtvágány.

Viszont... van egy termékszámunk! 40025906. Na fussunk ezzel is neki guglinak.
MedionGoPal. Na. Ez már a Medion német oldala, MEDION AG, Am Zehnthof 77
45307 Essen, Germany. Ára? 100 EUR. Rendelkezésre állás? Raktáron.
Hmm...

Valaki nem akar rendelni? :D

(#4664) hanee válasza FefeeX (#4660) üzenetére


hanee
senior tag

Ha már az egereknél és más rágcsálóknál tartunk... beszámolnátok nekem arról, hogy köznapi használatban milyen a Wind tapipadja?
Én valahogy a tapipadot mint olyat eleve nem szeretem, mert lassítja a munkámat, úgy érzem. Töketlenkedek vele össze-vissza, pedig az Aceremnek elég jó szerintem, mármint elég érzékeny.

hanee

(#4665) Zalaymate válasza hanee (#4664) üzenetére


Zalaymate
senior tag

Nem csodálom, hogy ,,töketlenkedsz vele" ! Leány létedre... :DD

Egyébként szerintem elég jól használható, bár én iskifejezetten egérpáti vagyok!

[ Szerkesztve ]

(= Zala =)

(#4666) rakal válasza hanee (#4664) üzenetére


rakal
senior tag

Szia!
Végülis jól használható,de én egérpárti vagyok,ui.10x gyorsabb a tapipadnál szvsz.,az egérhasználat már szinte az ember génjeiben van,a 10 collos képernyőhoz meg pillanatok alatt hozzászoktam,a tapipadot nagyon meg kell szokni,pl. hogy ez ember véletlenül ne entereljen,meg gyorsan,pontosan pozicionáljon...
r0ll3r:
A legtöbb akkus cégnél még tervezési fázisban van,még pár hónap türelmi idő kell szvsz,esetleg karácsonyra lesz külön kapható,olcsóbb kategóriájú.

[ Szerkesztve ]

(#4667) Petya357 válasza hanee (#4664) üzenetére


Petya357
csendes tag

Szia, a tapipad megszokás dolga. Ha van lehetőséged állandóan asztalon, egérrel használni, tedd azt, mert sokkal kényelmesebb és pontosabb. De. Én azért nem használom a rágcsálót, mert gyakran nincs hely az egérnek - pl gép az öledben, házon kívül vagy, esetleg a pihe puha ágyon netezem, mint most is :) Számomra sokkal idegesítőbb a néha egérrel, néha nélküle összevisszaság, úgyhogy megszoktam a tacspadot. XP alatt a Synapticos példányokon nagyon jól állítható az érzékenysége, kifejezetten jól használhato gördítősáv van, ezernyi más beállítási lehetőséggel, programozható sarkokkal. Próbáld ki egy napig csak tapipaddal használni, és közben testreszabni: ha túléled, akor később is menni fog :K , ha nem, akkor nem kell erőltetni. :(

(#4668) ^Clown válasza r0ll3r (#4663) üzenetére


^Clown
veterán

Köszönjük a gugli izzasztását kolléga! No hát akkor itt az alkalom, hölgyek-urak, hogy 6 cellás akksijuk legyen :) Ebből a 100 eurós árból pedig lehet következtetni, hogy a kifejezetten Wind-hez gyártott 6-osok mennyibe fognak fájni. Aki 20 és 25 közé lőtte be korábban, annak gratulálok, és emelem kalapom :R

(#4669) Gergő_ válasza ^Clown (#4668) üzenetére


Gergő_
őstag

100 eur nagyon sok szvsz ezért a +3 telepért,inkább 2 db 3 cellásból egy 6osat faragni vagy 3 dbból... :DD

(#4670) Stoto válasza Gergő_ (#4669) üzenetére


Stoto
tag

Pedig jó ám az a 6 cellás akksi!

Most 52%on van az akksim és az XP 2 óra 38 percet ír power saving módban.
Igaz én 1000h-ról írok, de a gép fogyasztása majdnem ugyanaz mint a windé.
:D

ui:
Úgy tűnik, az xp fogyasztásmérője lassan reagál a teljesítményváltozásra, Teljes töltöttségről 52%-ig high performance profillal használtam. Most hogy már pár perce használom power saving módban: 50% akku 2 óra 51 perc van még hátra.

[ Szerkesztve ]

(#4671) ^Clown válasza Stoto (#4670) üzenetére


^Clown
veterán

Nem vitatja senki, hogy jó a 6 cellás, csak éppenséggel a 100 euró sok érte. Azért lenne már végre áldás, ha jönnének a Windek 6 cellással 105K-ért :)

(#4672) Imibácsi válasza ^Clown (#4671) üzenetére


Imibácsi
aktív tag

Nem akarok reklámozni, de vannak ennyi pénzért subok és netbookok hasonló akksi idővel. Célszerű átgondolni.

Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.

(#4673) hanee


hanee
senior tag

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat a tapipadra.. ez kicsit azért megnyugtató, nem én vagyok a béna, mert más is ugyanazt tapasztalja, t.i. 10x gyorsabb egérrel dolgozni. Persze amikor viszem magammal a gépemet dolgozni, sokszor nincs egér, mert vagy itthon felejtem, vagy lehetőség nincs használni.. ilyenkor a tapipadot használom. Működik és szerencsére azért azt megszoktam, hogy merre vigyem az ujjamat (szóval nem kavarodok azért bele az irányokba :DD), csak lassú a használata, türelem kell hozzá, és ettől szoktam idegrohamot kapni egy idő után, mert gyorsan akarom csinálni..

Amúgy gyorsabban gépelek mint az informatikus párom, úgyhogy a bénaságom szerintem nem a női mivoltomból adódik :P

Én persze még mindig várom, hogy megérkezzen a Wind-em, amit kb. péntek óta folyamatosan megkapok.. de türelem 6 cellás akksis Windet terem :DD

hanee

(#4674) elkurtuk


elkurtuk
csendes tag

Nem tudom érdekel-e bárkit, de mint információ megosztom:
Wind csurig töltött aksival, úgy hogy wifit használ, mert arról tölt le folyamatosan, képernyő lecsukva, azaz nulla fényerő (de amúgy is minimumon van), 800mhz energiatakarékos módban (zöld led) 2óra 20percet bír. Tehát szerintem ennyi a max ami kihozható a 3 cellás gépből. Persze ha nem menne a wifi lehet tovább bírná, de akkor felmerül a kérdés minek van egyáltalán bekapcsolva ;-D

(#4675) stefanitsr válasza elkurtuk (#4674) üzenetére


stefanitsr
senior tag

Számomra a három cellás akksi megléte előny, könnyebb és tisztább formavilágú gépünk lehet mint a konkurens masináké, ugyanakkor az 100 eur piacra dobási ár nem is sok. Mire dömping lesz belőle jóval ez alá fog keveredni.

A touchpad egérhez viszonyítva egérhez szokott embernek eléggé nehézkes eszköz. A synaptics pados wind viszont más noteszgépek tapipadjához viszonyítva egyértelműen pozitív meglepetés. Volt előtte Dell D410-esem, egy érzéketlen, érezhetően lagzó (tapipad mozdulat után idegesítő késéssel reagáló kurzor, gyakran kellett az igazi gombokhoz nyúlni mert a koppintások 60%-át nem vette kattintásnak, drag-drop ezért egy ez egyben felejtős (koppintás, majd kopp és ottart - tapipados világban ez jelenti a lenyomott bal gombot). A d410-es amúgy multikontrolleres cuccos volt, a billentyű közepén ott figyelt a pöcökegér - a tapipadja akkora tragikum volt hogy a pöcökegeret használtam a touchpad helyett, pedig azt aztán vérből gyűlölöm.

Ehhez képest a D630-asom egy csoda volt, minden működött rajta de picit még ez is lagzik a windhez képest. A windén a mérete ellenére (első ránézésre kicsinek tűnhet) nagyon jól lehet tapipadozni, gyorsan, érzékeny a koppintásokra, tök jól megy rajta a dragndrop, szeretem. D630-ason is ott a pöcök, de SOHA nem használtam. :)

Amikor az 1000h-t próbálgattam akkor hasonló érzésem volt a tapipadjával mint a d410-essel, csak kevésbé volt érzéketlen. A formavilága, anyagválasztása, és furi működőse mellett ez volt a negyedik dolog ami miatt inkább megtartottam a windet.

[ Szerkesztve ]

RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

(#4676) hehe23


hehe23
tag

háj evrivann.

kérdés: hogy lehet a billentyűzet melletti/alatti matricákat leszedni a windről úgy, hogy ne legyen nyoma? a válaszokat köszönöm. :K

(#4677) miniapu válasza phpmoli (#4656) üzenetére


miniapu
tag

Egyetértünk, de nem akarok offolni.

(#4678) hehe23


hehe23
tag

ja és még vmi: most akkor melyik a jobb touchpad elvileg? sentelic vagy synaptic? vagy csak driverekkel van gond? :F vagy most mivan?

(#4679) Bandikut


Bandikut
tag

Feltettem az 1.08 BIOS-t (még csak béta, nem hivatalos), ebben már működik az overclocking, eddig minden egyéb is hiba nélkül megy!

(#4680) Bandikut válasza hehe23 (#4678) üzenetére


Bandikut
tag

A Synaptic jobb, de azért a Sentelic is használható, főleg ha a driveren még tovább javítanak.

(#4681) Petya357 válasza hehe23 (#4678) üzenetére


Petya357
csendes tag

hehe23: a synaptic számít "jobbnak". A nagy, hologrammos MSI matricát a bal oldalon konnyű leszedni, ügyeskedés nélkül is nyomtalanul lejön. Az XP és az Atomos matricák eltérő mértékben, de sokkal jobban tapadnak, nem mindenkinek sikerült levenni nyom nélkül. Ezért az utóbbi kettőt én inkább ott hagytam. :U

(#4682) FefeeX válasza stefanitsr (#4675) üzenetére


FefeeX
veterán

Hm, 6 cellás akksi (mindenkinek szól):
1. a 3 cellás pótakksi sem sokkal olcsóbb...
2. a notim öregedett, öregedett, de a nagyobb akksi a kezdeti 25k-ról csak nem lett olcsóbb - ergo messze nem biztos az hogy ennek olcsóbb lesz, ugyanis ennyiért is el lehet adni, igazából az egész gépből ezen realizálják a legtöbb profitot, hülyék lesznek engedni belőle...

De ez az én véleményem/tapasztalatom, majd az idő úgyis megmutatja...

(#4683) Bandikut válasza hehe23 (#4676) üzenetére


Bandikut
tag

Egyszerűen lehúzod, ha marad rajta ragacs, akkor a leszedett matrica ragacsos felével le tudod szedni a maradékot.

(#4684) FefeeX válasza Bandikut (#4683) üzenetére


FefeeX
veterán

Vagy ha azzal nem (azzal valszeg nem), akkor meg kell próbálni arcszesszel, vagy más alkohollal. Körömlakklemosó a borítás miatt nem ajánlott!

(#4685) hehe23 válasza Bandikut (#4680) üzenetére


hehe23
tag

és jól olvastam korábban, hogy a kezdeti verziók synaptic-kal jöttek, azóta meg sentelic van? mert akkor ez érdekes, mivel én most vettem egy fehéret (a 120 gigás változat) és ezen synaptic van.

a matricainfot köszi mindkettőtöknek. :)

(#4686) kelzsoca válasza hehe23 (#4676) üzenetére


kelzsoca
félisten

Az atomos és xp-s matricát sztem jobb ha nem bántod, mert nyoma marad és többen is írták már hogy nem lehet foltmentesen leszedni.

(#4687) Bandikut válasza hehe23 (#4685) üzenetére


Bandikut
tag

A Sentelic verzión és Synaptic driver van, onnan tudod, hogy Sentelic, hogy nem működik pl. a scroll

(#4688) Bandikut válasza kelzsoca (#4686) üzenetére


Bandikut
tag

Nekem simán lejött, az a trükk, hogy a frissen leszedett matrica ragacsos felét kell párszor hozzátapizni a helyén maradt ragacshoz. A ragacs inkább a matricát választja.

(#4689) hehe23 válasza Bandikut (#4687) üzenetére


hehe23
tag

ja. akkor kapják be. nincs vmi megoldás erre? korábban mintha belinkelt volna vki vmi drivert, de lehet csak én emlékszem rosszul?

(#4690) miniapu válasza hehe23 (#4676) üzenetére


miniapu
tag

Én hajszárítóval és tapétakés-segédlettel szoktam csinálni az ilyesmit. A ragacs ugyanis hő gatására lágyabb lesz, könnyen feljön. A tapétakés meg a szél megkezdéséhez elengedhetetlen. Kell még olyan passzív hordozó is, amire leszedés után feltapasztod. Én ere a célra kisfoppy cimke-hordozó lapot rendszeresítettem. Aról ugyanis aztán már könnyen lejön, és mehet vissza a gépra ha kell. Például a Microsoftos matricát is így célszarű eltávolítanii, illetve visszaragasztani.

[ Szerkesztve ]

(#4691) hanee


hanee
senior tag

Hajszárítóval nem próbáltátok még? Párom azzal szokott matricákat leszedni...

hanee

MOS: Miniapu.. egyszerre :D

[ Szerkesztve ]

(#4692) Jamy


Jamy
csendes tag

Érdemes elolvasni, hogy mi is befolyásolja a gyártókat a különféle fejlesztésekben. http://www.pdamania.hu/content/12566/ És mi lehet még, ami nem derül ki?

HTC P3600 Trinity, MSI Wind White - XPSP3 / Windows 7

(#4693) Bandikut válasza hehe23 (#4689) üzenetére


Bandikut
tag

Fel kell tenni a Sentelic drivert, akkor tudsz görgetni, ki tudod kapcsolni a "tap to click" funkciót és be tudod kapcsolni a "disable pad when writing" funkciót.

(#4694) hehe23 válasza miniapu (#4690) üzenetére


hehe23
tag

érdekes, nekem simán kézzel, nyom nélkül lejött az összes. :C :DD

(#4695) hehe23 válasza Bandikut (#4693) üzenetére


hehe23
tag

ha esetleg egy linket tudnál adni, megköszönném. :K

(#4696) hanee válasza Jamy (#4692) üzenetére


hanee
senior tag

Én olvastam már valahol máshol (PH-n?) ezt a cikket, és akkor is konstatáltam magaban, hogy azt vajon hogy szabályozzák, hogy mire teszed fel a nem OEM XP-ket?
Mert ugye CD-set még mindig lehet kapni nem csak itthon, USA-ban is (ahol nem 100, hanem 5 ezer Ft) és az kicsit nagyobb piac is mint mi, és szóval azzal mit csinálnak, aki felteszi a brutál dual procis asztali gépére? Irgumburgum lesz? :DD

(#4697) Bandikut válasza hehe23 (#4695) üzenetére


Bandikut
tag

parancsolj:

[link]

(#4698) Bandikut válasza Bandikut (#4697) üzenetére


Bandikut
tag

És előtte gyaluld le a régi drivert és ne felejtsd el utána újraindítani a gépet.

(#4699) hehe23 válasza Bandikut (#4697) üzenetére


hehe23
tag

zsír.

vista install ready to roll. :D

kábé 1 órája van meg a cucc, és borzasztóan tetszik. kösz mindenkinek a helpet.

(#4700) miniapu válasza hehe23 (#4694) üzenetére


miniapu
tag

Nem az az érdekes, hogy le tudod szedni a körmöddel, hanem az, hogy vissza tudod-e csinálni nyom nélkül.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  MSI Wind
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.