Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz
tatabike #10562 üzenetére
Hát, tudom a világ összes fájdalma fogalmazódott meg a hsz-emben, de kezeld ezt egy problémaként, amit a szegény síró kezdő ROM-cserélgető láma PH!-s nem tud megoldani és szegényke segítséget kért az erre hivatott topikban az erre hivatott szakemberektől. Ha nem te vagy ez a személy akkor köszönöm az építő hsz.-t, de nem mentem vele semmire.
Akku merülési problémám volt és ki kellett próbáljak egy másik ROM-ot, de a CM 7.2-ben még csak Google Play sem volt és nem volt kedvem megint vakarózni a gaps-okkal. De ez a CM szétcseszte a Recovery-t és a boot logót is (nem a boot animációra gondoltam egyébként).
Azóta sikerült egy segítőkész PH!-stól infót kapnom az akku gondommal kapcsolatban és az megoldódott. Ez még várat magára... -
Borosz
őstag
Hu basszus beírtam a keresőbe, hogy boot logó és kihozott egy rakás dolgot.
Inkább beírom a gondomat: CM7.2 ROM telepítése után a CM boot logó került fel a gyári moto boot logó helyére. Nem tetszett ezért visszatettem a WIUI ROM-ot, de a logó maradt. Ezt hogyan tudom visszatenni a gyárira?
-
Borosz
őstag
válasz
#71562240 #9177 üzenetére
Nem néztem el semmit. WajkIUI a szoftver - bootloaderrel (ezt nem tudom melyik). Hektikusan merül az akku, pedig új, gyári Motorola. 54%-ról hirtelen 37%-ra csökkent és 1%-nál még 20 perc videót lehet rajta nézni. Ez az egyik baj. Gondoltam csinálok restartot bootloader módba és ott az akkuszint sokkal több volt (15-20%), mint amikor a telefon bebootol és ott nézem meg a menüben a töltöttségi szintet.
Csináltam accu wipe stat-ot is. Ez kicsit javított a helyzeten, de a lényeg, hogy ugyebár a szoftver vezérli a töltést és amikor a szoftverben 100%-ot látok, akkor a bootloader 80%-ot mutat. Mivel az akku sokkal hamarabb lemerül ugyanolyan használat mellett így arra következtetek, hogy a helyes mérést a bootloader végzi. -
Borosz
őstag
Van még itt valaki..?
Az miért van, hogy a bootloader menüben alul kiírja az akku töltöttséget 58%-nak, de a szoftver boot után meg 80%-nak "látja"?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest