Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bardi

senior tag

válasz Oppenheimer #149639 üzenetére

Alacsonyabb autóban ülve különösen irritáló, főleg a túraendúrókon, amiken még magasan is van a lámpa. Szemből, tükörből, mindegy.

Más, tegnap kijutottam kakucs pályanapra, hatalmas élmény volt, főleg, hogy volt külön kezdő csoport, ahol csak pár ember előzgetett engem. Brutális milyet lehet fékezni, párszor mondjuk elkezdett érzésre valamelyik kerék pattogni. ABS nekem nincsen.
    Néha sikerült beszaratni magam, talán még második menetben hátsó egyenesre rágyorsítás közben kipörgött a kerék, aztán pár kanyarban leért a cipő orra, alig kopott valamit, de mivel még sose volt ilyen eléggé megrémisztett :D Az egyik utolsó menetben célegyenesre ráfordulva valami fém ért le, nem igazán láttam a lábtartón kopást, lehet a középsztenderd volt, na attól majdnem lementem a fűre, ott örültem, hogy már csak hárman körözgettünk.
    Gyors csoportban a pályamotorosok tempója brutális volt, gyakorlatilag mindegy volt mivel mentek. CCW irányba egy 54.69-et sikerült mennem legjobb időnek, de inkább az 57 volt az, amit viszonylag stabilan tudtam tartani a végén fáradtan. Ha a racechrono nem hazudik, akkor megvolt a 200 km csak pályán, hazaértem és mint akit agyonvertek :D Combomban van egy adag izomláz, felsőtestben is, meg tenyérnél a hüvelykujj alatti húsos rész eléggé érzékeny. Ha lesz még ilyen limitált számú regisztrációs nap, biztosan megyek, az kb mindegy is melyik pályára.

'92 Honda VFR 750

• fattyu

veterán

válasz Oppenheimer #149639 üzenetére

attól hogy leírod sokszor még nem lesz igaz. egy alsóbbrendűben álló autós a gyenge fényforrást a szikrázó napsütésben, kombinálva a szemből igen pici keresztmetszettel nyilván kevésbé fog észrevenni mint egy jóval erősebb fényforrással ugyanez.

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

Új hozzászólás Aktív témák