Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szab007
csendes tag
Koszonok mindent.
Black.
Most cingular progival.
Most felbatorodtam es gondolom most fogom elbaltazni, de tojok ra...
Szoval ha kiszeretnek probalni egy masik softot, akkor siman megcsinalom ugyanezt, vagy ilyenkor mar mast is kell csinalni?
Amugy ha flexeket rakok fel (amiket nem tudom hogy mik) akkor a multiflashben a Master cleart meg az alatta levot (koran van meg) ugyanugy be kell jelolni?
Koszi
Udv
Szab -
Szab007
csendes tag
Hali
Szoval mar minden elo van keszitve, P2k commander meg aP2kfile manager szepen fent van, latjak a telot, monster pack R374_G_0E.42.09R_MXLP0001_GSMV3MXCIN01NA0F5_superfile_MOTOX.shx le van toltve, csak a multiflashflex exet nem talalom sehol. Ebben ha tudnal segiteni, hogy hol talalom meg, akkor annak nagyon orulnek.
Koszi
Szab
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest