- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MantaRay
csendes tag
Sziasztok!
A fenti alaplappal van egy komoly problémám. Most cseréltem le a régi 1200-as Thunderbirdemet egy Athlon64-es konfigra. Van egy Pioneer DVR-A07XLB íróm, ami a régi gépben tökéletesen működött, az újban viszont teljesen halott. A vicc az, hogy arról telepítettem fel az új gépre a windowst. Azóta viszont se kép, se hang, olvasni sem tud.
Próbálkoztam már mindennel, firmware update, a BIOS a legújabb, nincs frissítés, próbáltam másik IDE csatornán, egyedül egy kábelen, Yamaha CDRW-vel egy kábelen, egyedüli IDE eszközként a gépben, nForce driver frissítés, de semmi, nem működik.
Átmeneti megoldásként visszatettem egy régi (3,5 éves) Pio DVD-106S slotos olvasót az író helyére (ugyanaz az IDE kábel, ugyanaz a tápcsati), és láss csodát, tökéletesen működik, mint ahogy a többi IDE eszköz is.
Ha valakinek van valami ötlete, hogy miért nem fér össze az alaplap az íróval, ne legyen rest...
Köszi előre is!
A konfig részletesen:
MSI K8N Neo Platinum alaplap (BIOS: v1.40)
ASUS V8460 Ultra VGA
Maxtor 200GB SATA HDD
Maxtor 80GB ATA133 (sec. master)
Pioneer DVR-A07XLB (pri. master)
Yamaha CDR2200 (pri. slave)
2x512MB RAM
Athlon64 3000+
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Társasjáték topic
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- OLED TV topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest