Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
1. a bill.-lel kapcsolatban vágom, hogy maratással készült. nekem csak a kék gumi tűnik kopósnak, mert kiemelkedig a fémből.
2. noigen erre nemtok mit modani. most már legalább megette a win restart után, nem kellett újra drivert mutogatni neki. ez is valami. persze vicces, hogy van egy telefon ami elméletileg bármilyen gépről tölthető aztán mégse ha nincs driver internetről vagy flopin...
3. nekem a csengetés (pl. mp3-ak) dobozhangú kicsit. ha letakarom a rácsokat alul akkor viszont egész jó.
a két kérdést azért tettem fel, mert nekem nem sikerült ilyet találnom és gondoltam hátha más ügyesebb volt
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest