Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
convar
csendes tag
Nálam tegnap frissült 55.0.3 (32bites) -re - amivel kapcs. csak azt nem értem hogy miért 32 bitesre amikor win7 64 bitet használok? Ez nem gond?
Amúgy annak nagyon örülök hogy ez a verzió az eddigieknél kb. 1 gigával kevesebb memóriát használ és sokkal gyorsabban is áll fel (én elég sok weblappal szoktam bezárni, amiket a köv. indításkor mindig kérek is vissza).
Viszont amit az 57-ről hallottam (=olvastam) az megrémít. Mi lenne ha majd az 56-os után többet nem engedném neki hogy frissítse magát? Hosszú távon az sem lenne megoldás igaz?
+ mégvmi: ez úgy láttam még nem volt itt:
[link]Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!
-
convar
csendes tag
Én is pontosan uebben a cipőben járok. Most én is várom a megváltást, hogy hátha visszakapom még pl. a legfontosabb addonomat, a Classic Theme Restorer-t is. Egyszerűen gyűlölöm ezeket a mai böngésző skineket ill. kialakításokat És most hogy több órája már ilyenen - a Restorer letiltása miatt - vagyok kénytelen netezni, ez az érzés egyre csak erősödik bennem.
Amúgy én is attól félek hogy 56-nál soha nem fognak már visszaállni a dolgok
[ Szerkesztve ]
Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!
-
convar
csendes tag
Furcsállom hogy neked ez bejött... nálam se a Classic Theme Restorer-t nem hozta vissza, és letölteni sem engedi továbbra sem pl. az uBlock Origin-t (mert voltam olyan farok hogy ezt meg pl. azon melegében el is távolítottam amikor beütütt a krach, gondolván hogy majd legfeljebb visszatelepítem/újra hozzáadom a FF-hoz) sem a https://addons.mozilla.org/hu/firefox/-ról, még mindig egy "A letöltés sikertelen. Ellenőrizze a kapcsolatát." szöveg kíséretében.
Sőt, mostmár hogy belenyúltam a extensions.json-ba a Kiterjesztések fülön ún. végtelen ciklusok alakultak ki, uis mint azt látjátok a mellékelt képen, három kiegnél is azt írja hogy A xy a Firefox újraindítása után lesz letiltva - igen ám, csakhogy minden egyes újraindítás után pontosan uezt írja
Sakk-matt 1
A Classic The Restorer-nél meg már eleve csak egy eltávolítás gomb van. Hogy rohadnának meg.......
Sakk-matt 2
Aki jó angolos, az esetleg megnézné nekem hogy 56-ost használók számára van-e valami új fejlemény, vmi remény hogy nekünk is újra jó lehet még minden? Mert nem tudom meddig várjak még hogy visszaálljon minden, már ha egyáltalán érdemes még várni.
[ Szerkesztve ]
-
convar
csendes tag
válasz Zotya84 #58796 üzenetére
Egyet elvileg írtak:
https://itcafe.hu/tema/mozilla_firefox_2/hsz_58647-58647.htmlNeki állítólag bevált (bár azóta nem írt vissza hogy még mindig jó-e neki), nekem viszont nagyon nem!!!!!
https://itcafe.hu/tema/mozilla_firefox_2/hsz_58769-58769.htmlTehát úgy próbáld meg, ha megpróbálod.
Amúgy semmi új fejlemény az 56-osok számára? Gondolom mivel mi eleve egy szűk rétegnek csak egy még szűkebb rétege vagyunk, már le vagyunk sz*rva mi?
-
convar
csendes tag
-
convar
csendes tag
válasz Csupingo #58866 üzenetére
Ez nekem is bevált! Tényleg kimondhatatlan a hálám. Íme, a jelenlegi, immáron helyreállt helyzet
Vagyis, pontosabban először igazából ez sem volt teljes sikertörténet Uis ezzel a módszerrel nekem "csak" azt sikerült elérnem, hogy pl. az uBlock Origin újra telepíthető lett (hát nekem is kész horror volt 4 napon keresztül reklámblokkoló nélkül böngészni). Viszont a Classic Theme Restorert (a továbbiakban: CTR) ez se hozta vissza.
Viszont akkor most jön a lényeg, akinek hozzám hasonlóan a fenti módszer sem hoz vissza minden kieget! Mert hirtelen felindulásból, ill. végső elkeseredésemben azt találtam ki, hogy hamár volt az a extensions.json átirogatós módszer is, hogy mondom tényleg megnézem már hogy a többi immáron "meggyógyult" kiegemnél mik azok az értékek. És azt találtam hogy a CTR-é egyedül még mindig más értékekkel bír mint a többié. Hát nosza, mondom akkor átírom manuálisan a CTR-ét is, egy életem egy halálom És siker!
Tehát, mostmár tényleg maga a lényeg: tehát akinek a fenti módszer sem hoz vissza minden kieget, az először is zárja be a FF-t, majd nyissa meg TC-ben F4-gyel a extensions.json fájlt (mindenekelőtt azért term. másoljon át vhova belőle egyet, biztos ami biztos!), és nézze meg, hogy az összes helyen az appDisabled érték false-on legyen, és az összes signedState pedig 2-n! Majd nyissa meg a FF-t, és a Kiegészítőkezelőben még egyszer tiltsa le majd engedélyezze vissza a kieget.
Ezeknek így összességében szerintem már tényleg működniük kell mindenkinél.
Kieg.: nekem amúgy amit a link végefelé írnak, hogy "Then in the browser console Ctrl+Shift+J you run the following two lines:
Components.utils.import("resource://gre/modules/addons/XPIProvider.jsm");
XPIProvider.verifySignatures();"Az nem is jött össze, mert az én konzolomban nem is voltak ilyen sorok. De szerencsére ezen aztán végülis nem múlt semmi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs