- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RootRulez #40189 üzenetére
Nem véletlen, hogy ilyen sokan értetlenkedünk Mozz választásán, miközben persze remélhetőleg ő elégedett lesz vele.
Egyébként gyári oprendszert tekintve is ez egy revelatív tapasztalatom volt. Amellett, hogy én mindig is elégedett voltam a Defy gyári Froyójával, és más, a Defy-nál nagyobb presztízsű Samsung, Nokia, SE telefontípusok nyomkodásakor is a Motorola Defy oprendszere tetszett jobban (kivéve a HTC, mert az jó szokott lenni), amikor egy hétig az X10 Mini Pro-t kellett használnom (szintén Froyóval), akkor azt is tartósan megtapasztaltam, hogy a Defy oprendszere mennyire de mennyire jól megcsinált valami a gyári (Android) oprendszerek között.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest