Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- aquark: Zsebszámológépek
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sil
senior tag
Az ilyen szövegeket elég ritkán változtatják. Bár ajánlott, valójában csak nagyobb változtatáskor (pl 0.9-ről 1.0-ra frissítéskor meg hasonlók) muszáj eltávolítani a régebbit, ha csak biztonsági frissítések vannak (1.0.x), akkor általában megy a sima rátelepítés is. Igaz, ezeknél is előfordulhat gubanc, de én úgy szoktam mostanában, hogy rátelepítem simán, és csak ha valami gondot tapasztalok, akkor szedem le és telepítem újra. Az 1.5-től meg nem is kell majd ilyenekkel szórakozni, mert abban már lesz lehetőség a patchelgetésre (azaz nem kell letölteni egy teljes új verziót, hanem csak egy pár KB-os frissítést).
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- War Thunder - MMO Combat Game
- League of Legends
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Eredeti játékok OFF topik
- Arc Raiders
- Indul a toborzás a Tesla chipgyárába
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest