- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
Na letöltöttem, kipróbáltam, elég jól működik.
Viszont 1 konkrét kérdésem lenne: Exportáltam googleből az adress book-ot google.csv-be.
De itt ugye nincsen minden cím, amit valaha írtam valakiknek. Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy amikor a címsorba levélíráskor elkezdem írni az email címet ugyanazt a " " név-adatbázist" lássam, mintha web-en nézném a leveleimet?szerk: illetve benne vannak a kontaktok mind a google.csv-be. Oké, be is importáltam thunderbird-be. De amikor új levelet írok, akkor nem hozza az összeset mint választható....elkezdem, hogy "pe..." és semmit nem kínál fel, pedig 3 mail cím így kezdődik....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest