Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
-
-
polimorf
tag
válasz baboss #61397 üzenetére
Idén ha sikerül inkább többnapos 2-3-4 napos utakat szeretnék menni. (Ez függ a munkahelyemtől és a lóvétól is) Idén már annyian hivtak annyi felé, csak győzzem szabadidővel no meg pénzzel.
Persze azért pár rövidebb karika is jöhet, főleg a szezon elején és végénSomatom Pedig a Románt nem lehet kihagyni, gyönyörű tájak, jó emberek (kivéve a rendőrök akik örömmel veszik el a Magyar-Szlovák jogsit ) De tényleg szép, látni kell!! Nem kell félni ezektől az országoktól.
[ Szerkesztve ]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
törölt tag
válasz baboss #61408 üzenetére
Tévedsz. Írtam, hogy megcsíptem a tutit. Fix kéthetes szerdai váltásban vagyok. Tegnapelőtt kezdtem, köv. utáni szerdán hazamegyek és két hétig azt csinálok, amit akarok. Abban két teljes hétvége van. De, írhatom úgy is, hogy évente fél évig szabin vagyok. Én se hittem volna, hogy van ilyen kamionos meló, de van.
-
törölt tag
válasz baboss #61523 üzenetére
Van egy S51 Endurom, amit kénytelen voltam meggyalázni. Behúztam az első féket, erre beesett az eleje, de fékezés nem nagyon történt. Haverom épp lecserélte a 125 -ös csúzlijának az elejét tárcsásra, úgyhogy én fityfirittyért megvettem tőle a komplett dobfékes elejét, amit belefaragtam a szimóba. Kicsit "emberesebben" néz ki vele, plusz van fék, meg a járdázás sem gond. A következő a szívműtét lesz. Kompletten kihajítom a blokk belsejét és kap egy extrás, 70 -es szívet.
-
válasz baboss #61770 üzenetére
Tervben volt, hogy tegnap bekészítem a géet, hogy ma reggel azzal megyek már dolgozni. Majdnem elaludtam reggel, de szerencsére időben észbe kaptam. Végül busszal tudtam menni, itt nálunk fagyott és az út is jeges volt. Nem szívesen mentem volna. Tegnap jobb idő volt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Chal
addikt
válasz baboss #61807 üzenetére
Tudom, én sem egy kő alatt élek A helyi viszonyokat és eseteket alapul véve viszont az van, hogy amikor "esemény" volt akkor minden esetben zár nélküli motorokat és bringákat loptak el, vagy olyanokat amiken mezei 2Ft-os sodronyzár volt. Kisteher bejött, megpakolták, mentek. Szóval ha valaki sajnálta a pénzt egy "1 percesnél" bonyolultabb megoldásra az sírhatott, a többiek meg nem. Mondjuk azóta jobb fajta lett a beléptetési rendszer, meg van kamera, meg etc.., meg vagy kb. 5 éve nem volt semmi (kopp-kopp), de azért a rossz emlékek nem múlnak el, nem hagynám ott a gépet "úgyismindegy" alapon zár nélkül.
Az meg hogy rámállnak és elviszik máshonnét nyilván elkerülhetetlen, és az ellen felesleges is küzdeni (illetve a nyomkövetésre vannak egész jó DIY ötleteim, de az más kérdés).
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz baboss #62088 üzenetére
A kettő közül melyik zárat vennéd? A drágábbikhoz jár a figyelmeztető madzag is, a másikhoz viszont nem.
(#62090) SymbianOS: azt mindjárt gondoltam, hogy furgon és három megtermett fickó ellen nem véd, főleg ha kinézik maguknak a motort előre...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
polimorf
tag
válasz baboss #62113 üzenetére
Nem a sógorom
A 2015-ös szezont filmezte vele ő 100k-ért vette de kormányról vezérlővel, ami meg dobta az árát. Eddig nagyon meg van vele elégedve. De nem csak ezt használja egy film elkészitéséhez.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
polimorf
tag
-
Topiccsendőr
addikt
válasz baboss #62882 üzenetére
altalaban ezt a bizonyos csuklast a tolozar membranjanak repedese szokta okozni, ahol falsot sziv a Motor, illetve fojtoszeleptengely az alapjaratingadozast, ahol ugyanugy tobbletlevegot sziv, vagy uszoszint hiba. de nyitott kipufogo is. egy karbiszinkron semmit nem javit a helyzeten, az csak az also 1/4 gazallason csinal barmit is, tehat teljesitmenybe nem szol bele.
szeleptomitetlenseg miatti keverekbaj talan okozhatja, de epp ezert kell kompressziot merni, hogy Eleve ki legyen szurve a nagy hiba.Explosión de dos tiempos
-
polimorf
tag
válasz baboss #63138 üzenetére
Nem mondhatnám, hogy nagyon izgatott lennék, persze várom már a szombatot, de utána még kell pár nap, hogy mehessek is vele. Nálunk némileg mások a szabályok mint Magyarban, ezeket a köröket kell majd még megfutnom addig nem tudok menni vele.
bogyo112: Pont azért szeretném a műszerfal fölé elhelyezni, mert szerintem is ott lenne a leg optimálisabb helyen.
[ Szerkesztve ]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
.mf
veterán
válasz baboss #63303 üzenetére
"ha jól emlékszem akkor volt is valami malőr a túrád alatt hazafele."
Nem kicsi, majdnem ottmaradtam. Közös gurulásunk is ezért nem volt még, mert azóta még nincs új motor.
Motoflug (+ Persu): hasonló cipőben evezünk, én egy egyszerű, megbízható, könnyű, moderált teljesítményű ösvényjárós endurót keresek, már egy ideje. A régi vasak (DR350, XR400) elnyűttek, utolsó túlméretes dugóiknál tartanak a blokkcsere előtt; a DRZ-kből az olcsóbbak mind az üzemórás E verziók, az utcai nem-üzemórás papíros S-ből 720k most a legolcsóbb (amin mindig kiakadok, mert akkoriban 1.4-1.6M körül árulták őket; s ennyiért sokkal több technikát tartalmazó, hasonló korú vagy fiatalabb, új korában 2.4-2.8M-ért árult sor4-es sportmotorokat is kapni).
A másik, ami ma eléggé felidegelt, és sajnos jellemző a magyar piacra: pár hete volt egy rendszámos Husq WR250-es hirdetve, elég jó áron. Sajnos pont elvitték előttem. Ránéztem ma a hahura, és lám, egy rendszámos WR250, hasonló szín, matricák, nézem a képeket, és -- ugyanúgy hiányzó bal idom... A kurva anyját annak a rohadék faszfej neppernek. Elhappolta előlem, csak hogy 120 vagy 150k-val drágábban felrakja. Tehát ha valami véletlenül jó áron kerülne fel a hirdetőoldalakra, valami faszfej nepper le fog rá csapni, és bezsebeli a különbözetet.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
AndrewTdi
addikt
válasz baboss #63706 üzenetére
Lemaradtam. Nemrég értem haza. Csak egy enyhe karikát.mentem céltalanul. Kecskemét felé vettem az irányt, nagyon fasza idő volt.
Legközelebb elöbb szólok.V.Stryiker:
Szombat sajna nekem nemj, de az ötlet nem lett volna rossz.más:
Van Szegeden egy elég fasza kis büfé jellegű, de beülős kajálda. Mega Megálló. Komoly ételeik vannak.
Nem lenne kedvetek egyszer megnézni közös gurulás alkalmával? Ismerem a tulajt (neki adtuk el a passatunkat). Tudnék vele egyeztetni.tboldi: én szombaton ki fogok nézni, akarnék venni farmert meg kordura dzsekit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest