Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
veterán
válasz Topiccsendőr #7140 üzenetére
Ismerek olyan srácot, aki megvette a motorját, ment vele cirka 20km-t, tehát eladáskor volt benne kb 21.5km, és eladta, mert nem tetszett neki. Ja, 3 évvel később tette fel netre. xD nooooormális?
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
ALI_G
veterán
presuader töltött fel zsír képeket galériába.
csak ajánlom őket -
bajnokpityu
félisten
válasz Topiccsendőr #7140 üzenetére
a mélygarázsunkban áll 2 db CBR600F is.mindkettő 2001-2002körüli
egy kiba métert nem mentek velük 2.5 év alatt.eladó topping dac
-
SzalaiG
addikt
válasz bajnokpityu #7156 üzenetére
Holisvanez? Eladók?
-
DroneZ^
őstag
válasz bajnokpityu #7156 üzenetére
Ha eladók engem is érdelnek évjárat?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
bajnokpityu
félisten
válasz SzalaiG #7157 üzenetére
mindegy,mivel nem hallottam rola,h eladók lennének.
egyiken akra dob van.
de jelzem akkora p*cs*k a tulajok,h mikor kérdezem,h tied az az f4,a válasz az,h övé f1.
a gixerek K1...K7 ből itélte,h övé F1.mondom nem,f4,nekem is ilyen van.néz bambán,majd aszongya ne okoskodjak,nincs igazam...
az ilyenek szokták olajcsere nélkül hajtani a gépet,mert assziszik 12ezrenként elég cserélni,nem baj ha 4 éves az olaj.tapasztalat...de miért nem vesztek inkább olyan motort,amit használtak,karbantartottak,van szervizkönyve?
vagy ti is kereskedők vagytok,és ugyis kidobjátok,mert illeszkedni kell a hazai 18-30ezret futott piachoz?bocsi az uccsót,vicceltem...
miért van az,h németeknél nem is láttam olyan keveset futott motorokat,mint a hazai piac jellemzői?iszonyat lehozott a mult heti látogatásom.abszolut félreismertem a németeket.sajna csak keletnémet rokonokból indultam ki,meg osztrákokból,pedig még pár száz km,és tele vannak hibátlan karbantartott járművekkel.rohadt dolog balkánnak lenni...[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
DroneZ^
őstag
válasz bajnokpityu #7159 üzenetére
mert visszatekerik az órát, autónál nemtünt fel hogy mindenkinek KEREK 170-180.000km van a kocsijában? kivétel nélkül 1 km-rel se több... , volt hogy 6 autonak egymás után annyi volt....
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
zsoltee10
addikt
válasz SzalaiG #7147 üzenetére
Vannak azért, bár így utólag már nem sok értelme volt, a hitel kamatainál több pénzt tudtam volna csinálni, ha az összeget értékpapírba fektetem, tulajdonképp a bank pénzén még kerestem volna. Többet nem veszek semmit kp-re.
Engem az bosszantott, hogy minden áron hitelt akartak rám sózni, és az alku pozícióm jelentősen gyengült, amikor mondtam, hogy nem akarok hitelt felvenni. -
ALI_G
veterán
válasz bajnokpityu #7159 üzenetére
na ez az, a helyett, hogy németből hoznánk be a mocikat használtan, nekünk kéne ki importálni az 5000 km-t futott "zsír" mocikat! a balfaszok
-
törölt tag
válasz Topiccsendőr #7143 üzenetére
beszeltem tegnap emberrel. olyan, mint egy alom. megvette 2001-ben a mocit 1800km-rel es azota sikerult beletennie ujabb 2000km-t. gyari gumik vannak meg rajta. nem is tudom h ha elhoznam, merjek-e tobbet utazni 8eves gumakkal 150-nel.
osszel olajat csereltek benne (elozoeket nem tudom, de ez jo hir) viszont vmi fullszint kerult bele joindulatbol, azt lehet lecserelem gyari ajanlasu olajra (20w50 rulezz)
szombaton lecsattogok szombathelyre. izgulok rendesen -
törölt tag
válasz jasszer #7168 üzenetére
aszonta nem volt ideje gurulni. igazibol csak a gumi bigyeszekert aggodom (kerekek, csovek, tomitesek) mert a sok allas nem szokott jot tenni nekik. szoval minimum gumicsere, de lehet egy-ket benzin/levego csovet is cserelni kell, ne szivjon falsot sehol. tuzitesen/persuaderikusan atnezem
-
[lAyCsI]
addikt
válasz qpakcovboy #7141 üzenetére
lehet akkor valami nyikorgós fékbetétet tettek bele, anno a kocsimban én is belefutottam egy ilyenbe, már alig vártam hogy elkopjon... simán lehet hogy valami hoki gyártási hibás darab
-= No way back from Here =-
-
[lAyCsI]
addikt
-
[lAyCsI]
addikt
-= No way back from Here =-
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #7181 üzenetére
nem, sajnos most is latni olyat h a benya szetesik alkotoelemeire (szinezek + nemtommi) asszem errol beszeltunk is vmikor itt.
innen -
törölt tag
hetvegere meg hidegebbet mondanak. remek jovhet kozepetol meg melegedest.
-
qpakcovboy
őstag
válasz #25954560 #7185 üzenetére
Én is remegek a jó időért, 300km tudtam idén menni az SV-vel eddig. Van egy jó időjárás előrejelző oldal, amiket eddig írtak bejött itt a link.
-
ALI_G
veterán
válasz qpakcovboy #7188 üzenetére
szép diagrammos, jól látszik, hogy mi várható. 10 fok már nem is rossz. De nekem még hideg.
-
törölt tag
válasz Topiccsendőr #7186 üzenetére
asszem 36-os kulcsom van ha nem vigyazol lehet elhivlak szombaton. csak kicsit sok ido. lecsattogni, korbeszaglaszni, ha tuti felpakolni, hazajonni...
-
csibor
addikt
Használt 125-250-es kategóriában hol tudok tájékozódni.Mint tesztek,árak,megbízhatóság?
-
qpakcovboy
őstag
válasz Topiccsendőr #7192 üzenetére
én gyakran járok arra, jövő héten is kellene mennem, de ha ilyen idő lesz akkor marad a kocsi , amúgy télleg elég husszú unalmas táv. Ózdra jobban szeretek járni a hármas út felöl Egeren keresztül.
-
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #7192 üzenetére
jöttök Békéscsabára, vagy mi?
kemény vagyok, addikt vagyok?
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz qpakcovboy #7194 üzenetére
na az jó hely tényleg, ott voltam nyáron 2x túrázni. Idén is megyünk haverokkal, tuti.
-
ALI_G
veterán
http://hasznaltauto.hu/#motor az árakról jól tudsz itt tájékozódni.
Tesztek ebben a kategóriában kevés van. Talán innen indulj el: http://motor.lap.hu/
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- PS5 - 825 GB! Megkímélt! + 5db játék!
- Canon 580EX II, ez az újabb generáció, Canon EOS rendszerhez.
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Tamron 70-300 mm AF objektív Nikon vázakra
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest