- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
CartmanLand0
senior tag
Eddig semmi problémám nem volt a 64bitessel, egyik gépen sem ... ez a probléma nemrég jött elő hirtelen ...
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Kb egy két hete folyamatosan problémám van a böngészővel ( 64 bites verzió, Win8.1 ). Sokszor összeomlik, néha olyan, mintha megszakadna a net kapcsolat, ujraindítom a böngészőt, kiírja hogy probléma volt, utána jön egy újabb üzenet hogy a firefox profilt nem lehet betölteni ( vagy valami ilyesmi ), és csak ezek után lehet újra elindítani ... másnál is problémás mostanában a böngésző ?
-
CartmanLand0
senior tag
Váltottam én is 64bites verzióra, semmi probléma, talán még gördülékenyebb is mint a másik verzió

-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Ez a SpeedyFox ér valamit ?
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Itt is felteszem a kérdést, hátha tud valaki segíteni :
Segítséget kérnék. Most váltottam tűzrókára ( Firefox ), gondoltam kipróbálom a Chrome után. Sajnos az utóbbival is az volt a problémám, hogy Youtube-on a 60fps-el futó videók akadoztak ... Internet Explorer alatt tökéletesen futnak, ezért Youtube-ozni kénytelen voltam az IE-n. Gondoltam, kipróbálom Firefox alatt, hátha normálisan futnak az ilyen videók ... nagy örömömre ez így is volt, nem szaggatott a 60fps-el futó videó ... ám most kb fél órával a telepítés után néznék egy ilyen videót, és már ugyanúgy szaggat mint Chrome alatt ... van erre valami megoldás ?? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Delphi programozás
- Le Mans Ultimate
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest