Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
Ez a témán múlik, nem az adott addonon.
Nálad a téma miatt "gombosulnak" az addon gombok és az egész sokkal világosabb hatású mint lehetne...
Nézd meg nálam az alap fekete és alap fehérnél:
Ha esetleg mersz, akarsz vele foglalkozni akkor szerintem a témád fájljai közt a "gomb háttérképet" le tudnád cserélni... vagy megkérheted a téma készítőjét hogy segítsen, vagy csináljon 1-2 fokkal sötétebb verziót is!#65702 mylenovo Én még azt is megnézném, hogy amikor belassul az egész akkor mid terhelődik (windows feladatkezelő), mert ha valami limites akkor korábban láttam, hogy át lehet rakni dolgokat másra valamelyest (gpu, cpu) + még firefoxon belül is tudod nézni, hogy ff-on belül mi terhelődik:
about:processes
about:performance
about:cache (manuálisan frissítendő oldal, mert lehet hogy cache limites vagy)
vagy ha mindent néznél about:about megnyitásával -
Rimuru
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Usercss, pl valami ilyesmit tudsz csinalni
/* Osszes extension ( .toolbarbutton-badge-stack / .toolbarbutton-icon ) */
toolbarbutton[data-extensionid] .toolbarbutton-badge-stack {
filter: brightness(75%)
}
/* Csak a stylus, id forrasa pl: about:debugging#/runtime/this-firefox */
toolbarbutton[data-extensionid="{7a7a4a92-a2a0-41d1-9fd7-1e92480d612d}"] .toolbarbutton-icon {
filter: brightness(75%)
}
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911