- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
bajnokpityu #38653 üzenetére
Nem-nem, félreértesz. Nem azt mondtam, hogy rossz vagy kényelmetlen, de a durva keresztbordákon azért érezni, hogy ez sportmotor. Az előfeszítés nincs annyira betekerve, viszont hátul puhítottam a csillapításon, mert egyedül motorozva szétverte a golyóimat
Mivel sokat megyünk ketten, ezért kénytelen vagyok keményebbre tekerni, mert nem szeretem minden menet előtt tekergetni, de nem bánom. Fekszi az utat, nem jön zavarba az erősebb fékezéstől sem (nincs himbilimbi
) és nem pattog el, sőt a nyomvájúkat is nagyon jól veszi. Jó beállítással kényeles és sportos, ez így van.
Aktív témák
Hirdetés
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Telekom mobilszolgáltatások
- BMW topik
- Tőzsde és gazdaság
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest