- Fórumok
- Egyéb
- Motoros topic - Achívum IV
- (téma lezárva)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
-
ALI_G
veterán
-
bajnokpityu
félisten
oké,de jelentősen erősebb egy 600as,tehát a láncsprét is jobban gyűri.nekem soha-tehát soha nem birt még ki spré 5-600km-t egy fújással.gyengébb minőségű,pl valvoline,shell sprével 300at sem birt ki.miért vettem ilyet?nem volt lehetőség mást akkor.
kellett volna ngk iridium,de közben csomó hirtelen kiadásom volt,a motornak meg hivatalosan 48ezernél kell cserélni,és idén gyakorlatilag nem is láttam még,nemhogy 5ezret menjek vele.
-
ALI_G
veterán
én is vettem a LIDL-ben múltkor, 6k-ért kapsz egy kb. 16k-s tanktáskát. Minőségileg is jó, és rengeteg praktikusabban van megoldva mint a drágákon. Ja és ez made in Germany, és nem kínai vacak.
ja és az a 2-2 mágnes olyan erős, hogy a már már a pánt felesleges. Én telepakoltam úgy, hogy ki kellett nyitni a nagyobbik rekeszt és úgy is elbírta magát függőlegesen a liftben csak a mágnessel. -
feca81
aktív tag
ha a magnes nem is fogja,van 2 db pant,ami tuti nem engedi leesni a taskat.egy a kormanyra,egy a tank alatt fogja. oszinten szolva en meg nem raktam fel a gepre,mert meg nem vettem reszt turan.de lassan hadirendbe allitom

a lakat az gagyi,az latszik rajta. en a cippzarra leszek kivancsi,h milyen hosszu elettartama van.a csoki meg hasonloknal joval tobb fer el benne,mert va negy szetnyithato resz rajta,amivel duplajara noveled a terfogatat.
a vas kesz volt mar mult het szerdan,csak a szinkronra var.hetfon megy szinkronra,meg fuvokacserere.megneztem egy sraccal,h neki mekkora fuvokaja van
-
bajnokpityu
félisten
azért én is emlesélem a saját áraimat:
4-5ezer km-ként uj hátsó gumi 35ezerért,10enként előlre 30ezerért.7-8litert megeszik a motor.a gyertyasor mivel ebbe iridiumos való kb 25rugó,olaj szűrővel 6ezrenként 12ezer.láncszett 40,és 30ezernél többet nem bir.a 400asra 530as széles erős lánc való,a 600asra,meg az uj ezresekre is 525ös lánc kell(ennyit fejlődött a lánc teknika),szal 50ezret csak finom használattal lehet.plusz a láncspré sem elhanyagolható.nekem kb 5ezrenként kell venni egy 3rugós sprét is...
plusz ruhák,miegymás.és irdatlan értékvesztés.ma emberek 90%a uj motort vesz ezer éves részletre,miközben alig tudja fizetni a havit.ezért nem lehet használt motort normálisan eladni,csak mákkal.a swift is kegyetlenül veszti értékét,de 60ezer km alatt 4 db gumi,és összesen 25ezer ft alkatrész bánta(komplett fék és fél első futómfelújitás kijön ebből munkadijastól).és 5ezerből kijön az olaj kb10ezrenként.össehasonlithatatlanul olcsóbb.
a motor egy hobbi,akár mondhassuk életstilusnak is,de iszonyat pénzt elvisz.
most váltottam robira,élményben simán jó,ha meg azt veszem,h ócsó fenntartani,és minden nap gurulok két keréken is,akkor király.és városban ezerszer jobb mint nagymotor...
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
-
rebel56
tag
- 140.000 a benzin 5 literrel nézve? hol tankolsz 280-ért?!
a benzint 6 literrel számoltam (600-asnál kisebb nem jöhet szóba): 10.000*(6*300)/100=180.000
- kimaradt a gépjárműadó, ami egy 6 éves 80 lóerős motorra évi ~12.000 Ft
- biztosítás: ha nem vonatja ki fél évre, a harmadik legolcsóbb (MÁV és KÖBE után ;) ) egy évre A0-ban legyen mondjuk 20.000
- szervíz 15.000??? olajszűrő 2x, légszűrő, gyertyák, fékfolyadék, fagyálló, munkadíjak - mind kijön ebből? teló olaj+szimeringcsere esetleg, fékbetél? szerintem karcsú a 15.000, még ha otthon el is végzel mindent, és tegyük fel semmi nem romlik el. (mert ha régit vesz, akkor van esély a soron kívüli szervízekre, ha újat vesz akkor nem számoltunk az amortizációval, ami számottevő tétel)de végülis a 200 se kevés
-
Robi_73
őstag
-
Integra
titán
-
feca81
aktív tag
csak en nem a kereskedesben akarom,mert valoszinusitem,h csak szettet lehet venni.nekem meg az mar nem kell,mert mar igy is boven tulleptem a felujitasi keretet.az idei nyaralasom arabol fedeztem mar. eleg nekem egy szimpla 50ft-os fuvoka is,nem kell meregdraga yamaha corp-os 5000ert
meg akkor inkabb benzin,mint fuvoka
amugy tegnap megittuk az aldomast a gepre.marminthogy ujra feltamadt poraibol.aztan mi is felkeltunk abbol a porbol
hihetetlen jo otletei vannak az embernek ilyenkor.a lenyeg,h arra gondoltam,ha en elviszem szinkronra,a szinrontesterrel ok meg tudjak mondani,h mekkora fuvoka kene bele,nem?elvegre annak az a feladata,h beallitsa az optimalis kevereket,es osszehangolja a karbikat. szoval hetfon amint kinyit a bolt,szolok nekik,hatha meg tudjak csinalni,es nekem nem kell bajlodni vele.
mar 292km-nel tartok.gyorsan belemegy az az 1000
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
anno meg az ex-exszerelom kicserelte az alapjarati fuvokakat nagyobbra,h kovessuk a kompresszio hianyat. csakhogy most mar kompresszio van,es vissza kene tenni az eredetit,mert iszonyat benzinszag arad belole.rengeteg benzint pazarol a tulmeretezettt fuvokakon.raadasul kene egy szinkron is neki,de addig nem tudom megcsinalni,mig nincsenek meg az uj,eredeti fuvokak. ezert keresem most gozerovel a meretet,h meg tudjam venni. fuvokakat hasznaltan senki nem ad el,csak komplett karbisort.az azert meg kicsit draga lenne

-
Topiccsendőr
addikt
-
Nightmare
senior tag
-
Flashback
veterán
-
törölt tag
-
qpakcovboy
őstag
-
feca81
aktív tag
-
Topiccsendőr
addikt
Nah és akkor így higgy vakon egy cikknek. Bármelyik cikknek. Észnél kell lenni nagyon, ne higgy el semmit. Bazz négyütemű szelepeket mikor ken kétütemű motorolaj??? Megőőőrülök. És még odaírja, hgoy hogyan kell terülnie a szelepszoknyán külön. Elmondom, a legtöbbet nem ezek a kamuokoskodások érnek, hanem a tapasztalat. És a tapasztalatom az, hogy elnyírtam az évek során kb 4 kétütemű motort. És akármilyen ótvar kétütemű motorolajat raktam bele ezek nem attól haltak meg. Dugattyúcsapszeg-zégergyűrű elhagyás, hengerfejtömítés, de semmilyen kárt nem tett a nem szintetikus olaj. Nah ennyit a szofisztikált elméleti boncolgatásokról. Persze rossz minőségű olajat kb 2-3 litert használtam... De semmi baj nem történt.
-
bence78
aktív tag
-
bence78
aktív tag
-
Topiccsendőr
addikt
-
Nightmare
senior tag
Az a baj, hogy rengeteg hírdetés van. Pl sérültet nem szivesen vennék, lehet, hogy azt fogok, csaképpen nem tudok majd róla

Most suzukat nézek itt, ettől fölfelé olyan 1 milló 50ezerig, úgyis lehet kicsit alkudni. Nem tudom...a hondák valahogy drágának tűnnek nekem, így hirtelen a suzu áraihoz képest...vagy rosszul látok?
A lényeg, hogy legalább 70-80 lovas legyen, és minél fiatalabb...
-
qpakcovboy
őstag
-
qpakcovboy
őstag
-
Topiccsendőr
addikt
-
qpakcovboy
őstag
-
ALI_G
veterán
-
qpakcovboy
őstag
-
ALI_G
veterán
-
Topiccsendőr
addikt
-
bajnokpityu
félisten
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
-
qpakcovboy
őstag
-
bajnokpityu
félisten
gyorsan menni nem kihivás

de én a többivel hasonlitom össze,nem abszolutértékben kell olvasni véleményemet.
amugy pl a K4es kisgixernek is az a legnagyobb baja,h 5 centis párnázott ülése van,semmit nem érezni a tapadásból.szal minden viszonylagos,ezt akartam kifejezni.ha vki sportolni akar, keményeket dönteni,akkor szerintem nem a z RC46al lehet legkönnyebben. na ebben azért csak megegyezhetünk?
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
-
Nightmare
senior tag
-
ALI_G
veterán
-
Nightmare
senior tag
Közelről nem láttam, mert annyira nem közeli haver, meg a chopperek nem is tetszenek. Egy szó a vége, nem hinném, hogy ártana a motornak a 20 perces út, érdekes is volna. Egy ik kollégám nem akart kocsival télen járni, mert a sós víz, meg a hideg...meg bla, bla, bla...aztán most azzal jár évek óta, mint ahogy én is. Baja? Semmi.
-
qpakcovboy
őstag
-
Topiccsendőr
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
-
bajnokpityu
félisten
-
qpakcovboy
őstag
Megint jól átvert az időjárás! Szombatra nagy esőt jósol, de elmaradt, mondjuk a keleti országrészben esett, de ma nagyon jó idő volt. El is mentünk a 2/A-n Diósjenőig, és onnan feltekeregtünk a börzsönybe, egy 15 km-es útszakaszon amibe nem volt egyenes szakasz! valaki kétszer is végigment rajta.
Ráadásul a legkeményebb, hogy Diősjenőn a benzinkúton MZ-sekkel futottunk össze és ők invitáltak, a kétnapos túrájuk végébe csöppentünk bele. Mit mondjak a motorokhoz képest, nagyon jól nyomták
És a kék füst amit hagytak maguk után...Szerintem át kellene tenni a túra útvonalát ide, 200 km mentem összesen és van ott egy elég jó kis fogadó, nincs nagy választék, de jól főznek. Szóval ha kivielezhető lesz most hétvégén (szép lesz az idő), akkor ezt a helyszínt kellene választani.
-
Flashback
veterán
-
jasszer
őstag
-
ALI_G
veterán
-
bajnokpityu
félisten
nem is mindenáron eladó.valamint,ha egy tökéletes gyári állapotút keresel az önmagában enyibe kerül.(minden gyári idom megvan)és párszáz ráment a tuningra,finomhangolásra is.
mentem vele,800as fordulatról húz,mint egy autó,tökéletesen veszi a gázt,ebből a blokkból amit komolyabb átalakitás nélkül ki lehet hozni,ő kihozta.mindezt alkatrészek túlhajtása nélkül.a gyári futómű meg egy rakás szar ennél a tipusnál. -
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
-
Topiccsendőr
addikt
-
ALI_G
veterán
-
bajnokpityu
félisten
-
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
-
qpakcovboy
őstag
-
ALI_G
veterán
-
Nightmare
senior tag
-
szilchi
őstag
Ok,köszi.Rendben,akkor majd megdumálom velük a részleteket.Az egy órával elöbb szvsz nem gond,bár majd meglátom.Állandó éjjeles vagyok,szal így hétközben necces.
Meg eszembejutott valami.Még jó,hogy időben
.Tavaly év vége fele kapott a gép egy új kipuff dobot,mert a gyárinak az alja végigrepedt.Így került rá egy ovál nyitott dob.Nem kellett volna ezután újrahangolni a karburátort?Mondjuk csere után is mentem vele,de nem volt gond.Most is mentem,de talán csak egyszer jelentkezett ez a gond menet közben.Egyszer volt,hogy 8K-nál kicsit megtorpant és visszaesett a fordulat. -
szilchi
őstag
Kipróbálva,de nem fullad le.Sőt..egész jól húz.Aztán vagy megy 10K-ig vagy 8K-nál visszaesik.
u.i
sináltam egy képet a gyertyáról.Hátha tényleg karburálási gondok vannak.De szvsz teljesen normálisnak tűnik a gyertya.[GYERTYA]Bár jobban megnézve élőben,meg lehet a képen is látszik,az elektródan szürke.A menetes rész felett meg eléggé benzines a gyertya.Nem jó a keverékképzés?
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
-
bajnokpityu
félisten
-
Topiccsendőr
addikt
-
[lAyCsI]
addikt
-
bajnokpityu
félisten
és te komolyan gondolod,hogy egy 3 éve FELSŐkategóriás shoei héjból középkategóriás kategóriát gyártó cég felső kategóriája rossz?
használt sisakot nem vennék a büdös életbe sem.akármi történhetett vele (bitzositó ált csak újrafényezést fizeti), valamint nekem a higiániai igényem is fölötte van...a kompozit héjak között amugy alsó-felső kategóriában sztem minimális a különbség.inkább a sallang változik.szellőzés,szélterelők,plexi,komfort. max annyi lehet a difi,h a fülnek kevéssé van kiképezve hely benne.
de hát különbözünk,mások az igények.
-
Topiccsendőr
addikt
Nem akarok egy világot összeomlasztani, de a matricák között vannak a különbségek évekig. A minőségbeli különbség elhanyagolható a néhány éves sisakok között. Jah néha a marketingesek kiagyalnak valami felesleges, te általad nyitható, csukható szellőző biszbaszt, és akkor az már egy új dolog rajta, meg örülhet a hülyegyerek, van mivel játszani a sisakon

-
Topiccsendőr
addikt
az szivacsféleség védi a fejedet, az a gyűrődőzóna, hogy 3 cm-en lassuljon le a fejed 0-ra, illetve nagyobb felületre oszlassa szét a becsapódást
de a karbon ha törik is, a szénszál miatt egyben marad. Szóval nem értem... Törjön a bukó szét, a fejed maradjon egyben. Lehet így alakítja át a mozgási energiát... 
mod Meg különben is, ezek a sisakok ugyanazon a teszteken mennek át, ha forgalomba kerülnek, nem lehetnek rosszabbak a másiknál, becsapódásnál.
-
bajnokpityu
félisten
ezt csúnyán benézted.ugyanis a HJC 1-2-3 éves Shoei gépsort használ az alsó-közép kategóriás sisakjaihoz. Annyira,hoy 1-1-ben csereszabatosak az alkatrészek,mint plexi,párna,bogárháló,és orrmaszk.
és a kompozit sisakok voltak mindig is ütésvédelemben a csúcsok. a a karbonát(tehát magyarul műgyanta) sisakok képesek idővel elveszteni rugalmasságukat,és erő hatására azonnal törne.gyártók 3 évben határozták meg ezt az élettartamot.
-
Topiccsendőr
addikt
Merev, széttörik? Attól függ, milyen gyantát raknak a szénszálra. Minden attól a műanyagtól függ, az összes tulajdonsága. A szénszál olyan, mint a vasbetonban a vas. Akár zselészerű műanyagot is rárakhatnak, úgyhogy igen buta okfejtés volt a tesztelőktől ez. Az meg egy másik, hogy úgy emlékszem az összes sisak tesztelésekor egymást követő kettő ugyanakkora ütést mérnek rájuk, szóval úgy tervezik, hogy annyira ne törjön szanaszét.
-
bajnokpityu
félisten
-
Flashback
veterán
Hát én akkor lepődtem meg amikor megtudtam hogy a repülőgép fékbetétei karbonból vannak, és hogy egy űrrepülőgépben mennyi karbon van. Jó mondjuk azok nagy nyomáson hőkezelt karbonok, ez a bukó meg ki tudja. De azért bízom a HJC tapasztalatában. Amúgy ez a bukó teljes felszereléssel 1100G
-
Topiccsendőr
addikt
-
bajnokpityu
félisten
osztrákokhoz ne menjél,sőt keletnémetekhez se.olaszokhoz is csak pályamotort érdemes.összefoglalva eddig tapasztalatokat.
megjegyzem,az előző motoromat,mikor eladtam 12ezret mentem vele hibátlanul.aznap,életében először,mikor kifizették,majd indulnának,nem indult. 1 órán át nem tudtak lelket lehelni bele.zsir uj gyertyákkal,friss szikronnal.azóta még raktak bele 10et,és soha nem jött elő.vicc,égtem mint állat,de megbiztak bennem,megeskettek,ennyi.amikor a mostanit hirdettem,simán megint vett volna tőlem motort a srác. ilyen az élet

-
zsoltee10
addikt
Azt hittem, kibír olyan 80000km-t azért.

Ez a 12000km-es szelephézag ellenőrzési periodus is elég rövid. Persze tudom, sportmotor, de láttam már 12ekm-es előírást kisebb teljesítményű vasnál is. Nekem azt mondták a szervizben, hogy 30000-nél valószínűleg kell majd állítani a szelephézagon, előbb nem valószínű. Egy barátomnak is 30000-nél volt szelephézag állítás, meg gyertyacsere. Vezérműláncra nem kérdeztem rá, de láttam 50000km-t futott er6-ot, és szó sem volt még vez. láncról.VFR: Haverom most vett egy 98-as vfr-t, és már az is injektoros. Aszittem rosszul látok, mikor megláttam az FI lámpát a műszerfalon.

Szerintem azért nem eszik keveset. 6L felett eszik,ami nem kevés. Persze megy is, ezt aláírom.
-
zsoltee10
addikt
-
Nightmare
senior tag
-
Topiccsendőr
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
Hááát, mondjuk én annyit raknék hozzá, hogy egy kompressziómérés, szárazon, illetve olajosan 90-százalékosan megmondja, hogy mi a hibás egy blokkban, egy egyszerű szelephézag, vagy pedig már teljesen ki van kopva a henger, dugó. Szóval nem értek egyet a lutrival. Egy jó szakember megmondja ezekkel a mérésekkel, hogy milyen állapotban van a motor. Igaz hogy bele kell feccölni időt, pénzt, energiát, de megéri. A zsír új cuccok meg garisak. 3évig? vagy 2, vagy 5...

-
ALI_G
veterán
-
Nightmare
senior tag
-
Nightmare
senior tag
Értem, akkor még szimpibb a dolog.

ALI_G mán' el, újból, el is felejetttem, hogy ott le va írva.

bajnokpityu: konkrétan ilyen segítségre is gondoltam, nekem ez nagyon sokat számít, mert nem értek a motorokhoz. Amíg meglesz a jogsim, tájékozódni akarok, hogy mire kell figyelni, mi milyen tipus, azon belül mik a változások. A mocit még ráérsz megkérdezni, jó 3 hónap úgyis lesz, addig még lesz időm máshol is nézelődni. Köszi a konkrét segítséget, leírást

-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
-
qpakcovboy
őstag
Kerestem, de nem találtam az elöző hsz-ben, azt, hogy Te említetted, hogy neked nem lenne jó az 5. remélem a 12 jobban hangzik és szép időnk is lesz.
Ettől függettlenül, ha szombaton mégis jó idő lesz én szívesen elmennék dobogókőre, de ez majd még addig kiderül, vagy beborul...
-
törölt tag
-
jasszer
őstag
Durva kis járgány. Mikor először megláttam az jutott eszembe h biztosan egy Er-6n és egy Hornet frigyéből született, mégpedig úgy h az előbbi hajnal kettőkor bekokszolva seggbeb*szta a Hornetet, szárazon, a kis MV Brutale meg a javítóintézetei évei alatt megkeményedett a sok agresszív sportmotorpalánta között.

-
Nightmare
senior tag
-
Topiccsendőr
addikt
-
jasszer
őstag
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT GARANCIA 2029-IG!
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a benzint 6 literrel számoltam (600-asnál kisebb nem jöhet szóba): 10.000*(6*300)/100=180.000
Szerintem rengeteg papírok nélküli 125 cm3-es motor lesz eladó bagóért az biztos.
És a normál robogók ára is zuhanni fog. 

egy lada...