Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
-
Ez nem sima kis elnyomkodás, ez vmi más hiba. Nekem is volt ilyen, Win újrahúzás segített csak.
Egyébként Májkrém helpdesket kell hívni, ha jól tudom van erre valami más megoldás is. Nálunk is volt ilyen a cégnél, ha el nem felejtem, hétfőn megkérdezem a rendszergazdát, hogy nálunk mi volt a megoldás végül. -
zoxo
csendes tag
Nem olvastátok figyelmesen.
A teljes eszköztár, és menüsor, az ikonokkal, minden eltűnt.
Csak a szerkesztőfelület van, gördítősáv, és alul az állapotsor.
Ha magyar word-re le tudjátok írni, az szerint talán sikerül nekem is a szlovák verzión. -
Jester
aktív tag
Katt a menüben: Nézet -> Eszköztárak -> és itt szokásos és formázás elé pipa.
Hopsz
szlovákul nem tudok, tehát fordítani nem tudom ezt... ( A nézet menü balról a harmadik szokott lenni, az eszköztárak pedig egy további oldalra nyíló menüs rész. Talán ez segít navigálni.) 
[Szerkesztve] -
zoxo
csendes tag
Hi!
Ismerősömnek sikerült valahogy eltüntetnie a Word2000-esben (szlovák) a teljes eszköztárat, és menüsort. Tudja valaki, hogy hogyan lehet azt újból előhozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak a szerkesztőfelület van, gördítősáv, és alul az állapotsor.
szlovákul nem tudok, tehát fordítani nem tudom ezt... ( A nézet menü balról a harmadik szokott lenni, az eszköztárak pedig egy további oldalra nyíló menüs rész. Talán ez segít navigálni.)