Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Ez érdekes, mert úgy tűnik a hibaüzenet alapján, hogy a kezdő terület cellájának azonosítóit valami elállította, és ez a helyzet az újra installálás után is megmaradt. Modok tudnak ilyen galibát okozni, ha mod manager nélkül rakja föl őket az ember, és elrontják a betöltési sorrendet. Szerintem uninstall, és utána egy registry pucolás kéne; győződj meg róla, hogy a rendszermeghajtó dokumentumok folderében se maradjon semmi nyoma a telepítésnek (saves, ini stb) és a registryben sem. Sajnos azt nem tudom, hogy a magyarítás bekavarhat-e, mert én sosem használtam (ezért nem tudtam válaszolni S.P.Q.R 13 kérdésére sem). Mások beszámolói alapján bekavarhat, főleg modokkal, tehát csak akkor használd, ha az angol nagyon nem megy. Esetleg érdemes lenne Varlaisaran kollégát megkérdezned privátban, mert ő nagyon vágja a Gamebryo motor működését, és a moddolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest