Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Sziasztok!
Tegnap frissült a levelezőm. Akkor fel se tűnt de ma kiszúrtam, hogy csak a fejléc jelenik meg, a szövegdoboz üres. A beállításokban a "Csak a fejlécek letöltése" négyzet továbbra is üres, nincs kipipálva.
Hogy tudnám orvosolni a problémát?
-
Vakegérke
félisten
Nem arra gondolok. A levelező megnyitásakor látható karakterekre. Baloldalon a függőleges oszlopban levő karaktereire, mint például "Beérkezett üzenetek", "Elküldött elemek", "Törölt elemek", na meg jobbra fent a levelek értesítéseinek a karaktereire, úgymint "Tárgy", "Dátum", na meg a levelek fejlécére.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Vakegérke
üzenetére
Megint kérdeznék.
1. .eml kiterjesztésű, korábban mentett levele(ke)t szeretnék importálni a levelezőbe. Nem lehet, vagy csak én nem találom a lehetőséget?
2. Túl kicsik a levelező karakterei. Nem a levélírásra gondolok, azt már beállítottam. Meg lehet növelni valahogy? -
Vakegérke
félisten
Sziasztok!
Az IncrediMail bedobja a törölközőt, így kénytelen voltam váltani. A telepítéssel nem volt gondom, a két postafiók is működik.
A problémám a következő. Be kéne állítani, hogy 10 percenként ellenőrizze, hogy van-e levelem. Na, ezt az opciót nem találom sehol.
Hol keressem?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest