Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Nekifutottam újra, és sikerült!!! Köszönöm a segítséged!!!!!
Feltelepült, és a belső levelezés már működik is kiválóan. Most szeretnék kicsit továbbmenni, és megoldani, hogy befelé-kifelé is menjenek a levelek. Azt tudom, hogy a szolgáltatóm (Telekom) smtp szűrést végez.(tehát a 25-ös portot fogja) Ezt a szűrést kikapcsoltatom, és a routeren beállítom a portfowardingot, az összes portra ami kellhet. (443, 80, 143, 993, 110, 995, 587), még abban tudnál segíteni, hogy milyen irányban kéne még mennem, hogy működjön a levelezés? -
törölt tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Most a legutolsó próbálkozásnál a dc-re akartam feltenni. (megpróbáltam hátha, gondolom itt volt az első hiba),
2012, 2008,-on is próbáltam feltenni sikertelenül. Eleinte úgy csináltam, hogy volt egy dc gépem 2008 r2-vel, és egy másik amin az exchange ment volna, de ott is hasonló hibákat tapasztaltam. Viszont most fogom az egészet, és delete! Újrakezdem, de a már általad javasolt módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Feltelepült, és a belső levelezés már működik is kiválóan. Most szeretnék kicsit továbbmenni, és megoldani, hogy befelé-kifelé is menjenek a levelek. Azt tudom, hogy a szolgáltatóm (Telekom) smtp szűrést végez.(tehát a 25-ös portot fogja) Ezt a szűrést kikapcsoltatom, és a routeren beállítom a portfowardingot, az összes portra ami kellhet. (443, 80, 143, 993, 110, 995, 587), még abban tudnál segíteni, hogy milyen irányban kéne még mennem, hogy működjön a levelezés?