Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
-
Ez nem sima kis elnyomkodás, ez vmi más hiba. Nekem is volt ilyen, Win újrahúzás segített csak.
Egyébként Májkrém helpdesket kell hívni, ha jól tudom van erre valami más megoldás is. Nálunk is volt ilyen a cégnél, ha el nem felejtem, hétfőn megkérdezem a rendszergazdát, hogy nálunk mi volt a megoldás végül. -
zoxo
csendes tag
Nem olvastátok figyelmesen.
A teljes eszköztár, és menüsor, az ikonokkal, minden eltűnt.
Csak a szerkesztőfelület van, gördítősáv, és alul az állapotsor.
Ha magyar word-re le tudjátok írni, az szerint talán sikerül nekem is a szlovák verzión. -
Jester
aktív tag
Katt a menüben: Nézet -> Eszköztárak -> és itt szokásos és formázás elé pipa.
Hopsz
szlovákul nem tudok, tehát fordítani nem tudom ezt... ( A nézet menü balról a harmadik szokott lenni, az eszköztárak pedig egy további oldalra nyíló menüs rész. Talán ez segít navigálni.) 
[Szerkesztve] -
zoxo
csendes tag
Hi!
Ismerősömnek sikerült valahogy eltüntetnie a Word2000-esben (szlovák) a teljes eszköztárat, és menüsort. Tudja valaki, hogy hogyan lehet azt újból előhozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Óra topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak a szerkesztőfelület van, gördítősáv, és alul az állapotsor.
szlovákul nem tudok, tehát fordítani nem tudom ezt... ( A nézet menü balról a harmadik szokott lenni, az eszköztárak pedig egy további oldalra nyíló menüs rész. Talán ez segít navigálni.)