Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
d_n_s
csendes tag
A teló a sima bluetooth progival megy rendesen de a mobil phone tools-sal nem megy. Nem találja pedig be van állítva minden.
-
sirály12
őstag
Mennie kell.
Nekem igaz nem ilyen telóm van, de havernak igen és voda függő, mégis mindenfélét küldtünk már a telójára. Nekem egy gigabyte bluetooth-om van és a progijával királyul megy a dolog. Ja a telón engedélyezni kell, hogy mindenki lássa! -
d_n_s
csendes tag
Oké és hogy csináltad mert az mpt-vel nekem nem megy nem találja meg a bluetooth.
-
snt
senior tag
Nem tudom miért kell megint új topicot nyitni, pláne ha nem is a mobil piacba tartozik... Mondtam már a másik mobil piacban lévő topicban is (aminek szintén nem itt a helye) h ott a V550 topic, ott kérdezzetek: Bővebben: link
Egyébként hülyeségeket beszélsz, mert nekem is vodás V550-em van és Mobile Phone Tools is megy, nem csak függetlennel!
Ajánlom ezeket az oldalakat:
Bővebben: link
Ez a topic sztem zárható/törölhető (nem ide való)
üdv!
[Szerkesztve] -
d_n_s
csendes tag
Valaki segítsen már nekem.
Az a problémám hogy van nem egy motorola V550-es készülékem.Ezt bluetooth-on szertném összekötni a gépemmel valami progival. A motorola phonetools nem jó mert azt csak független telefonnál lehet használni kiütni meg még nem szeretném. A sima bluetooth progival nem lehet tölteni rá java-t tölten a többit az megy minden. Tehát ha valaki tud olyan programot amit tudok használni. Vagy egy linket ahonnan le tudom tölteni?!
byes
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest