- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: S939-es 3Dmark verseny!!!!!! és Fanklubb! Gyere és csatlakozz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
bruti01
őstag
válasz
EVOkaa #22739 üzenetére
nos öszintén mondom én már megjártam egy két forumot de olyan tag-al mint te még nem találkoztam! néha hisztérikusan moelsztáltál minket azzal a hangerős pach-el pl! és sajna nem látod hogy mikor kéne abbahagyni! sajna a szinvonallal van a gond nálad és az önnálósággal! Pl szerintem magadtol nem raknád fel a defy+ romot de ha mi azt mondanánk akkor igen? ha felnőttél (bocs de ezt néha kétségbe vonom) akkor valoszinüleg rájöhetsz hogy ha valami problémád van akkor utána kelene olvasni mondjuk itt is és ha tényleg nincs semmilyen irás róla akkor felteszem itt a kérdésemet ( Nem olyan stilusban mint ahogy te teszed! ) ÉS mostantol csatlakozok domeratorhoz!
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Robogó, kismotor
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 128GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest