Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Predator2
üzenetére
Ami azt illeti olyat tud a Win10, hogy az appokban (pl. a beépített Kamera nevezetűben) letiltja a kamerát, mert nem olyan a videofolyam tömörítése, ami tetszik neki... szóval ettől még lehet driver vagy kamera hiba.
De ha engedélyezted a kamerát, akkor nem tudom, én csak erre tudok tippelni, hogy híváskor pl. itt firefoxban a címsor elején az (i) gombra kattintva be lehet állítani, hogy legyen-e engedélye használni vagy sem, és ez nem lett megadva neki. Jobb ötletem nincsen. -
válasz
hackeeeee
üzenetére
Most az az érzésem, hogy a beta/aurora verziók kevésbé bugosak, mint a stabil
utóbbit használtam a megjelenése óta egészen az ehéten történt beszüntetéséig és minimális buggal találkoztam, nem is tudnék példát felhozni... pl. olyan zárójeleket nem is láttam még... mondjuk én teljesen angol nyelven használom. -
válasz
HZoli87
üzenetére
about:config -> layers.gpu-process.dev.enabled -> true (ha nincs létre kell hozni)
Próbáld ki, aztán kiderül, hogy érdemes-e, én nem tudom
nekem egy icipicit jobbnak/gyorsabbnak tűnik mióta külön folyamaton van.Más: én a létrehozható folyamatok számát is felnyomtam egy magas számra (20) így minden fül külön van, mint pl. a Chrome-ban. (54-es óta a fül neveknél megjelenik a folyamat száma is, így tudni melyiket kell kilőni, ha befagy)
dom.ipc.processCount -> 20 (de akármennyi lehet, én nem szoktam sok füllel dolgozni) -
válasz
erikke17
üzenetére
A D3D9 nem baj, D3D11-en dolgozik. (dolgozna)
A GPU_PROCESS akkor lesz, ha bekapcsolod a beállításokban a multi-process-t (Az általános fülön lesz, nem tudom minek fordították, nekem a második pipálási lehetőség)A DIRECT2D viszont probléma... Milyen op.rendszer van fent? Frissítések közül minden fent van? Windows 7 esetén kell a "Platform Update"
(#50278) svensson: Nem tudok ilyet.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Bizonyos helyeken nem működik, nagyon régen téma volt a topikban, már nem emlékszem az okra, de ez az addon megoldja a problémát.
-
A Firefox támogatja a Dolby Atmos-t? Most lett natív támogatása a Windows 10 Alkotói frissítéssel, ezért kérdezem.
-
válasz
canonoc
üzenetére
Ja oké, igaz, és úgy értettem, hogy a pipa már megoldódott az előzmények bekapcsolásával, csak nem adja be, de akkor nem szóltam

(#50240) bul07: Screengrab kiegészítő hibája. Ha nem a fixed verzió van fent, akkor cseréld rá. Illetve a beállításaiban az utolsó fülön kell a reklámjait kikapcsolni, ha ez az akarna lenni (nem tudom, még nem láttam).
-
-
válasz
Rasiel
üzenetére
Nem, valószínűleg nem... meg tudod nézni, hogy Chrome-ban működik-e? Ha igen, akkor legalább biztos, hogy Firefox gond.
Annyi információt találtam, hogy pont az 52-esbe került bele a támogatás + azt vettem ki a szövegből, hogy Win10 kell az Anniversary Update-tel együtt ... egyébként kisebb felbontáson is a proci dolgozik? Lehet 4K 60 fps még nincs ilyen szinten támogatva.
Illetve érdemes lenne megnézni tiszta/új profillal, hátha valami kiegészítő/beállítás bekavar.about:config-ban elvileg ezzel lehet kapcsolgatni ki-be a vp9-re vonatkozó hardveres dekódolást:
media.wmf.vp9.enabled -
-
válasz
kaposznyak
üzenetére
Másik böngészőben minden rendben? Lehet net gond is (magas ping)
-
válasz
ArthurShelby
üzenetére
-
válasz
VIPowER
üzenetére
Tegnap nem, de ma igen.
A play gomb feletti egyetlen reklámot bezártam (mellette adblock plust használok), majd újbóli kattintásra újabb 6 ablakot blokkolt és egy harmadik kattintásra elindult a videó.Sőt szünet utáni indításra is jönne fel popup, de azt is blokkolja.
Ami azt illeti ez egy elég erős cucc, még ha valahol a "tallózás"-ra megyek, mert felöltenék egy fájlt, az se jön fel. -
válasz
ztoldy
üzenetére
Az a baj, hogy sok, a felhasználói felületet érintő funkciót nem lehet átültetni, legalábbis ezt olvastam itt. pl. az általam használt Beyond Australis is megy a levesbe.
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Éppen még nincs 100 hsz-nyira sem

[link] -
válasz
Miki551105
üzenetére
Ahogy Matthewus mondja itt inkább a plugin lesz a probléma, nem a lakat és ő le is írta a megoldást.
címsornak hívjuk

-
válasz
Miki551105
üzenetére
Nem feltétlenül értem a problémát. Milyen lakat? Zöld vagy szürke pirossal áthúzott? És mit jelent, hogy nem lehet megnyitni? Ha azt, hogy nem jön be az oldal, akkor milyen hibaüzenetet ír ki?
-
válasz
ph2012
üzenetére
Nem hibaüzenet, csak egy figyelmeztetés, hogy tudjad: előfordulhat, hogy ellophatják a jelszavad.
Azért nem biztonságos, mert a weboldal tulajdonosai nem törődnek vele, és nem állítottak be semmilyen titkosítást.Ha akarod kikapcsolhatod ezt a figyelmeztetést: Címsorba: about:config -> Keresés: insecure_field_warning.contextual.enabled > (duplakatt) false
-
válasz
venomka1
üzenetére
Címsorba írd be, hogy about:support. Ott lesz egy "felfrissítés" szövegű gomb, arra kell kattintani. Lehet kiírja, hogy mi veszik el és mi marad meg, de úgy olvasom a "személyes" dolgok megmaradnak, csak a beállítások és kiegészítők tűnnek el.
[link]Vagy így (nem tudom mennyiben ad más eredményt):
[link]
Böngészőt zárd be, és az egész Mozilla mappát a linken írt helyről rakd át máshova, a következő indításkor láthatod, hogy minden elveszett, pl. a könyvjelzők is, ezeket érdemes előbb kiimportálni valahova (nyomsz egy "CTRL + Shift + B"-t -> Import -> Import HTML) -
válasz
chungee
üzenetére
Nem túl felhasznalóbarát módon működik a dolog (most leteszteltem): Az első képeden látható "további keresőszolgáltatások"-ra kattints, majd a megnyíló weboldalon addig lapozgass, míg az imdb-t meg nem látod, és akkor kattints a zöld "Hozzáadás a Firefoxhoz" gombra. Ha jól csináltad, akkor egy leokézni való párbeszédpanel ugrik fel és kész, benne van a listában.Szerk: Rosszat akarsz betenni oda, az nem az az addon, ezt kerested. Amit te linkeltél, az a jobb gombos menübe rak egy lehetőséget, hogy egy valahol kijelölt szöveggel egyből kereshess az imdb-n.
-
-
Mert pl. az emberek nagyobb része ugyanazt a jelszót használja szinte mindenhova... egy blogon kiszivárog és ugrik akár az email címe is, onnan meg aztán akár minden, amit oda regisztrált (facebook, másik email cím stb.)... anyagi kár lehet, hogy nem keletkezik belőle, de nagyon sok kellemetlenséggel jár. Meg úgy egyébként is, semmilyen felhasználói fiókot sem lehet jó érzés elveszteni. Feltétlen tényleg nincs rá szükség, én is figyelmen kívül hagyom azt a jelzést, ugyanúgy bejelentkezek mindenhova, mint eddig, mert minimális az esélye a lehallgatásnak, de azért mi van ha mégis?
-
Na ezt nem tudtam, kikapcsolva tartom az űrlapelőzményeket, de így sokkal gázabb a dolog

Mozilláéknak biztos az lehet a célja, hogy csökkenti a titkosítás nélküli weboldalak forgalmát, azzal, hogy így kevesebben fognak bejelentkezni... ezzel pedig rávéve őket a "https" használatára...
-
-
válasz
Sztlaci
üzenetére
Nem kell régi verzió.
Címsorba: about:config -> Keresés: insecure_field_warning.contextual.enabled > (duplakatt) false
Ha a belépésekkel gond van, akkor sütiket érdemes törölni vagy megnézni, hogy valamelyik kiegészítő problémát okoz-e stb.Igen, nyilvánvaló céljuk ezzel a figyelmeztető szöveggel, hogy térj át másik böngészőre... -
-

-
válasz
Fandango
üzenetére
Vagy pl. szerintem az "Easylist" és az "Easylist without hiding elements" is fedi egymást.
Érdekes olvasni ezt a sok követési meg hasonló listákat, én egyrészt maradtam az ABP-nél, másrészt csak ezek vannak: "Disable Malware", "EasyPrivacy" (ebből a twitter rész kikapcsolva), "Adblock Warning Removal", "I don't care about cookies" + még lehetne a hufilter, de még sok-sok évvel ezelőtt saját magam kézzel takarítottam a reklámokat, láthatóság alapján, így nem érzem szükségességét

-
válasz
Pierre75
üzenetére
régi i7 + FF 53 legyűrte

Egyébként Edge alatt avc (h264) kodeket használ, amit képes az igp/videokártya gyorsítani, míg FF-nél VP9 van, amivel a régebbi chipek nem tudnak mit kezdeni és a procira hárítják a munkát.
Amúgy poén, hogy nekem már nagyon kéne videokártyát cserélni, mert Edge alatt szétesett a kép a hardveres gyorsítás miatt + az 1080p60 videókat is a procim simán megeszi, hardveres gyorsítás esetén meg gondok vannak.Ezt a kiegészítőt tedd fel és úgy próbáld ki.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sajnos csak 20/1
(hiányzik a digi) -
válasz
Winner_hun
üzenetére
2 videón próbáltam, az egyiknél induláskor 2 másodpercig döcögött, majd minden rendben volt, a másiknál ez sem történt, konfig az adatlapomon.
-
válasz
netpeti98
üzenetére
A cikk azt írja D3D11 kell hozzá, de nekem a jó öreg GTX260-nal is sikerült működésre bírni, ami csak a DX10-es szintre képes. Hogy gyorsabb-e, azt lusta vagyok tesztelni, csak erre voltam kíváncsi, majd a napi használatban kiderül, ha a dev verzió is tartalmazni fogja.

-
Ha már itt méricskéltek, én is megnéztem nálam mi a helyzet, és hátha valaki másnak is érdekes adatok

Firefox Developer Edition 50.0a2 x64, multi process bekapcsolva, about:config-ból állítva a process szám max 8-ra (általában nem használok ennél több nyitott fület), Win10 Pro az op.rendszer. -
válasz
Matthewus
üzenetére
Nem is akartam, csak vicces

Viszont a Firefox nem szeretheti a Windows 10 Anniversary Update-t, mert azóta 2 gépen is (asztali + laptop, konfig adatlapon) hardveres gyorsítás mellett se a görgetés, se a kezelőfelület nem működik megfelelő sebességgel, "szaggat"
Csak így meg furcsák a betűk, eddig még sosem volt kikapcsolva
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

utóbbit használtam a megjelenése óta egészen az ehéten történt beszüntetéséig és minimális buggal találkoztam, nem is tudnék példát felhozni... pl. olyan zárójeleket nem is láttam még... mondjuk én teljesen angol nyelven használom.