- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
kanyazsombor
tag
válasz
KaiotEch #41932 üzenetére
nem csak neked címezve:
szerintem nagyon sokan eltévednek ott, hogy azt mondják egy romra, hogy ilyen, meg olyan, és minden előforduló hibát, akadást, lassúságot, fc-t a rom számlájára írnak.
azt pedig nem veszik figyelembe, hogy a telepített programok (amik esetleg nincsennek jól beállítva, összeakadnak a rendszerbeállításokkal, vagy egymással....) mennyiben járulnak ehhez hozzá. persze lehet azt mondani, hogy más romon is ugyan ezeket használtam, és ott jó volt. igen. lehet, hogy ott nem akadt össze semmivel. de jó esélyt adok neki, hogy a"lassabbnak" kikiáltott rom-on is ki lehet küszöbölni ezt, csak más beállításokkal.jó példa, hogy az általam favorizált WhiteRabbit is kapott már negatív véleményeket. amikor viszont segítettem egy-két embernek, hogy mit, hogy állítson, visszaírtak, hogy jé, jobb lett
erre lehet mondani szerintem, hogy júzer errorvagy itt van kat10 esete (41933): ez nem az a rom, ami Infernonál nem is fogyaszt semmit?
-
Dudi08
tag
válasz
KaiotEch #41932 üzenetére
A telepítés után nekem is baromira lassú volt, de wipe-oltam egyet és egész jó lett.
A menü szépen pörög, a beállítások is, csak a kezdőlapok lapozgatása ami picit laggos, de az tűrhető. Apex launchert használok, mert nekem úgy tűnik, hogy a trebuchet-nél valamivel gyorsabb.
A böngészés nekem megfelelő sebességű, facebook klienst nem használok és telón nem is nézegetem, tehát arról nem tudok nyilatkozni.
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- Kutya topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
- Milyen program, ami...?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest