Hirdetés
- N€T0X|N: CPU-im eddig
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Sziasztok!
Az IMAP-al még mindig nem jutottam dűlőre. Azt hogyan tudom beállítani, hogy felfele is szinkronizálja a Beérkezett üzenetek mappát? Minden más mappát, ami ez alatt van, azt szinkronizál, de a Beérkezettet csak letölti.
Ez azért ciki, mert így a telefonomon minden mail újként jelenik meg és olyanok is betöltődnek, amiket korábban a gépen, TB-ben átmozgattam másik mappába (akár helyi, akár IMAP mappába). A vicc pedig az, hogy telefonról nézve az "al"mappákat, bent vannak a mozgatások, de közben a beérkezettben is ott vannak. Ezt most hogy/miért csinálja?Előre is köszi!
Ja! Ha törlöm is hasonló a működés. Gépen kitörlöm, eltűnik (azonnal töröl), de mobilon megmarad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs