-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
válasz heidrich #299 üzenetére
Végre valaki elismeri, hogy valóban milyen készülék ez az edge 40
Pláne most az emagnal 152 ezer ft+10%visszájár utalvány formájában amu már csak 135 ezet ft.
Én 190 ért vettem de kamatmentes részletre, már már azon a határon vagyok, hogy megbántam a vásárlást, hiszen ez már 55 ezres különbség a kedvezménnyel együtt -
heidrich
senior tag
Sziasztok! Egy kis rövid összefoglaló a benyomásaimról ha nem bánjátok.
2 napja nyúzom a készüléket, eddig nagyon bejön, szerintem 151k-ért bestbuy (eMAG). Második telónak vettem de simán elmenne elsődlegesnek is annyira megszerettem a kényelmes méretét, nagyon kézbe simul pedig nem vagyok lekerekített kijelző fan.
Kamera is pozitív csalódás volt, pedig sokan szidják pedig egy 14 Pro Max van a másik zsebemben ami nyilván nagyobb minőséget képvisel de ennyiért szerintem kiváló. Frissítést tekintve júniusig frissült, sehogy se tudtam megerőszakolni, hogy felfobja az augusztusit, próbáltam VPN-t is. Aztán eszembe jutott mi lenne ha kiveszem a SIM-et (még jó, hogy nem csináltam eSIM-et) és lám egyből feldobta az augusztusi frissítést...
Hálózati szempontból hibátlan (Telekomnál legalábbis), VoLTE/VoWiFi illetve 5G is tökéletesen működik, Bp-n simán mértem 800-900 Mbit körül ahol volt C típusú 5G. Hangszórók nagyon erőteljesek és szépen is szólnak. Kijelző fényerőben elég toppon van, nem mondom, hogy nem volt már erősebb a kezemben de verőfényes napsütésben is jól használható.
Vas szeret melegedni, nem játszok telefonon de azért vannak folyamatok amiktől rendesen fel tud forrósodni. Laggal ritkán találkoztam, inkább csak az első setupnál amikor több minden is történik a háttérben, mondhatni nagyon fluid az élmény, appok gyorsan nyílnak, multitasking is elég jó.
Akksival is meg vagyok elégedve, simán össze lehet hozni vegyes használattal 5-6 óra kijelzőt.
1 idegesítő dolgot vettem észre, ha PiP módra van küldve egy videó (kis képernyő) akkor laggol nagyon a rendszer, valami képfrissítés gond lehet ilyenkor. Augusztusi update meglátjuk orvosolja-e, pont most kért rebootot.
Elsőre ezek a benyomások, jelenleg szerintem ebben az árszegmensben nincs jobb opció, nálam szempont volt a gyári közeli Android rendszer.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
-
m.lala
aktív tag
Lentebb ment az ára az utóbbi időben. 150 emagon is. Szerintem ennyiért már már Best Buy.
Nagy várakozással tekintek elé, ha ilyen stabil lesz mint a realme volt, akkor akár 3 évig is marad, bár picit tartok a telefon kihangosító résztől kocsiban de majd kiderül.Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
mhydas99
aktív tag
A Huaweiek mindig is erosek voltak tereroben, de oket ertheto okokbol mar nem ajanlom. De a Honor 70 vagy 90 sztem teljesen jo valasztas lehet neked. Sajat tapasztalatom nincs veluk es mivel a terero foleg antennaelhelyez3s es modem kerdese (Honorokban Snapi van) igy nem hinnem h gond lenne veluk.
-
krizitomo
tag
válasz Kocsis Péter #287 üzenetére
ranezesre van jopar tok
olyan is van, ami jol is nez ki -
mhydas99
aktív tag
Androidos telok nem kepesek kezelni az NTFS formatumot. Ha kulso merevlemezed van az magy esellyel igy van leformatalva. Az exFat viszont mukodik PC-n es telon is, de a legtobb TV-n meg az nem
Ha a fajlfor.atumod jo, akkor telefon beallitasaiban kell engedelyezni h mit csinaljon kulsos merevlemeznel a telo. Alapesetben masolni nem enged csak engedelyeztetes utan.
[ Szerkesztve ]
-
Kocsis Péter
csendes tag
Tud valaki edge 40-hez valami jó tokot? Létezik hogy sehol nincs ehhez tok??? Átlátszó nem érdekel.
-
PpenoO
őstag
válasz gixxergabi #285 üzenetére
A pattogás már vagy hat éves bug szinte az összes Moto telefonnál. Ez a hozzáállás sok mindent elárul a Lenovorol.
-
gixxergabi
senior tag
Engem a videó felvétel pattogás, és a kérdéses támogatás-frissítés (Xda-n sincs fóruma csak a pro-nak) ami miatt még nem szaladtam venni egyet...
-
espi38
őstag
Hát azt nagyon jó áron vennéd-én 190 ért csíptem el havi 9 ezer ft részlettel-nekem így jobban megérte mint egyben kifizetni szinte meg se érzem.
Nincs alternativája szerintem de úgy gondolom a motorola edge 40 topicban amúgy se kapnál mást alternatívát még ha lenne is
Nekem minden téren hibátlan készülék-soha nem volt még ilyen jó telom-pedig volt már jó pár-majdnem "válás" volt a vége -
m.lala
aktív tag
Én teljesen beleszerettem a tesztek alapján, realme gt master editiont váltana. 130 körül meg lehet csípni. Ilyen àrszinten van valami komoly alternatívája ami nem xiaomi?
[ Szerkesztve ]
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
espi38
őstag
válasz krizitomo #281 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Működik az otg rajta látta a külső merevlemezt, viszont ha másolni akartam telefonról merevlemezre, ebben az esetben a fájkezelő nem látta
Nekem zöld színű van, eddigi legjobb választás nem látni rajta a szöszt és ha éppen a hátlapot látom, az jut eszembe milyen jól nez ki ebben a színben,ráadásul végre nem fekete a telefonom, eddig mindig az volt.
Meg mindig azt mondom, hogy nagyon jó készülék bár most jött az edge 40 neo, szinte ugyanaz gyengébb hardverrel de olcsóbban.
Sajnos sokan nem mernek venni Motorolát, én is félve vettem meg, de maximálisan segítségemre van a szerkezet -
krizitomo
tag
hello, az otgt nem tudom, bar volt elozo hozzaszolo, aki vinyot dugott ra es latta az adatokat rajta.
nekem fekete van, hat ha csak siman bedugom a zsebembe, akkor valoban gyujt szoszoket, de a mellekelt atlatszo tokkal mar nem, meg azert annyira nem veszes. szerintem meg par szosszel is sokkal mutatosabb, mint egy fenyes fekete hatlap tele ujjlenyomattal. -
nightshadow
veterán
Sziasztok, kinéztem magamnak ezt a mobilt. Ez nagyjából tudja azt amire szükségem van. Egyetlen egy dologról nem találtam infót: mégpedig, hogy az USB-C csatlakozó OTG képes-e. Nekem fontos, hogy fájlokat, fényképeket tudjak másolni pendrivera, illetve pendriveról. Akinek van ilyen telefonja, le tudná nekem csekkolni. Illetve engemet csak fekete színben érdekelne, és hogy tényleg könnyen összeszedi a koszt a műbőr hatású hátlap s nehéz tisztitani?
A válaszokat előre is köszönöm. -
krizitomo
tag
válasz Kocsis Péter #278 üzenetére
hali, elvileg ha a /storage/emulated/0/Ringtones/ mappaba masolsz barmilyen m4a, mp3, ogg filet, akkor megjelenik a csengohangok kozott. de kulon filet is lehet a lista aljan betenni, akkor ha letoltod telefonra megkeresed es kesz.
hogy a xiaomin hol vannak a gyari csengohangok az jo kerdes. a gyariakat hirtelen nem talalom itt sem motorolan, de gondolom xiaomi alap csengohangokat is szedtek mar ki korabban[ Szerkesztve ]
-
Kocsis Péter
csendes tag
Üdv. Hogyan lehet a Motor edge 40-re mondjuk egy xiaomi alap csengőhangot áttenni? A rajta lévő pár db hát enyhén szólva sem tetszik. 🥴
-
krizitomo
tag
válasz navigator7 #276 üzenetére
nem talalkoztam vele meg meg most ahogy nezegetem nem is latok ilyet, csak nemitast meg a feloldast
-
krizitomo
tag
válasz navigator7 #274 üzenetére
alapbol nincs benne, sem a veletlen erintes, minimalisan van az androidhoz nyulva. nekem p30 pro telefonom volt, sosem volt veletlen erintes bekapcsolva, ugyhogy annak nem erzem hianyat. lejatszonak ott is aimp-ot hasznaltam, bosszantott a huawei zene hogy telet%sztak reklammal. egy valamit hianyolok, a video csengohangot vagy csengovideo vagy mi volt a neve. nekem egyelore csak ez faj a valtas ota, minden mas teljesen jo.
ha valakinek lett azota megoldas erre, szoljon!
-
navigator7
lelkes újonc
Másik kérdésem,hol találom a gyári zenelejátszót,ami az Android 13 zenelejátszója egyben.Huawei telefonom volt annak volt egy zene nevű appja,onnan indítottam a zenéimet,de itt nem találok ilyesmit.Segítségeteket kérem,köszi!
-
navigator7
lelkes újonc
-
navigator7
lelkes újonc
Erre gondolok
-
navigator7
lelkes újonc
Sziasztok véletlen érintés mód megakadályozása van e ebben a telefonban?
-
sarkan
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok van Volte, a sim kártyám jó mert ha beteszem egy másik telefonba ott jelzi a Volte-t.
[link]
A videoban lévő beállítási lehetőség sem jelenik meg nálam. Nálatok? -
espi38
őstag
Eddig használt készülékeim között a legjobb telefon.
Amire nekem kell tökéletes, tényleg jó megfogni ránézni sokan nem veszik meg mert motorola és a kínai gyártmány, de szinte már minden az kivéve a Samsung és az iPhone. Hajrá Kína csak igy tovább -
sixabi
csendes tag
Megvan a telefon pár napja, szerintem totál rendben van a kamera, a videónál valóban tapasztaltam a cikkben is említett problémából, de nem vészes, abszolút használható.
-
espi38
őstag
A telefon látja a merevlemezt!!! De ha a telefonra letoltottem valamit és átakarom tenni a vinyora, akkor ezt nem tudom megcsinálni mert a fájkezelő nem látja a merevlemezt
-
krizitomo
tag
sot, addig nyomkodtam, amig 4k 60fpst talaltam es teljesen akadasmentes felvetelt csinal, bar visszanezni csak vlcben tudtam, viszont pcn lehet vele operalni
-
sixabi
csendes tag
Sziasztok,
már szállítás alatt a készülék.
persze a leírtak alapján félek egy kicsit a fotó minőségétől.
GCAM-et letöltötte valaki? valóban okoz javulást ha azt használom?
-
espi38
őstag
Sziasztok!
látom nagyon csöndes ez a topic-ami azt is jelentheti,hogy okés a készülék és nincs probléma vele.
Viszont én egy kis segítséget szeretnék kérni:
Ha a telefonra kötök egy külső merevlemezt-akkor látja a telefon de ha például másolni akarok egy fájlt a készülék tárhelyéről a merevlemezre akkor nem látja.
Nem is ajánl fel semmit a telefon ha rádugom a külső merevlemezt-esetleg ötlet hogy mi lehet a gond?
Segítséget előre is köszönöm -
krizitomo
tag
az fasza, nekem sajnos telekomos, aztan nem volt valasztasi lehetoseg, pedig en sem feketet valasztottam volna (nem is a pirosat). elotte a p30 pro is szep kek volt. de igen, szep kis telefon ez is, nekem ez a sztereo hang is kurvara tetszik, p30 elotte mate 10 prom volt, az is sztereo volt, de ott nagyon huzott a hangero az also hangszoro iranyaba, ez tok jol be van love. raadasul ha vizbe teszem, egesz hamar visszajon a hang utana csak fel orat-orat recseg
-
espi38
őstag
válasz krizitomo #249 üzenetére
Engem annyira nem izgat ez a letöltési sebesség,magában az 5G sem.
4G 4G+ legyen oszt annyi-maga a telefon nagyon szép öröm kézbe venni -ráadásul nekem a zöld van nem bántam meg,hogy ebben a színben vettem-fekete már uncsi és nagyon észrevenni rajta a fehér szöszöket.
Nem is töltöm kábelel csak vezeték nélkül.
Az a szerencsém,hogy ülő munkát végzek és egésznap a töltőpadon tudom hagyni-lassan tölti kit érdekel 8 óra alatt még 0%ról is feltölti szerintem-de nem szoktam addig hagyni -meg mondjuk az is benne van hogy csütörtök óta van birtokomban a készülék -
espi38
őstag
Útközben Veresegyház magassáságában találkoztam 5G vel kb pár másodpercig utána átváltott 4G+ra.Nem igazán van még 5Gs hálozat Budapest környékén.
-
Ronyn
senior tag
válasz krizitomo #244 üzenetére
Nekem is megy az 5G ,ha nem otthon vagyok,bár azt nem teszteltem,hogy mennyire "hasít"😀,csak otthon nem megy pedig lefedettségi térkép szerint beltéri lefedettség van( szabadban sem megy)
A ReadyFor nekem sem megy,de az a legkevesebb,van hozzá saját app (tcl),eddig is csak a Samsung támogatta natívan, szóval nem vártam csodát (persze azért jó lett volna)
[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
krizitomo
tag
telekom 5g nekem egeszen hasit
volte kiiras nekem sincs, de net marad kozben szinten.
readyfor is teljesen jol megy mindket tvn, nekem pl a p30 pro az ujabb lgvel akadt, a regi 11 evessel tokeletesen mukodott, ezzel meg egyik tvn sem tapasztaltam akadast, mondjuk hasznalni kb annyit hasznalom, amig kiprobalgatom, ugyhogy hosszutavu kovetkezteteseket nem tudok levonni belole.
viszont kerdes tovabbra is: huawei fele videocsengohang helyettesito appra javaslat valakinek veletlenul?
koszi
-
Ronyn
senior tag
Vodafone esetén megy a VoLte ,bár nincs rá opció,meg nem írja ki nagy piros villogó betűkkel, de hívás közbenn is írja hogy 4G, és hívás közben is megy az internet , vagyis de facto van VoLte
Mondjuk nálam jelenleg az 5G nem akar működni (pedig már mondtam neki hogy "mukodj",hátha 😄)
[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
adabra
senior tag
Meg tudja valaki erősíteni, hogy Telekom kártyával működik a VoLTE?
Korábban írtad, hogy Edge 30 Neo esetén igen, de az Edge 40-ről kellene saját tapasztalat.Ha nem megy, akkor nem ilyen telefont veszek.
Céges beszerzés lenne, így az sem működik, hogy megrendelem, és ha nem jó, elállok a szerződéstől... -
espi38
őstag
Sziasztok!
Szembesültem a VoLTE problémával én is-sőt tovább megyek Yettel hálózatán még 4G HD hanghívás se működik.
Valaki talált rá megoldást,hogy aktív legyen az opció?
Beleraktam egy vodafone kártyát ott sincs VoLTE-pedig a vodától vettem a készüléket.
Miért forgalmazza a típust ha már ezek az alap funkciókat nem támogatja a készülék-legalábbis Magyarországon.
Esetleg ötlet? -
őstag
válasz krizitomo #235 üzenetére
Három tévével próbáltam, egy Samsung, egy TCL és egy LG.
TCL-ben van wifi de nem miracast képes, ezért rá se lehetett csatlakozni a telefonnal.
Samsung és LG tévével wifin összekapcsolódik, de fél másodperces laggok, videókban, filmekben a hang durván késik, egér fél másodperces késéssel akadozva működött. Kábelen nem csatlakozik egyik tévére sem, mert az usb-n csak displayport jelet a ki, nem hdmi-t. Vettem hozzá dp/HDMI átalakítót, azzal sem ment a tévére a kép. Ez nálam a használhatatlan kategória. A 4 éves P30 akadás és hangelcsúszás nélkül képes a desk módra.wifin is és kábelen is. -
ZPKing
tag
Sziasztok, Motorola Edge 40 és Samsung A54 között vacilálok.
Hajlok a Edge 40 felé de olvasom hogy vannak azért hiányosságok.
Valaki hasonlította már őket össze?
Melyiket vennétek?
Köszi. -
sarkan
aktív tag
Aktiváltattam a Volte funkciót a sim kártyámon de a telefon nem jelzi ki, ha berakom a simet a régi telefonomba ott megjeleni ka kis négyzetben a volte felirat. Itt van még valami plusz beállítás a telefonon, hogy menjen a dolog?
-
Ronyn
senior tag
válasz sempronnn07 #216 üzenetére
Az előtérbe rakás alatt ,a külön ablakban megjelenést értem,ez már - úgy tudom - alapfunkció a 13 verzióban
Ego sum... Ronyn 🧔
-
őstag
Hát igen. Aki snitzerrel használja, ne ezt vegye. Az se ezt vegye aki a telefonja mellett még mindenféle egyéb fém cuccot vagy smirglit tart ugyanabban a zsebében. Elismerem, könnyebben karcolódik mint más csodaüvegek a tesztek szerint. De a karcolódás elsősorban nem az üvegen múlik, hanem a telefon gazdáján. Nekem a hidrogél fólia se karcolódott meg a két hónap alatt amíg használtam.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A kijelző miért karcolódna jobban mint bármely más hasonló telefon?
Én hydrogél fóliát tettem rá, semmi gond nem volt a szélével, egészen addig amíg a szelfibot gumis rögzítője felnyomta a bal szélén. Ha nem használnék szelfibotot (video csevegésre), semmi baja nem lenne a fóliának. -
zola-
őstag
Gondolkodom én is egy ilyen telefon vásárlásán. Egyedül a kijelző karcállósága tart vissza. A kerekített szélek miatt nem is szándékozom fóliát rakni rá, mert tapasztalat szerint mind feljön, viszonylag hamar.
Akinek nincs rajta fólia annak mennyire karcolódik a kijező? -
sempronnn07
csendes tag
Oldalsáv:
Ha láttál már Samsungot, úgy kell elképzelni. Oldalról be tudod húzni. Választhatsz rögzíteni
- Alkalmazásokat
- Eszközöket: "Ready for, Vissza kezdőképernyőre, Legutóbbi hívások, Képernyőfelvétel / Videó, Váltás utsó appra".
- NévjegyeketElőtérbe tenni appokat nem találok ilyesmi menüt.
Buborékokat meg tud jeleníteni, Messengerben bekapcsoltam most, és megy. Külön menüpontban van a messagesnek. -
Ronyn
senior tag
Erre valaki?
Ego sum... Ronyn 🧔
-
krizitomo
tag
Hali,
hulyesegnek tunik, de.
P30 Prorol tertem at erre, eddig semmi problema, egyetlen egy dolgot hianyolok. Csengovideok. Erre esetleg valakinek valami bevalt progi? -
t-joco
tag
Sziasztok!
Térerő problémával küzdő Samsung A52s telefonom cserélném le. A 2 kiszemelt... Samsung A54, és ez a Motorola Edge 40. Melyiket lenne érdemes megvenni? Nem játszom rajt, csak "alap dolgokra" használnám..
Motorola térerőben mennyire jó? Jobb mint a Samsung? -
Ronyn
senior tag
Hali 🙂
Lenne néhány kérdésem azokhoz, akiknek van ilyen telefonja.
Ez az oldalsáv funkció mit takar?
Előugró nézetbe lehet tenni az appokat?
Az üzenet küldő appokat be lehet úgy állítani hogy üzenet esetén előugró nézetben jelenjenek meg? (Defynél csak a sms(messages) app tudja ezt,pedig a többinél is be van állítva a "buborékban megjelenés")Ego sum... Ronyn 🧔
-
-
Unitek
csendes tag
Egyelőre nem jelent meg nálam ez a két opció, de céges sim van benne. Ma kaptam infót, hogy a yettel is lehetővé teszi a VoLTE használatát a céges előfizetéseknél, uccu állítsuk be. Marha jó, csak nincs ilyen gombom a menüben. Remélem a következő szoftverfrissítés megoldja...
Új hozzászólás Aktív témák
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával