Új hozzászólás Aktív témák

• Kareszovics

addikt

válasz GypsFulvus2 #389 üzenetére

Szia!

Az általad említett Overhaul 3-at raktam fel; ha már itt tartunk, ennek a modnak hol találom az Option funkcióját, mert hiába állítottam be a gép teljesítményt (szerintem) megfelelően a telepítés közben, mégis kültéren nem megy 25-30 fölé az FPS és "báncsa" a szemem.

Külön örülök, hogy nem "idiot proof", néha kell az agynak egy kis plusz ráhatás. :D Szintlépés még szerintem kanyarban sincs, az első városban ismerkedek még a játékmenettel/kezeléssel.

Azt már most biztosnak érzem, hogy az első 40-50 óra csak "tanulási fázis" lesz; azt is borítékolom, hogy majd csak a második/harmadik karakter fogja elnyerni a tetszésem (Oblivionban is durván a harmadik/negyedik karakter volt amit már jónak tituláltam :) ).

Más. Bár szintén a valós szerepjáték élményét emeli, mégis szívás, hogy nem jeleníti meg, hogy melyik itemet lehet elvenni, vagy éppen ellopni. Bementem az első shopba, nézem: szép ezüst staff, fehér kereszt, na akkor einstand, erre jött a lincselés, na mondom hoppá, "figyejjé csak Karcsikám". :D

Új hozzászólás Aktív témák