- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meiser
tag
Sziasztok!
Szeretném ha segítenétek dönteni két noti között.
az egyik az msi m655x:
http://www.pcx.hu/?action=termek&tid=738723&k=25745
Pcx-nél a legkedvezőbb az ára sulinetben. Ehhez kapcsolódik egy kérdésem is,mégpedig hogy az említett forgalmazó mennyire megbízható,érdemes-e innen vásárolni?
a másik pedi a Fuji amilo pa1538:
http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=kirakat_details&subpage=kirakat&itemid=8659
Összességében melyik a jobb,mindkettőnek vannak hibáik,de mégis melyik mellett döntenétek?Érdemes az MSI-t megvenni?Köszi a segítséget! -
Meiser
tag
Tényleg azt nem tudja valaki, hogy hol lehetne esetleg megnézni az m665x-et élőben? Melyik üzletekben van ilyen gép kiállítva?
-
Meiser
tag
Hello!
Hát én már végigolvastam nem is egyszer...de mindenki mást mond.Meg részletekbe.Egyszer jó, egyszer nem,neki ez baja,másiknak amaz.Összevisszaság.
Ezért szerettem volna egy átfogó véleményezést a kérdéseimre az emberkéktől,képekkel illusztrálva.Várom továbbra is.Köszönöm! -
Meiser
tag
Sziasztok!
Én is egy MSI 655x vételében gondolkodom.Olvasgattam a hozzászólásokat és vegyes a kép. Akinek ilyen notija van, kérem ossza meg velünk a tapasztalait.
Melegedés mennyire nagy?Játék közben?Lábon tartható vagy annyira meleg?
Oprendszer telepítéssel és driverekkel van probléma?Kijelzőjéről van egy-két kép,de jó lenne ha beszúrnátok még párat.Látszik az azon ha van vmi gyengesége.Meg a gépet is körbe lehetne fényképezni, mert neten csak kis képek vannak. Hangos vagy halk? A wifi,webkamera,bluetooth és a többi interfész működik rendesen?
Nagyon hálás lennék ha vki (illetve minél többen) összefoglalná és megírná a válaszokat, illetve egyáltalán mik a tapasztalatai, megéri-e megvenni.Előre is Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- Xbox Series X|S
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- 8 gen i3 TERRA MOBILE 1715, 17.3" FHD
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 VGA,16-64GB RAM/512-1,5TB SSD
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest