- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bezz
tag
Köszönöm.
Így van. Közben egy másik vonalon is elindultam és ugyan ezt a választ kaptam és működik is. Már csak azt nem értem, hogyan kapcsolódott be ez az opció, mert én ugyan be nem kapcsoltam, és másik mappánál még nem is tapasztaltam, de lényeg, hogy rendbe jött a dolog. Amit linkeltél, ezt a konfigurációs átállítást meg nem tudom hol kell, de majd utána nézek.
Lehet megérdemelné ez a progi, hogy jobban beleássam magam a használatába, mert bár levelezésre nagyon régen használom, egy csomó szolgáltatását szerintem nem ismerem így nem is használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest