Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia, nem tudom aktuális-e még a kérésed, de a témaösszefoglalóban találsz letöltőlinkeket gyári ROM-hoz.
Például most kipróbáltam, és a jelek szerint a szabof1-féle leírásban levő link is működik még. -
törölt tag
válasz
belaba1979 #10882 üzenetére
És a témaösszefoglalóban csak az általad idézett egyetlen mondat van benne? Vagy a válaszok is mindenre?
-
törölt tag
válasz
belaba1979 #10880 üzenetére
Témaösszefoglaló.
-
törölt tag
válasz
csabisoft #10298 üzenetére
A kolléga egészen türelmes volt, két hosszú-hosszú órán keresztül csak várt és várt és várakozott... a válaszra, hiába.
(#10295) tatabike Ismerkedj a telefonnal, a topikkal. Olvasd el a témaösszefoglalót (esetleg az "ez már döfi" topikét is), olvasgass vissza egy-két hetet, és máris számtalan választ kapsz a típuskérdéseidre, egyúttal kicsit képbe is kerülsz - ha már nem akarod végigolvasni az egész topikot előzményestől mindenestől, négy évre visszamenőleg...
-
törölt tag
Elnézést a parlagias témáért:
Aki tudna segíteni, ötletet adni, hogy hozzájussak egy garnitúra előlaprögzítő csavarhoz, az kérem segítsen,adjon ötletet! (A Cordon "természetesen" nem segít.) Köszi. -
törölt tag
Elnézést az offért:
Ha van valakinek felesleges defy (gyári vagy utángyártott) előlapja (vagy digitizer önállóan), vagy van ilyenvalakiről információja (vagy üzletről, ahol van ilyen olcsón), vagy éppen rendelni akar külföldről és lehetne mellé társulni, vagy..., kérem tájékoztasson. -
törölt tag
Ha valakinek van működő módszere arra, hogy a Defy (vagy bármely androidos telefon) beépített böngészője mindig és eleve teljes, asztali nézetben nyissa meg a weboldalakat, és ne a mobilnézettel hergeljen, az kérem ossza meg velem. A UAStringet már régen átállítottam desktop módra, de az sajnos nem sokat (semmit se) segít az ügyön.
Köszi. -
törölt tag
válasz
pudvasretek #9345 üzenetére
Ha hibát gyanítasz, akkor Defy-hoz hasonlítsd a tiédet, mert azt innen nem látni, hogy hogy nálad milyen az a nem túl jó, meg a 100x tisztább... Vannak egy csomó helyen tesztképek, például a Prohardver tesztjében is, azokhoz hasonlítsd és akkor legalábbis el tudod dönteni, hogy van-e hiba. Ha van, akkor következhetnek a további teendők. Ez már döfi teszt - ott van letölthető tesztvideó is.
-
törölt tag
válasz
#71562240 #9254 üzenetére
Hozzáteszem, én nem állítok semmit, se pro, se kontra, csak végigkövettem a folyamatokat az utóbbi két és fél évben, amióta eddig mindig megcáfolódott, hogy hardveresen alkalmas lenne. Ha egyszer valaki mégis igazolni fogja, hogy gyári állapotában alkalmas a hardver az otg-re, az a legnagyobb öröm lenne, de sajnos az általad linkelt machináció sem igazolta ezt eddig. (Megjegyzem, láttam én már "élő videót" is Defy otg-ről, aztán mégse úgy volt...)
(#9255) kopepe Reméljük folyt. köv. (Bár most már úgyis csak "műemlékileg" lenne érdekes az esetleges siker...
)
-
törölt tag
Ez volt az egyik, általam jelzett (rém)híres felbuzdulás, ami eddig sose igazolódott be. (A hivatkozási alapja is itteni, Defy mélyvíz fórumos hamvába holt törekvés volt.) Sajnos eddig a mérvadó szakmai álláspontok szerint a gyári állapotában nem tudja a hardver az otg-t, ha ez megcáfoltatik, annak felettébb örülni fogunk, de nem az általad linkelt írás fogja megcáfolni, mert ez már túlhaladott írás ilyen szempontból, bármiféle eredmény és beigazolódás nélkül. (Rém)hír maradt ez is, sajnos. (Bizonyos belső átkötésekkel lenne esély a hardver alkalmassá tételére, de ez ugyebár nem igazán követhető opció.)
-
törölt tag
és (#9248) kopepe
Erre az OTG-ügyre sokan kíváncsiak lesznek (bár többségük már megvált a Defy-tól).
A Defy/Defy+ néhány éves pályafutása alatt már többször felröppentek a (rém)hírek, hogy a szoftverbuherátorok a készüléket alkalmassá tették OTG funkcióra, az ilyesmi azonban eddig mindig hamvába holt, elült. Általános szakvélemény, hogy a Defy/Defy+ a gyári állapotában hardveresen sem alkalmas OTG-re (például nem "küldő tápos" az USB-je), tehát hiába bármiféle szoftveres buherálás, hardveresen is buherálni kellene. Ha most mégis működőképesnek bizonyulna az OTG, az nagy hír lenne, és minden eddigi tudásnak és tapasztalatnak ellentmondó, tehát szerintem egyelőre nem érdemes beleélni magunkat. -
törölt tag
Ha a System/Data alatt nincsen, akkor az feltehetőleg azt jelenti, hogy a rendszernek még nem volt szüksége írni bele, tehát akkor nálad eddig más szemetelte össze a tárhelyet. De azért nézd meg figyelmesen, hogy tényleg nincs-e. (És ha most nincs, attól még később lehet, ha a rendszer úgy érzi, hogy szüksége van rá, akkor létrehozza, tehát érdemes lehet visszatérően ellenőrizni.) Az előző válaszomat úgy árnyalom, hogy potenciálisan mindegyik ROM-ban van. Gyáriban is van, de ott nem szokott nagy mennyiségű adattal teleíródni, ez a teleíródás csak bizonyos főzött ROM-oknál szokott jelentkezni, de lehet hogy ez esetekben is valamely applikációk a főbűnösök.
-
törölt tag
válasz
sebijani1982 #9012 üzenetére
I,; Sokszor leírt probléma, "szellemérintés" néven szoktuk emlegetni. Keress rá. Túlérzékeny a digitizered, tisztogasd többször, mert a rárakódott zsírt érzi érintésnek. Fólia is segíthet.
II.; Akkukalibrációs téma és módszerek a témaösszefoglalóban.
-
törölt tag
Az offtopikban tájékoztatott minket a moderátor, hogy nem szándékosan, hanem gépelési hiba miatt került ki a topik címéből a mélyvíz szó, a hibát korrigálta, tehát újra hivatalosan is mélyvíz vagyunk. Korrekt.
-
törölt tag
Szerintem a Motorola is lesz olyan kedves, és kiad majd egy hivatalos 4.4 frissítést a Defy-ra, és akkor kihúzza a talajd az itteni mélyvízben úszkáló, főzött ROM-okat telepítgető delikvensek lába alól. Nem lesz miért ROM-olgatni, mert megint lesz egy tökéletes, hibátlan, és legfőképpen aktuális gyári ROM a Froyo (és GB) után a Defy-ra.
Ellenben komolyra fordítva a szót, én eddig távoltartottam magam a ROM-olgatástól, még mindig a gyári Froyo van a gépemen, de ha valaki főz egy 4.4-es "stable" kiadást a Defy-ra, akkor azt jó eséllyel még én is telepíteni fogom. -
törölt tag
válasz
emmerrich #6439 üzenetére
"Ha szétszedem és kitakarítgatom akkor van-e esély a hiba elhárítására?
Esetleg lehet-e kontakt hiba?" Nem, nem. Ez itt már igen sokszor leírt hiba (lásd "szellemérintés"), abból adódik, hogy a Defy digitizere nagyon érzékenyre van állítva (ez jó), ami némelyik példánynál túlérzékenységbe csap át, és néha a képernyőre került zsírt is érintésnek veszi (ez nem jó). A külseje tisztítandó, akkor egy ideig nem kezdi elölről. Alkalmanként persze a kikapcsolás és/vagy újraindítás ideiglenesen segít. -
törölt tag
-
törölt tag
Akad még egy-két ember, aki majd érti, miért írom ezt: ma találkoztam egy hirdetéssel kapcsolatos friss hozzászólásban mira72 kolléga nevével.
Egyúttal utánanéztem és rácsodálkoztam, hogy már majdnem másfél éve annak, hogy a nagy kameramodulcserélő mozgalmunk hamvába holt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest