Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Nagyon ideillik:
[L]http://kaloz.azigazi.hu/lol/sang.swf[/L] :DD -
vernyul
tag
Tudtommal a Phillips akie az egesz CD-szabvany kotelezte oket arra hogy valami ojan feliratot rakjanak az ijen CD-kre hogy ''Ez a CD nem felel meg a CD szabvanynak es a minosege nem merheto ossze egy gyari CD-vel'' vagy valmi ijesmi javitsatok ki ha rosszul tudom
-
WN31RD
addikt
Remélhetőleg gyorsan leszoknak a kiadók az ilyen korongok terjesztéséről.
Mellesleg másolásvédelemnek ezek azért annyira nem jók, mert fog az ember egy digitális bemenettel rendelkező hangkártyát, meg egy digitális kimenettel rendelkező CD lejátszót, ami történetesen lejátsza a védett cuccokat, és kész, lehet másolni. Ezek a cuccok azért nem annyira drágák, hogy aki igazán akarja, ne tudja őket beszerezni, tőlünk nyugatabbra aztán főleg nem. -
Jazzy
tag
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a magam részéről a zenék nagy részétn mp3-ban szeretem letölteni és a cd-im legnagyobb része másolt cd!! Ezzel szerintem rengetegen így vagyunk, ennek viszont több oldala van:
1. Megértem a kiadók álláspontját, hogy küzdeni próbálnak a másolás ellen, mivel magam is zenész vagyok és ebből akarok megélni és az aki szintén ebből él az eladott lemezek után kapja a pénzt a kiadótól.
2. A dolog másik oldala a jelenleg igen is luxus cikknek számító cd árak okozta másolási hullám, valamint az mp3-ak ekkora térnyerése. A másolásvédelem azon módja amivel próbálkoznak engem is felháborít, mivel a zenéket én is számítógépen hallgatom, mivel a hifi-m régi darab, elkopott benne a lézerfej és nem olvassa le a cd-ket. A másolásvédelemmel viszont ez nem lesz lehetséges!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Autós topik
- EAFC 26
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- 1-2 magos tesztelt 775-ös procik
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- ASUS ROG Swift PG279QM 2560x1440 - G-SYNC - Alza garancia 2026.03.03-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Sony A7S3
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs