- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #24856 üzenetére
Hali. Én reggel 5kor veszem le töltőröl. napi szinten 4-5 óra net. melóhelyen 20 perc játék szünetben,és kb napi 1-1,5 óra telefonálás. És így este 10re van kb 5%-on.
MIUI-2.1.8
-
etooo
senior tag
válasz
Pedig ha 2g-n van, jóval tovább kéne bírnia, mint 3g-n. Nálam most van 25%-on, és 4 napja megy, igaz mivel itthon voltam nem nyomkodtam sokat, kb. csak annyit, hogy telepítettem pár programot, és megnéztem az aktuális emailjeim, szóval szinkronizáció végig volt a 4 nap alatt 2g-n. Egyébként MIUI van fent nálam is.
-
Z0C!
őstag
válasz
hát figy, eddig nekem CM7 és MIUI alatt is hasonlóan viselkedett a telefon..
jópár ROMot kipróbáltam.
teljesen korlátlan net, korlátlan hívási lehetőség mellett.
0-24 gmail és adat szinkronizáció.
1-1óra zenehallgatás
2-300 sms(képes vagyok akár a mellettem ülő kollégának is írni)
1-2óra telefonálásigyekszem nem telepakolni a képernyőt különböző widgetekkel, így kb olyan 20-30%-on áll az akksi amikor hazajövök.
bár van, hogy már melóhelyen elkezdem tölteni...az a baj, hogy hiába is van okostelefonod ha az akksi kevés hozzá..ide egy 2000mAh-s akksi kellett volna és akkor tényleg bestbuy lett volna...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest